Neons, jā, man gar drauga vecakiem nav daļas, tāpat kā viņiem nav pret mani. Viss. Lidz ko saaktu kritizēt mani un sāktu metat tekstus kaa autores drauga māte, viss, tā kļūtu par manu daļu. Bet es piekrītu, ka tas jārisina vīrietim, citadi kā tas ir - es viena sevi aizstāvi pret diviem, kamēr dēliņš mammai pie brunčiem turas? Nopietni ?
Un vari domāt kā gribi, kas esmu, bet es tiesam uzskatu, ka vecāki nav sazin kas, ka bar atļauties visu ko iedomājas - es jebkura situācijā aizstāvētu savu vīrieti, neskatoties uz to vai vinam taisnība vai nē, tāpat kā viņš mani pret savu ģimeni . Un es gribu, lai arī maniem bērniem nākotnē ir tāds cilvēks, kuru aizstāvēt ja kas - ne jau es dēlam bērnus iznēsāšu un apkopšu, kad viņš bus vecs.
Māte klaji pazemo meiteni un viņai jāklusē? Nu nē, tad jau Tevi es redzu kā konservatīvu, vecu kundzīti, kura līdzīgi izturas pret saviem bērniem. Māte rīkoja snepareizi un viņai ir jāliek tas saprast. Vīrietim protams , bet tā kā viņš to nedara, tad to bar dariit autore. Vispar briesmigi, ka tieshaam kādai var šķist, ka mātei ir tiesības jaukties bērna dzīvē- pieaudzis vīrietis , kursh bus kopaa ar tādu sievieti, kādu grib. Nevis tādu, kada māmiņai patik! Vismaz mes ar draugu, Neon, viens otru cienam un stāvēsim pretī pasaulei , nevis ka mums uzsvilps vecāki un metīsimies bēgt.
Un tas ko tu teici, ka eju bērnu laukumos mātes mācīt - nē, ne jau es tā daru, to atbalsti tu, ka mātei ir tiesības jaukties kāda cita dzīvē un uzspiest savu taisnību.
Atvainojos par kļūdām, rakstu no telefona.