Drauga māte bojā attiecības?

Reitings 29
Reģ: 20.10.2009
Sveikas!
Vēlētos saņemt kādu noderīgu padomu no jums,jo noteikti esat pieredzējušākas nekā es :)

Mans stāsts + jautājums:
Esam ar draugu kopā jau 3o gadu un esam viens otra pirmais tuvais cilvēciņš,tāpēc pieredzes par attiecībām nav nekàdas. Pirmie 2i gadi bija fantastiki,bet tik līdz brīdim,kad ievācos pie viņa un viņa mammas. Nepārprotiet-viņam ir forša mamma tikai ar raksturu! Tad sākās pirmie strīdi starp mani un viņu un mani un viņa mammu.Šo mēnešu laikā es redzēju kā viņš ir ticis audzināts un man tas nav pieņemami.Viņš ir jaunākais bērns,tāpēc viņa mamma to vien dara kā aprūpē viņu.Man tas sāka krist uz nerviem,jo uzskatīju,ka 20 gadu vecumā ir jāmāk gan trauki aiz sevis novākst,gan dažreiz pateikt mammai nē... Pēc pusgada dzīvošanas 3atā izlēmām,ka vēlamies dzīvot divatā. Pirmais mēnesis bija eiforisks-viss atkal bija labi-nekādu strīdu un dusmu. Un atkal šo sabojāja viņa mamma-viņa sāka vest mums ēdienu,zvanīja viņam katru dienu un viņam tas likās normāli!!Vai man vienīgajai liekas,ka tas nav pareizi? Nu jau gadu esam savā dzīvoklī un nekas nav mainījiem-ledusskapis ir pilns ar viņa mammas ēdienu un katru otro dienu viņš brauc pie viņas lai kaut ko palīdzētu izdarīt-noparkot mašīnu,izdarīt kādu tehnisku darbu(nevainoju,jo viņa mamma dzīvo viena), palīdzēt aiziet iepirkties un tamlīdzīgas lietas. Šī gada laikā esmu 2 reizes neizturējusi un pateikusi ko par šo domāju,bet tas neko nav mainījis.... Viņa nesaprot,ka savs 22 gadus vecais dēls ir jāpalaiž vaļā.... Pēc otrās reizes viņa uz mani tā apvainojās,ka tagad no sava drauga dzirdu viņas izteiktus teikumus kā-"viņa tev nenāk par labu,jo ir ļauna" vai "tu vienmēr vari palikt pie manis,ja viņa tev atkal liek kaut ko darīt". Draugs man pēc vienas šādas sarunas starp mums abiem un viņa mammu mums par vidu pateica,ka nevēlas ar mani būt kopā,bet pamest arī nevēlas.Tagad jau pāris mēnešus šādi dzīvojam-ārēji viss ir labi,bet iekšēji nē...

Tagad domāju vai viņš jebkad kļūss tik nobriedis,lai iemācītos pateikt savai mammai,ka viņam tagad ir cita ģimene? Un vai vispār ir vērts gaidīt,kad viņš kļūs nobriedis,vai arī šādi vīrieši to nekad tā īsti nesaprot? Vai man ir vērts censties kaut ko labot un censties atgriezt dzirkstelīti šajās attiecībās(jo jau tik daudz reižu esam centušies attiecības uzlabot)? Vai labāk nemocīties un doties katram uz savu pusi?

Atvainojos par savu garo stāstu!
Ļoti gaidu jūsu komentārus un padomus,jo pašlaik jūtos kā strupceļā!
17.11.2015 22:32 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
...bet nu ko tur, puikiņš ir baigais mačo, veiksmīgi atāķējies no mammas brunčiem un pa taisno pieaķejies pie draudzenes brunčiem. Un īsti mačo, kuriem ir brunči, kur pieturēties, ēst NETAISA. Tad jau labāk Staķiks un kuņģa čūla. Bet virtuve, ar savām rociņām, zupiņu uzvārīt - NEKAD! Tikai pār kuņģa čūlu!
18.11.2015 18:51 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
taisnību sakot esmu par lomu un pienākumu sadali. Tieši tāpat kā neliekas normāli sievietes armijā, boksā un taekwondo ... Neliekas man normāli vīrieši - mājsaimnieki. Izņēmuma gadījumā - jā, bet ja regulāri ēst jāgatavo ... tad tāda sieviete normālu vīrieti sev blakus nav pelnījusi. Lai atrod sev tādu kurš ar pruiekšautu pusdzīvi pavada. Nākotnes vīrieti ... :-D:-D:-D
18.11.2015 18:53 |

Reitings 17280
Vai, Zigfrid, tad jau tu esi no mamuta nesējiem :) Tipa tradicionālais ģimenes galva un uzturētājs.
18.11.2015 18:56 |

Reitings 747
Un?
18.11.2015 18:57 |

10 gadi
Reitings 984
Reģ: 29.01.2009
Ja godiigi,es vispaar neredzu sheit probleemu.Manupraat jebkura mamma veel savam beernam tikai to labaako.Mees tak sievietes arii sazvanamies ar savaam mammaam,satiekamies ar vinjaam,paliidzam ja vajag.Kapeec viirietis nevar dariit to pashu,taa tk ir vinja mamma.Muusu attieciibaas ir nevis mamma,bet ome,kas zvana gandriiz katru dienu.Ja esam ciemos,tad dod visu ko var,pat ja mums tas nav vajadziigs-es saku paldies,jo cienu vinja vecmammu.Un man jau gabals nenokritiis ja panjemshu kko no vinjas.Un nav man zheel arii ja vinjsh parunaajas pa telefonu,vai aizbrauc ciemos.
18.11.2015 18:57 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
taisnību sakot esmu par lomu un pienākumu sadali. Tieši tāpat kā neliekas normāli sievietes armijā, boksā un taekwondo ... Neliekas man normāli vīrieši - mājsaimnieki. Izņēmuma gadījumā - jā, bet ja regulāri ēst jāgatavo ... tad tāda sieviete normālu vīrieti sev blakus nav pelnījusi. Lai atrod sev tādu kurš ar pruiekšautu pusdzīvi pavada. Nākotnes vīrieti ...

Vīrietis, kas ir par lomu sadali pēc dzimumiem, sēž sieviešu forumā? Vai nu Tu esi apmulsis vai liekulis, vai apmulsis liekulis.
18.11.2015 18:58 |

Reitings 747
Liekulis kurš ir apmulsis.

Jāpaskatās taču ir kas šodienas jauno sieviešu smadzenēs darās! :-D:-D
18.11.2015 19:02 |

Reitings 17280
Zigfrids, un ....

... tev atliek atrast draudzeni, kas domā tāpat, kā tu (un tādu ir ne mazums, spriežot pēc šī foruma), un nest mamutu laimīgi līdz mūža galam.

Viss jau OK.

Tikai kāds Taekwondo sakars ar spēju pie vajadzības uztaisīt sev ēst, man nav īsti skaidrs. Ir ļoti labi, ja puisim starp mammas brunčiem un nopietnajam attiecībām ir periods, kad viņš dzīvo viens - studiju gados, piemēram. Tad puisis prot pie vajadzības veļasmasīnu lietot, gaļu uzcept, savākt aiz sevis. No vieniem brunciem pie otriem varianti man vismaz sķiet bēdīgi, sevišķi, ja mamma ir ucinājusies visu mūžu un čalis nemāk un negrib NEKO.
18.11.2015 19:07 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Problēma ir tajā, ka tās mātes reizēm negrib pieņemt faktu, ka viņu perfektie bērneļi nav nemaz tik perfekti! Un tāpat beigās vainīga paliksi tikai tu, tad kāda jēga tērēt enerģiju! Ne tas čalis grib atlipt no mātes pēcpuses un ne tā māte grib palaist savu saulstariņu pasaulē!
18.11.2015 19:38 |

Reitings 17280
saulstariņš pats negrib iet pasaulē, tur tā vaina.

Daļa mammas vainas tur, protams, ir (ka dēliņam nav iemācīts traukus līdz izlietnei aiznest, kaut vai), bet nu, visādi citādi, puisis pats ir tas, kurs grib pie pirmās netīrās krūzes mukt atpakaļ pie mammuka, jo draudzene apbižo un nostrādina.

Arī draudzene daļēji vainīga - kopā 3 gadi, kopa iepriekš ir dzīvojuši, ģimenes "modeli", kura puisis audzis, ir izbaudījusi, un cer, ka pa mēnesi puisis pēkšņi kļūs par misteru Patstāvīgo. Naivi.

Bet nē, tikai mamma vien vainīga.
18.11.2015 19:45 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Piekrītu 57days!!

Un nav svarīgi vai 22 vai 32 gadi. Zinu arī eksemplārus, kuri jau kādus gadus 5 dzīvo precējušies savā ģimenē, bet mamma vēljoprojām vismaz 2x vai 3x dienā zvana dēlam un sievai brīžiem tāda sajūta, ka tā vīramāte tomēr dzīvo ar viņiem :D Katrs mēs esam dažādi un radus galu galā neizvēlas. Nu nevar tgd atnākt kkāda brūte un izmainīt dēla māti utt. Vai nu plus mīnuss ir jāsamierinas vai jāiet tālāk!
18.11.2015 19:49 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Pašas tos puišus pieradina pie attiecīga dzīvesstila un pēc tam kauc, ka viņš ir slinks, neko nemāk un negrib. Vīrieši ir kā mazi bērni un viņi ātri aprod ar komfortu un ucināšanos. Visu viņi gan māk, gan spēj. Ne jau nu vienatnē būdami mirs nost, vienkārši viņiem tā ir ērti, jo viss notiek pats no sevis, tad kāpēc lieki iespringt!?
18.11.2015 19:50 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
. Nu nevar tgd atnākt kkāda brūte un izmainīt dēla māti utt. Vai nu plus mīnuss ir jāsamierinas vai jāiet tālāk!

jāsamierinās tā vārdā, lai vairotos dīvānā pirdēji un pie mammas skrējēji, ja vien ģimenes dzīvē kaut kas nebūs pa puisīša prātam un nedod diev kaut kas būs arī jādara :D
18.11.2015 19:55 |

Reitings 17280
začeits, ar māti jāsamierinās. Dīvānā pirdēju mēģināt uztaisīt par čaklo mājsaimnieku gan var mēģināt :) Vienīgais, jājautā - cik ilgi? Ja pirdējs uzstājīgi turpina pirst, tad viena brīdī jāatstāj viņu trijvientulībā ar dīvānu un mammu, un jāiet meklēt cerīgāks variants.
18.11.2015 19:57 |

Reitings 162
Reģ: 18.11.2015
Kas tas par idiotismu ja vīrietis izturas jauki ret savu māti, uzreiz ir memmes dēlins?? Wtf???
18.11.2015 19:58 |

Reitings 17280
Mamma:
"tu vienmēr vari palikt pie manis,ja viņa tev atkal liek kaut ko darīt"

Memmesdēliņš: Jā, mammuk! Kad nākamreiz atkal zāģēs, lai es miskasti iznesu, es braukšu pie tevis! Lai tā ragana pati nes!
18.11.2015 20:00 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Tas, ka vīrietis aiz sevis nevāc jau ir viņa paša vaina. Bet es vairāk domāju, ka jāsamierinas ar faktu, ka mamma ir un paliek mamma.
18.11.2015 20:00 |

Reitings 162
Reģ: 18.11.2015
Neviena normāla,gudra meitene nepārmetīs savam draugam,ka vinš izturas pret savu māti jauki un vienmēr palīdz. Tādam normālam dēlam ir jabūt. Nevis mēslam!
18.11.2015 20:17 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Padoms no padzivojusas sievietes. Meitin, neesi mulke, lauj lai draugs pienem mammas sniegto aprupi, ko vina dod no tiras sirds. Vina tev dzivi atvieglo, bet tu megini pati klut par drauga mammu un paraudzinat vinu pa savam. Un pareizi draugs darija, ka ieradija tev savu vietu pasakot, ka nevels but ar tevi kopa, bet pamest ari nevelas. Mamma ir tikai viena un nav aizstajam un nav pagruzama mala del jaunas skukenes, kurai liekas ka vienai pienakas visa viriesa uzmaniba un ka vinai ir tiesibas paraudzinat virieti un pastumt mala vina mammu.
Ta nav drauga mamma, kas jauc jusu attiecibas, tas esi tu kas tas jauc.
18.11.2015 20:36 |

Reitings 747
Tikai kāds Taekwondo sakars ar spēju pie vajadzības uztaisīt sev ēst, man nav īsti skaidrs. Ir ļoti labi, ja puisim starp mammas brunčiem un nopietnajam attiecībām ir periods, kad viņš dzīvo viens - studiju gados, piemēram. Tad puisis prot pie vajadzības veļasmasīnu lietot, gaļu uzcept, savākt aiz sevis. No vieniem brunciem pie otriem varianti man vismaz sķiet bēdīgi, sevišķi, ja mamma ir ucinājusies visu mūžu un čalis nemāk un negrib NEKO.

Atslēgas vārds ir - pie vajadzības. Ja es dzīvotu kopā ar sievieti tad vajadzībai momentāli būtu jāatkrīt. Pie noteikuma ka neesmu nākotnes vīrietis - mājsaimniece.
18.11.2015 20:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits