Man tādas pieredzes nav, bet nu, ja jaunais instruktors ir reģistrēts kā instruktors, viņa paraksti ir derīgi, pat ja viņš neskaitas nevienā autoskolā.
Principā, tikko kā tev uz rokām ir braukšanas karte ar parakstiem par minimālo nobraukto stundu skaitu (14? neatceros), tad tev ir tiesības iet uz braukšanas eksāmenu, ne no viena neko neprasot.
Ko tev vajag no autoskolas, ir tas, lai tevi pielaiž pie teorētiskā eksāmena kārtošanas CSDD. Lai ir CSDD ir visi nepieciešamie dokumenti, kas ļauj tev ierasties kārtot teorijas eksāmenu.
Vispār, palasi līgumu ar savu autoskolu! Iespējams, ka ir punkts, kur teikts, ka tev janobrauc konkrēts skaits stundu ar konkrētās skolas instruktoru. Bet, ja tas ir izdarīts (atkal jau, ja visi paraksti ir, un vari pierādī), tad tev, principā, no autoskolas vajag tikai pielaišanu teorijai.
Vēlreiz atkārtoju - IESPĒJAMS, ka KĻŪDOS.
http://www.csdd.lv/lat/vad_kva/vaditaja_apliecibas_sanemsana/teoretiskais_eksamens/
Teorētiskajam eksāmenam tev vajag apmācības karti no autoskolas.
Kā notiek obligāto 14 braukšanas stundu pierādīšana - nezinu, es biju viena no tiem, kas reāli parakstus nevāca, un mana instruktore (kas man arī teoriju mācīja) vienkārši to visu kaut kā elektroniski nosūtīja CSDD pirms eksāmena.