Vai var aizmirst krāpšanu?

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Sveikas meitenes.

Patiesībā jau daudziem esmu stāstījusi šo situāciju, taču vairs negribās apkārtējiem krist uz nerviem ar savām attiecību problēmām. Nezinu ko sagaidu, bet gribās vienkārši izkratīt sirdi.

Situācija tāda, ka ilgu laiku bija ļoti foršas attiecības. Pirmā mīlestība. Draugā biju pārliecināta par visiem 100%, jo viņa uzskati ir diezgan konservatīvi un es zināju kā viņš izturas pret tiem, kas krāpj. Sākām dzīvot kopā, pēc dažiem mēnešiem sākās problēmas gultā, viņš teica, ka vairs negrib mani, jo neizskatos gana labi (svara ziņā). Izrunājām, nolēmu, ka sākšu tievēt. Ilgi tas neturpinājās, laikam tāpēc, ka nedomāju, ka ar mani viss ir tik slikti. Tā nu tas palika. Seksa biežums aizgāja jau līdz 1 reizei mēnesī, bet citādi viss salīdzinoši labi. Nesen atkal sākās šī pati saruna, pateica ka nejūtas laimīgs. Nolēmām šķirties. Pēc tā atklājās, ka viss iemesls problēmām ir bijusi mana paziņa ar kuru viņš vairākas reizes ir gulējis. Kad viss atklājās, no viņa puses sākās milzīga nožēlas izrādīšana, saka ka ļoti mīl, grib būt kopā, es ticu, ka ļoti nožēlo, to var labi redzēt.
No vienas puses šķiet, ka es varu piedod, no otras puses, es tagad visu laiku gaidu, kad atkal kaut kas atklāsies, kad atkal būs cita (tagad zinu, ka viņš var gadiem slēpt citu sievieti), katru reizi kad skatos uz viņu, redzu viņus kopā.
Nezinu ko darīt, jūtas ir, bet tās vienādā mērā mijās ar stipru aizvainojumu. Zinu, ka ja palikšu kopā ar šo cilvēku, viņš mani mīlēs (tikai nezinu vai nekrāps), rūpēsies u.t.t.

Pati esmu ļoti neizlēmīga, itkā šķiet, ka jādod iespēja, jo tas, kas viņam bija nebija mīlestības dēl, pat ne simpātiju, bet drīzāk, pat nezinu kā nosaukt, nejaušība? apstākļu sakritība? asu izjūtu meklēšana?. No otras puses, viss ir tik sāpīgi... Varbūt varat padalīties pieredzē, vai izdevās piedod krāpšanu, vai vienkārši izsakiet domas.... :-(
20.02.2016 17:57 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Šausmas nē, nekad tādam āpsim nepiedotu. Ko tur vēl domāt? No viņa puses nav ne mīlestības, ne cieņas un vēl ir pārdomas par to vai piedot? Laikam jau tu pati sevi nemīli, ja šādi ļauj pret sevi izrīkoties. Un nē tu neesi neizlēmīga, bet gan stulba, piedod par tiešumu.
21.02.2016 17:15 |

Reitings 50
Reģ: 09.08.2015
Mana pieredze:

Nokrāpa, ilgi meloja un to noliedza. Reiz dzērumā atzinās. Neko, paraudāju. Lūdzās atpakaļ. Piedevu, jo šķita, ka tas taču bija vairākus mēnešus atpakaļ, bet vēlprojām esam kopā, tātad esmu viņam dārga. Kā Tev šķiet, kas notika? Pagāja laiks, mēneši četri (?), un viņš pameta mani, aizbildinoties, ka esmu mainījusies, neesmu vairs tā meitene, kuru iemīlējies utt., utt.

Pēc šķiršanās uzzināju, ka krāpis viņš mani diezgan ilgu laiku, ar vairākām meitenēm, ar vienu pat ļoti ilgu laiku un vairākkārt. Vedis arī uz mājām, kad es tur nebiju.

Tev to visu vajag? Gribi justies kā nekas nederīgs? Droši, piedod, panīkuļojiet abi vēl šajās attiecībās, Tu pagrauzīsi viņam nervus, sev nervus, iedzīsi vēl sevi kompleksos. Un nebūšu pārsteigta, ja pēc kāda laika veidosi diskusiju, ka puisis Tevi pameta un aizgāja pie mīļākās.
21.02.2016 20:37 |

Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Kad nokrāpa, likās ok, kas bijis bijis, bet tā domā tāpat ik pa laikam galvā iešāvās, attiecības pārtraucām, teju 1.5 gadi rinķī jau, bet tik un tā, kaut kur zemapziņā atceros, jo sanāk arī šad tad satikt. Piedot jau var, vienmēr, bet vai vērts palikt kopā, turpinot attiecības? Nervus tikai sev bojāsi. Personīgi, es nekad dzīvē vairs nevienam nepiedošu krāpšanu, nekad! Tomēr sevi kaut cik ir jāciena. :-)
21.02.2016 20:44 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ticu, ka eksistē cilvēki, kas spētu piedot krāpšanu, bet neticu, ka eksistē cilvēki, kas spētu aizmirst.
Personīgi es nespētu nevienu, ne otru.
21.02.2016 20:54 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es jau 4 gadus meginu ar to sadzivot. Piedevusi sava prata esmu, bet aizmirsusi gan nee. Un nekad ari neaizmirsisu. Un virietis skiet nekad nesapratis, ka taa ir pamatproblema problemam musu starpaa. Savu pratu es varu apmanit, bet ne kermeni. Ikdiena protams par to nedomaju, bet zemapzina ir nepiemerotos brizos lien ara. Un lidz galam uzticeties vairs nevaru un nekad nevaresu, un tas ir loti liels sturakmens. Kapec esmu ar vinu kopa? Esam kopa 10 gadus kurus nevelos izmest meslainee un kautkadas jutas jau vel ir. Un tiesi savas pierezdes del saku, ka nevajag piedod un vajag doties talak, nav viegli, nu nemaz ilgterminjaa.
21.02.2016 21:34 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Autore, neesi muļķe, ir pilnīgi skaidrs, ka viņš Tevi neciena!Protams, ka jums ir skaistas atmiņas, bet ko tās tagad dod? Kāpēc viņam tās skaistās lietas nelika atturēties no likšanās ar citu gultā? Un kā Tu pati jūties? Baigi iekārojama un mīlēta šobrīd? Cik ilgi tā sevi varēs grauzt?
27.02.2016 18:16 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
kūkotāja

Pirmkārt, svars tev ir pilnīgi normāls. Otrkārt, viņš patiešām meklē vainas tevī, lai attaisnotu sevi (man ir bijusi līdzīga pieredze). Nekas tur nebūs - ej no viņa prom, kamēr nav sācies apburtais aplis (nožēla+labais posms/ atkal krāpšana/ tevis vainošana). Tu esi vairāk vērta. ;)
27.02.2016 21:12 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Man ir kaut kādi 3gadi pagājuši kad izgājām krāpšanas murgan cauri, tad likās es to neaizmirsīšu.
Bet šodien dzīvojot vaira neticas ka tā bija.
Bij tā vērts to visu pārdzīvot. Tiešām bij grūts laiks.
Mēs tagad esam tik saliedēti.

Man bij grūti aiziet tai laikā, jo pārāk emocionāli biju atkarīga. Man viņš vienīgais no sirds tuvais cilvēks ir. Pat radi nav tik tuvi.
Bet tagad abi zinam, ja ko tādu piedzīvotu,tad ir automātiska šķiršnās. Ka neesam gatavi to visu vairs piedzīvot.
Un otra reize vairs nav misēklis, jau zin abi divi ko dara.
27.02.2016 21:55 |

Reitings 47
Reģ: 06.04.2015
OK, piedosi, paliksi. Vai spēsi uzticēties un paļauties uz šo vīrieti?
Sievietei jāspēj pilnībā paļauties un uzticēties savam vīrietim. Ja tā nav, nekāda mīlas idille tur nebūs. Tikai morāla vīrieša un seavas dzīves piečakarēšana.
28.02.2016 16:08 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
To jau laiks rādīs vai varēs uzticēties.
Kas nemeiģina nezinās, kā būtu ja piedotu.

Man arī likās ka nebūs kā agrāk, bet tagad ir tūkstoš reiž labāk nekā bij sākumā.
28.02.2016 16:26 |

10 gadi
Reitings 5582
Reģ: 23.11.2014
Lai gan krāpšana ir krāpšana, bet tomēr ir atšķirība vai viņš pa pālim būtu skūpstījies ar kādu vai apzināti vairākas reizes pārgulējis. Kāda tur nožēla vēl? Katru reizi liekoties gultā nožēloja?! Lai tad turpina nožēlot, bet jums diezvai būs pa ceļam. Pat ja paliksiet kopā tas arī turpināsies, ka Tu viņam vairs neuzticēsies, katrā sievietē saskatīsi konkurenti un beigās "noēdīsi viņu bez sāls". Es ieteiktu nepazemoties un neturpināt tādas attiecības.
28.02.2016 16:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits