Tas jau laikam kā kuram - kurš spēj pēc 10h darbā vēl mācīties, kurš nē. Ļoti atšķirīgi dažādiem cilvēkiem. Kā arī, cik tur esi pieradusi pie kaut kādiem hobijiem, ballītēm darbdienu vakaros - ja pēkšņi no tā visa jāatsakās, jo ir jāmācās, tad vai nebūs tev visu laiku sajūta, ka pārāk daudz ziedo mācībām.
Ja nav jāapmaksā uzreiz ļoti liels periods, tad jau var noteikti pamēģināt, kā ir - ja nepavilksi, nometīsi to neklātieni nost. Ja būtu uzreiz par visu pusgadu vai gadu jāmaksā, tad es laikam sākumā abas studijas neņemtu - ja jutīsi, ka ir vēl laiks un spēks, paņemsi neklātieni ar nākamo semestri/gadu klāt.
Man jau liekas, ka 2 brīvdienas ik nedēļu tev sanāktu tikai tad, ja vai nu ir ļoti maz apjomīgo studiju mājas darbu vai arī tu viņos pārāk necenties un iesniedz kaut ko, lai tikai nokārtots (tādā gadījumā neredzu jēgu šim, jo tev abas izvēles tādas, kur, manuprāt, svarīgāk būs parādīt, ko tu māki, nevis, ka tev ir papīrs).
Man ir PLK studijas un pilnas slodzes darbs, pavelku abus ļoti normāli, bet nu ir diezgan bieži, ka visu nedēļas nogali pavadu mājas darbus rakstot (ne katru nedēļas nogali gan).