To ka internets nav cilvēkiem ar vāji nerviem var tepat labi redzētoo jaa, tema par naudu un attiecibam tu izcelis, ari tema par kaut kadu foto publucesanu ar...
regulāri ir cemme par to , ka kaut ko atļauj komentēt un kaut ko neļauj ..... , :-O:-O Tu laikam par daudz jau esi alu sadzerusies. Ko murgo?
Es domāju, ka portāls patrs neizlemj kur ļaut un kur neļaut komentēt. Ja radinieki lūdz rakstru nekomentēt, tad viņi šo iespēju izskata.un ja radi ir emocionala soka ka pat nepiedoma par internetu tad var atlaut komentet un kengat miruso?
Man arī liekas ka pie tādiem rakstiem vajadzētu būt liegtai komentēšanaidazs ziepju del gan gatavs savs domas piemirst.
o komentāri tur tiešām ir vienkārsi pretīgi, bet, kā jau teica - internets nav domāts vājajiem, kā arī mūziku pasūta tas, kurš maksā.es izlasaiju tikai dazus. Un atkal, un atkal naivi nesaprotu kapec ko tadu atlauj komentet. Jo sada gadijuma ari vareeja iznemuma karta nelaut komentet, gluzi ka par tiem jauniesiem. Nu mazliet cienas pret tiem kas palika un kam sap.