Palīdziet

Reitings 12
Reģ: 23.02.2016
Man mazliet kauns par to šeit runāt , bet ... (t)
Kas jādara vai jālieto (izņemot kontracepcijas tabletes) lai mēnešreizes būtu 2-3 dienas ? Man tās ir 5-6 dienas un vienkārši neciešamas . Dažreiz par sēžu un raudu par to kāpēc tādām jābūt , lūdzu izpalīdziet man ! (s)
Un ko jūs lietojat "tajās" dienās , ar ko lielāka drošības sajūta ?
24.02.2016 08:11 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Vilhelmīne
Par ko es varētu te nerunāt no šāda profila?
Mani nezin neviens. Tikai pilsētu no kuras un ka man vīrs.
24.02.2016 22:37 |

Reitings 939
Cilvēki ir šeit lai runātu atklāti.
Man šeit nav darbs.
Es darbā nerunāšu par to kādā pozā jūt spirāli.
Kādā sakarā te inteliģence?
Kā man vel savādāk to pateikt?to ko jautā citi.
24.02.2016 22:40 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
es laikam arī pārvēršos par vecu kašķīgu veceni :D bet man cērtas acīs , tas, ka elementārus vārdus raksta nepareizi. nav jau itkā nekas traks, bet dažreiz tā iekrīt acīs.

es arī neieteiktu 16 gadīgai meitenei lietot spirāli. priekš kam? jā man arī nepatika pusaudžu gados mēnešreizes(bija sāpīgas un ilgas) lietoju atbilstošus tamponus/paketes un izdzīvoju. vēlāk sāku lietot OK. lietoju ilgi, nekādu blakus parādību nav.

vienīgais, ko es varu ieteikt - nevelc gaišus apģērbus, vislabāk melnas bikses.
24.02.2016 22:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Protams, ka forši ir dzīvot bezbailīgi un jauki nebaidīties eksperimentēt. Tomēr 16 gadus jaunai, nedzemdējušai meitenei bāzt spirāli, manuprāt, ir visai radikāls risinājums, ja patiesā vēlme ir iegūt vieglākas mēnešreizes.
Protams, komplikācijas smagās nepiemeklēs katru otro lietotāju, bet es esmu pārliecināta, ka tās pašas nedaudzās sievietes arī negaidīja, ka tas verķis, piemēram, ieplēsīs viņu orgānus :(
24.02.2016 23:06 |

Reitings 939
booboo
Es rakstu no telefona.
Ne vnm.visu ko uzrakstu pārlasu.
Un kad pārlasu, arī aizeju tajā domā ko rakstiju un aizmirstu piefiksēt pareizrakstību.

Es pati piefiksēju citu kļūdas, bet nu pašai rakstot ir savādāk.
Kad lasi savu rakstīto, Tu iedziļinies domā.
24.02.2016 23:41 |

Reitings 939
Un vārdu sekss tas telefons pats labo viņu!
24.02.2016 23:47 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
1. Ir neliels procents sievieshu, kuru organisms hormonaalo spiraali nepienjem kaa taadu, taam arii taas spiraales kriit aaraa. Un nevajag te murgot par sportu un veel velns zin ko. Pazinju lokaa jaunkundzes nodarbojas ar svarcelshanu (nee, taas nav 2 kg hanteliites, bet vairaaki desmiti kg.), nevienai spiraale aaraa nekriit. Pati esmu gan garaas distances skreejusi, gan kalnos kaapusi ar 30 kg uz muguras, manas spiraales arii kaa nekrita, taa nekrita aaraa. Seksa laikaa spiraale nav jaajuut, taa vispaar nav jaajuut nekad. Ja seksa laikaa juut spiraali, tad vai nu taa jushana ir galvaa vai nu spiraale tomeer ir izkusteejusies no savas vietas, kas diemzheel notiek tam nelielajam procentam sievieshu.

2. Kas attiecas uz autori, padsmitgadiigai un nevainiigai neviens nekaadu spiraali neliks. Aizej pie aarsta un kopaa ar aarsti samekleejiet Tev vispiemeerotaakaas hormonaalaas tabletes. Kad buusi zaudeejusi nevainiibu un organisms buus beidzis attiistiities, vareesi likt hormonaalo spiraali. Ar dzemdeeshanu tam visam nav nekaada sakara. Spiraales jau n-tos gadus liek nedzemdeejushaam sievieteem.

3. Ja kaadai nav paveicies un netiek pie beerna, tad nav ko vainot visaas savaas nelaimees hormonus, miljoniem sievieshu lieto/ir lietojushas hormonus un vinjaam nav probleemu ar beernu ienjemshanu. Redziet, vienmeer buus kaads procents, kuram no visa un vienmeer buus visas iespeejamaas blakusparaadiibas, tad nu shis nelaimiigais procents aizbljauj pasauli ar saviem murgiem.
25.02.2016 00:41 |

Reitings 128
Reģ: 29.01.2009
es arī neieteiktu 16 gadīgai meitenei lietot spirāli. priekš kam? jā man arī nepatika pusaudžu gados mēnešreizes(bija sāpīgas un ilgas) lietoju atbilstošus tamponus/paketes un izdzīvoju.
25.02.2016 13:00 |

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Man arī agrāk bija ļoti sāpīgas un ilgas mēnešreizes (līdz pat 10 dienām). Sāku lietot kontracepcijas tabletes, sāpes pārgāja un ilgst apmēram 5 dienas.
25.02.2016 13:31 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Piekrītu ka neciešamas 5 dienas , itsevišķi jau tas ka mīlu sportu

Nesaprotu kā tas var traucēt? (t)
Man ir ļoti stipras MR un 6-7 dienas, pirmās divas dienas arī ļoti sāpīgas, bet tas nav ne reizi man traucējis nodarboties ar sportu (trenažieru zāle, grupu nodarbības, dejošana). Ok, peldēt es tanī laikā neeju, bet vasarā arī nav bijis problēmu vilkt peldkostīmu, šortus utt. Izmantoju tamponus.

Dažreiz par sēžu un raudu par to kāpēc tādām jābūt , lūdzu izpalīdziet man !
Samierinies, ka tā ir un viss :-) Un ja saki, ka sāpju nekādu nav, tad vispār nesaprotu kur ir problēma (t)
25.02.2016 14:39 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Lietoju tabletes kopš 15/16 gadu vecuma. lieliskāku veidu, kā sadzīvot ar mr, iedomāties nevaru. no 7 dienām gadu laikā ir bijušas 3, 4, pašlaik 5. Vispār aizmirstu, ka ir tāda lieta kā mr, lietoju tikai un vienīgi tamponus.
Ja ir jāizvēlās kaut kas no visa, tad iesaku tikai tabletes. :)
25.02.2016 15:11 |

Reitings 12
Reģ: 23.02.2016
Ko jūs lietojat īpašajās dienās ? Un kā īsti ir ar tamponiem ar aplikatoru - kāda lieto ? Pamanīju ka tur ir speciāli peldēšanai (t)
06.03.2016 23:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits