Nu, es esmu tāda meitene, kuras vīrieši, kad tādi ir, par bijušajām nedomā. Un? Ne par to ir stāsts. Stāsts ir par Tevi. Tu sorf of gribi aizraujošu sievieti, sievieti ar plašām interesēm, ne-stulbu, pievilcīgu, tādu, kad nebūtu viegla, bet kurai netrūku arī citu vīriešu uzmanības, lai tas, ka atrodies viņai blakus, paceltu arī Tavu pašapziņu. Tu gribi tādu, kas Tevi svētdienu rītos pamodinātu ar minetu, un kurai nebūtu iebildumu nodarboties ar seksu vairākas reizes naktī, dienā, vilcienā kaut vai. Tajā pat laikā, Tu gribētu, lai šī sieviete ir pieklājīga, ne pārāk izlepusi, bet arī ne prasta - full package. Un Tu tādu nedabūsi. Zini, kāpēc? Jo Tu esi cosmo. Nē, ne tāpēc, ka Tu šeit runā tiešu valodu, nebaidies izplūst aprakstos par savu intīmo dzīvi un tā tālāk. Vienkārši tas, ka Tu esi cosmo apliecina, ka Tu esi shy boy (šis gan attiecas konkrēti uz Tevi, nevis citiem cosmo vīriešiem, un ir kontekstā ar tevis teikto). Tu, varbūt, vari diezgan šerpi uzvesties gultā, kur neviena cita nav, un esi Švarcnēgers sieviešu forumā, bet es ticu, ka ikdienā Tev nepieciešami, mazākais, daži alēni, lai uzrunātu sevi interesējošu dāmu. Tu izvēlies spilgtus izteicienus, lai uzkurinātu vietējo puritānisko cosmo publiku, jo tas pievērš Tev uzmanību. Labāk, lai tas notiek šeit, nevis reālajā dzīvē, vai ne? Jo šeit ir safe. Nē, es nedomāju, ka Tu būtu stulbs vai kaut kādā veidā slims - cilvēki savās guļamistabās dara daudz trakākas lietas, nekā tās, par kurām Tu runā. Un, zini, kas smieklīgākais? Tie, kuri tās lietas tiešām dara... Viņi par to nerunā. :) Tāpēc, jā - nē, Tu nevari tādu sievieti, kā esi aprakstījis, dabūt uz tādiem nosacījumiem, kā vēlies (vai, pa lielam, vispār uz jebkādiem), jo, pirmkārt, Tu neesi tas, kurš "izmanto" sievietes un gūst no viņām baudu, bet drīzākais ir otrādi. Un, nu, otrkārt, jo Tu tādu meklē cosmo. Tu jau saproti, ka šeit uz iepazīšanās sludinājumiem atsaucās tikai galīgi pēc uzmanības izslāpušās (un, jā, esmu bijusi viena no tām sen, sen atpakaļ, tāpēc es zinu)? Tāpēc, jā - sāc ar apziņu, ka dzīve ir tur, ārā - ārpus guļamistabas un ārpus cosmo. Iedomājies to vīrieti, kam nebūtu jākauc pēc bijušās sieviešu forumā un panāc, lai viņš Tev ik rītu skatās pretī spoguļa atspulgā, tad arī nevajadzēs onanēt uz interneta sabiedrības ūbernesamaitātās daļas sašutuma pilnajiem komentāriem.