Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draudzene krāpj vīru

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Mana draudzene krāpj savu vīru, un tas man liek justies ļoti nelāgi :-( Protams, es viņu nenodošu un negrasos stāstīt viņas vīram, par to nav runas. Bet kā lai skatās acīs vīram kopīgajos pasākumos? Tās visas sarunas par viņas mīļāko... es to neatbalstu, es jūtos kā līdzatbildīga. Saka, ka tas, kādi ir mūsu draugi, tādi esam arī mēs paši, un es negirbu būt tāda :'-( Dodiet kādu padomu
04.02.2016 09:19 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man patiik siis teemas -iipasi ,ja saak runaat par moraali ,un soliities muuza garumaa-es taa nekad nevareetu,nevareesu uttUn tad iedomaajos veel vienu versiju-cik daudz paaru dziivo it kaa laimiigi kopaa ,un tajaa pasaa laikaa ,miileejoties domaa pavisam par citu personu.Nezeeliigi skan,bet tas taa notiek !Es noteikti varu muuza otraa pusee teikt- fiziska kraapsana nav mans variants,bet vai dziivojot ilgaas lauliibaas ar saviem viiriesiem,nekad neesmu aizdomaajusies par kaadu citu,buutu greeks melot!
Novirziijos no teemas!:-)
04.02.2016 21:45 |

Reitings 169
Reģ: 29.10.2015
Beidzot Gunita stūrēs laulības ostā? Prieks! Atceros, ka Tev ar attiecību būšanu interesanti gāja. :-P
04.02.2016 23:50 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Kas attiecās uz citu dzīvēm un attiecībām - labāk ir nemaisīties un "neatklāt īsto patiesību".
Citādi var sanākt labs seriāla scenārijs, ar skaidrošanos, skandāliem 50 sēriju garumā.

Lai nodzīvotu labās attiecībās daudzus gadus sanāk daudz ko sliktu arī piedzīvot.
Neviens nav bez sava grēka.
05.02.2016 08:55 |

Reitings 3
Reģ: 25.01.2016
Es nestāstītu draudzenes puisim/vīram, nav mana darīšana
05.02.2016 10:17 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Krāpšanu neatbalstu un neatbalstíšu,jo uzskatu,ka lielāku pāridarījumu nevaru iedomāties kā krāpt cilvēku kurš tevi mīl un uzticas otram. Taču ja zinātu, ka draudzene ko tādu dara, es neko neteiktu,tik savu nostāju ko pa to domāju ,bet lai attiecības paši skaidro, tur es nejaukšos. Jo tā nav mana dzīve, tā ir viņu privātā dzīve, kur man nav jālien.
05.02.2016 21:58 |

Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Un tad, ja krāpj? Es ieteiktu nemaisīties un nelīst citu attiecībās. Pati beigās būsi tik un tā vainīga.
05.02.2016 22:01 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Lieta taada,ka katra sieviete to savu viirieti tomeer miil,grib aizstaaveet par katru varu...man liekas,ka tas padariitu to sievieti traku,ja draudzene ko teiktu.
Taapeec man patiik ,ka muusu gimenee ir pienemts visu izrunaat,paarrunaat!Nevar gribeet,lai viirs visu laiku buutu pielipis sievai,nevar paveeleet otram,ja paraadijusaas kaadas simpaatijas pret citu sievieti(manaa gadijumaa),bet es domaaju,ka cilveeks,ja labi grib ,var kontroleet situaaciju.
Mees nevaram sev paveelet miileet kadu,arii tad ,ja taas juutas beigusaas.
Kuram tad negribaas,lai miilestiiba buutu muuziiga,bet reaali taa biezi beidzaas-muusu laikos,veel iisti nesaakusies!Skumiigi!
05.02.2016 22:18 |

Reitings 7
Reģ: 14.09.2023
Mans vīrs bija iemīlējies savā saimniecē un izjauca mūsu 3 gadus ilgo laulību. Pēc palīdzības saņemšanas no Adu risinājumu tempļa (solutiontemple.info) mans vīrs pēkšņi saprata savu kļūdu un atgriezās manā dzīvē. Es ļoti novērtēju priestera pūles, lai mūs atkal apvienotu.
14.09.2023 23:41 |

Reitings 7
Reģ: 14.09.2023
Mans vīrs bija iemīlējies savā saimniecē un izjauca mūsu 3 gadus ilgo laulību. Pēc palīdzības saņemšanas no Adu risinājumu tempļa
14.09.2023 23:42 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Atkarīgs arī kadas attiecibas draudzenēm.Manējā man pa ausi sadotu,ja kautko uzzinātu tādu,un es neapvainotos.Caur runāšanu nonāktu pie secinājuma, vai man virs ir vajadzīgs, vai tas mīļākais. Jo agri vai vēlu tas nāks gaismā,Un viņa tapat, vispirms no manis dabūtu,un tad ļautu izrunāties,lai nonāk pie gala secinājuma. Tas darbojas pēc principa ",ja nedaudz aizmālējušas acis,tad būs vien jaataisa"un jāsaprot ,kas ir kas.Un vēl, vīri atkostu ātri,ka kautkas nav rigtīgi,jo draudzene ir draudzene un neapzinātas darbības nodod atrāk,ka vārdi.Bet tas ir tikai un vienigi mūsu draudzibas rezultats.Citām var būt citi modeļi un uzskati
15.09.2023 08:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits