lai būtu kopta, vai jāiegulda daudz?

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
parasti saka, o! tā sieviete ir ļoti daudz naudas sevī ieguldījusi, tāpēc ir tik kopta utt. Bet vai tiešām tik liela nauda jāiegulda. Manikīrs, pedikīrs, vaksācija, jā ok. Sejas krēmu arī noteikti labāsk, ja var atļauties no dārgaka gala. Bet kas cits tik daudz būtu jāiegulda> Ja sejas āda ir OK, bez pumpām, aknēm, nav pārlieku taukaina vai sausa, tad taču nav jāiet uz nez cik procedūrām katru nedēļu par 60, 70 eiro. Nav jau liekas, ka tas drīzāk neko daudz labu neliecina, ka sievietei lai labi izskatītos jāiegulda milzu līdzekļi.
23.03.2016 18:48 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Piekritīšu viedokłiem, jo vecāka sieviete jo vairāk līdzekłi un pūles jāieliek lai izskatītos skaisti un kopti.

Es pie komptas sievietes pieskaitu:
1.kārt. Higiēna
2.kārt. Sakopti nagi, uzacis, mati
3.kārt. Tīrs un gaumīgs apgērbs
Ja sievietei nav kāds no šiem punktiem neizskatu par koptu.
Kosmētika jau ir pašu izvēle.

Man personīgi neaiziet daudz naudas priekš sakopšanās, jo lielāko dału daru pati. :)
23.03.2016 22:19 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Aizmirsu vēl liekā apmetuma likvidēšana:-D
23.03.2016 22:28 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Vajag ļoti, ļoti daudz naudas. Un jo vairāk gadu, jo vairāk naudas vajag.
No Parizes gan Tu neko daudz neesi redzējusi, jo Parīzē kā jau lielpilsētā ir sastopams pilnīgi viss, ne tikai elegance.
23.03.2016 22:41 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es laikam tiekšu, ka NĒ!
Jāiegulda ir laiks,sevis sakopšanai, gan iekšēji, gan ārēji.
Pati daru visu - manikīrs, pedikīrs, mati (griešana, krāsošana, keratīna taisnošana),atspalvošana utt. Līdzekļus tiešām neieguldu daudz.
Skatījos youtube video un iemācījos visu, ko protu :D
24.03.2016 08:29 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Par Parīzi runājot, nu nav tur elegances uz ielām. Un pašas francūziete arī nav apveltītas ar baigi skaistumu, gadu laikā viņas vienkārši iemācās sevi kopt. Kā nu kura.

Es domāju, ka naudiņa ir jāiegulda. Es personīgi nevaru izturēt, ka meitenes nesakopj uzacis, tas ļoti bojā koptēlu. Otrā galējība, ka atstāj divas svītriņas virs acīm. Un trešā, tiecas uz Brežņeva uzacīm. :-D
24.03.2016 08:35 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
Pa lielam jau nav daudz naudas jaaiegulda. Un nav jau atskiriiba vai nomazgaajies ar dove dushas zeleju pa 3eiro vai loccitane pa 15eiro.
lielaakaa probleema,ka sievietes ar kremu grib izlabot to,ko viegli var paveikt ar labu uzturu un daudz uudens
24.03.2016 09:22 |

10 gadi
Reitings 893
Reģ: 29.01.2009
Es ar saku, ka nav daudz jaiegulda. Pati visu daru, tikai gelišu kājām uzlieku salonā. Mati man jākrāso ik pēc divām nedēļām, man būtu žēl naudu tērēt un to darīt frizētavā :D
24.03.2016 09:35 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Jā, laiks un nauda jāiegulda. Man ir dienas, kad vismazākai sevis higiēnai neatliek laika, jāceļas piecos no rīta, lai matus izmazgātu, kur nu vēl manikīrs, pedikīrs, frizieris. Bet ir redzētas sievietes, kuras sevi ļoti "kopj" - nagi, skropstas, solārijs, pieaudzēti mati, bet noēdušās, manā uztverē tā nav kopta sieviete. Tā kā var ieguldīt arī minimālus līdzekļus, lai būtu kopta. Svaigs gaiss, ūdens, fiziskās aktivitātes. Bet, protams, var ķidāt jēdzienu "kopta"
24.03.2016 09:43 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Teikšu tā, ka vienkārši kopta ir easy, lieli līdzekļi nav nepieciešami. Bet pieļauju, ka autore ar jēdzienu "kopta" domā vairāk. Tādā gadījumā, līdzekļi ir nepieciešami, vismaz manā izpratnē. Bieži sabiedrībā redzu - visām ir uztaisīts manikīrs, visām smuks makeup, mati daudz maz sakārtoti, utt. Tam līdzekļu tiešām daudz nevajag. Bet, ja gribas ko vairāk, lai ieejot telpā uzmanību pievērš tieši Tev (pozitīvā nozīmē), naudu vajag! Pati daudz lasu, interesējos, un ja būtu vairāk līdzekļi, noteikti to novirzītu dažādām dārgām procedūrām :-) vidējā sieviete tos neizmanto un ir vidēji kopta.
24.03.2016 10:01 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Bet atkal... ko jūs uztverat ar koptu? Man kopts ir kopti nagi, tam nav obligāti jābūt manikīram, tīri, apgriezti mati - nav obligāti jābūt kaut kādām frizūrām, tīrs apģērbs, kurš der, piemērots atbilstošajai situācijai - nav obligāti jābūt baigajam stila paraugam.
24.03.2016 10:04 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ar matu griezumu var daudz panaakt. biezhi redzu,ka meitenes grib garus matus, neko negriez un gali taadi plaani un sabojaati. skats uzreiz slikts.
24.03.2016 10:07 |

Reitings 915
Apple_pie jābūt koptiem nagiem, bet ne jau obligāti manikīram? Manikīrs jau nozīmē roku un nagu kopšana, nevis uzreiz pielikti vai salakoti nagi.

Man pats minimums ir no mājas neiziet ar nesakoptām uzacīm, uzkrāsot vismaz laineri un skropstu tušu, jo man nav tās pašas izteiksmīgākās acis, un uzklāt lūpu balzamu. Protams, lai mati ir sakopti un drēbes koptas un tīras. Tas tā, ja uz veikalu gribas aizskriet, vai vienkārši nav luste pucēties. :-D
24.03.2016 10:19 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Es neprecīzi izteicos, biju domājusi, ka nav obligāti jābūt uzlakotam vai kādam īpašajam manikīram - gelish, gēls un kas tur vēl.
24.03.2016 10:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kas skaitās kopts.. laikam ir katra cilvēka individuāla izpratne, tāpēc arī izdevumi var atšķirties :)

Piekrītu, ka ar vecumu skaistumkopšanas izmaksas pieaug (bet, protams, viss atkarīgs no indivīda vēlmēm). Ja vēlas, lai āda izskatās frišāka ar invazīvo metožu palīdzību, lēti tas noteikti neizmaksās.

Arī tie paši frizieri ir dažāda ranga. Labs frizieris matus apgriezīs tā, ka tiem būs labs kritums un pašam ļoti ēsti ikdienā kopt. Līdzīgi ar krāsošanu.. manuprāt, atšķiras krāsojums, ko pats veic mājas apstākļos no tā, ko profesionālis izdara salonā :) Bet nu arī tas maksā.. Turklāt, ja parādās sirmie mati, tad izdevumi uz krāsu ir neizbēgami (ja nevēlas staigāt ar baltiem matiem) :)

Lai rastos lieli izdevumi, nav nepieciešams pirkt 50 acu ēnas un 10 tonālos. Jau kopjošie produkti var maksāt dārgi.
24.03.2016 10:23 |

Reitings 386
Reģ: 03.03.2016
Pieņemsim, ka arī veseli zobi ir koptības pazīme. Bet zobu stāvokli nosaka mūsu gēni, ne tikai regulāra birstēšana un diegošana. Un ja ir slikti zobi no dabas, tad tur būs daudz naudiņas jāiegulda. Tāpēc no šī aspekta teikšu, ka nauda ir nepieciešama.
24.03.2016 10:46 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
kas vienam lēti , otram dārgi ....
par zobiem , ja tos regulāri kopj un apmeklē zobārstu profilaktiski neviss tikai tad , kad sāp , tad tas nav tiiiiiiiik dārgi ....
24.03.2016 11:13 |

Reitings 915
wee Nepiekrītu - ir cilvēki, kuriem zobi ir ļoti vārīgi un ātri bojājas. Man ar zobiem nav problēmu, tās sākas drīzāk tad kad aizeju pie zobārsta. Bet ņemot par piemēru manu brāli, viņš ir tik ekstra tīrīgs un zobus mazgā regulāri un iet pārbaudīties. Bet viņam vienmēr parādās visādi caurumi un citas problēmas.
24.03.2016 11:30 |

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
Esmu spilgts piemers.. Loti, loti milu sevi un lutinu, manuprat, edu labi. Lietoju visas ellas - zivju, naktssveces, krila. Lietoju vitaminus regulari. Lutinu matus, nagus, ragus - pacietiba nebeidzama. Lieku ellinas, mazgaju pareizi pirms maskam nosusinu matus, matu augsanai lidzeklus lietoju. Nu daru visu ko vien speju. Esmu gajusi uz lazerproceduram. BET kops sevi atceros muzigi cinos ar pumpam, planiem nespodriem matiem, alergijam, loooti sliktiem zobiem, celulitu, adas parragosanos. Viss komplekts.. Es varetu but tik skaista, jo viss man ir, bet man tik daudz jaiegulda..
24.03.2016 11:41 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
manuprāt, daudz tiešām atkarīgs no gēniem un iedzimtības. Es neko īpašu nedaru ar saviem matiem, vienkārši izmazgāju ar šampūnu un ielieku masku, viss, bet viņi ir ļoti biezi, spīdīgi, aug ātri un ir gari. Frizieri vienmēr jautā, ko es tādu ēdu vai daru ar viņiem, jo viņi ir tik veselīgi un labi, ēdu normālu ēdienu, bet ar matiem neko spešal nedaru, iedzimtība. Tas pats ar ādu, nomazgāju seju, piemēram, ar līdzekli, notīru kosmētiku, uzlieku parastu sejas krēmu. Pumpas arī nav nevienas. Nagi arī cieti un stipri, lai gan tikai apgriežu un apvīlēju. Pa dzīvi arī esmu caurbira, nekas labumā neiet, uz 178 sveru 60kg. Zobi vienīgais diezgan ātri bojājas, daudz jālabo.
Nu, kā daba devusi, tā mums ir jādzīvo. Citam jāiegulda sevī vairāk, citam mazāk, tomēr par koptumu es uzskatu elementāras lietas kā tīras drēbes, matus, nagus, sakoptus zobus, uzacis. Nevajag nekādus spešal griezumus matiem vai krāsas, tas pats arī ar nagiem. Galvenais, lai viss tīrs un kārtīgs.
24.03.2016 11:51 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu nezinu , man nav labākais zonu stāvoklis , bet nu es eju ar lielu piespiešanos un tad , kad liekas , ka tiešām paģībšu no sāpēm , man jau liekas , ja es ietu , kā normāli cilvēki 1x pusgadā man būtu perfekti zobi
24.03.2016 11:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits