Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Drauga māte bojā attiecības?

Reitings 29
Reģ: 20.10.2009
Sveikas!
Vēlētos saņemt kādu noderīgu padomu no jums,jo noteikti esat pieredzējušākas nekā es :)

Mans stāsts + jautājums:
Esam ar draugu kopā jau 3o gadu un esam viens otra pirmais tuvais cilvēciņš,tāpēc pieredzes par attiecībām nav nekàdas. Pirmie 2i gadi bija fantastiki,bet tik līdz brīdim,kad ievācos pie viņa un viņa mammas. Nepārprotiet-viņam ir forša mamma tikai ar raksturu! Tad sākās pirmie strīdi starp mani un viņu un mani un viņa mammu.Šo mēnešu laikā es redzēju kā viņš ir ticis audzināts un man tas nav pieņemami.Viņš ir jaunākais bērns,tāpēc viņa mamma to vien dara kā aprūpē viņu.Man tas sāka krist uz nerviem,jo uzskatīju,ka 20 gadu vecumā ir jāmāk gan trauki aiz sevis novākst,gan dažreiz pateikt mammai nē... Pēc pusgada dzīvošanas 3atā izlēmām,ka vēlamies dzīvot divatā. Pirmais mēnesis bija eiforisks-viss atkal bija labi-nekādu strīdu un dusmu. Un atkal šo sabojāja viņa mamma-viņa sāka vest mums ēdienu,zvanīja viņam katru dienu un viņam tas likās normāli!!Vai man vienīgajai liekas,ka tas nav pareizi? Nu jau gadu esam savā dzīvoklī un nekas nav mainījiem-ledusskapis ir pilns ar viņa mammas ēdienu un katru otro dienu viņš brauc pie viņas lai kaut ko palīdzētu izdarīt-noparkot mašīnu,izdarīt kādu tehnisku darbu(nevainoju,jo viņa mamma dzīvo viena), palīdzēt aiziet iepirkties un tamlīdzīgas lietas. Šī gada laikā esmu 2 reizes neizturējusi un pateikusi ko par šo domāju,bet tas neko nav mainījis.... Viņa nesaprot,ka savs 22 gadus vecais dēls ir jāpalaiž vaļā.... Pēc otrās reizes viņa uz mani tā apvainojās,ka tagad no sava drauga dzirdu viņas izteiktus teikumus kā-"viņa tev nenāk par labu,jo ir ļauna" vai "tu vienmēr vari palikt pie manis,ja viņa tev atkal liek kaut ko darīt". Draugs man pēc vienas šādas sarunas starp mums abiem un viņa mammu mums par vidu pateica,ka nevēlas ar mani būt kopā,bet pamest arī nevēlas.Tagad jau pāris mēnešus šādi dzīvojam-ārēji viss ir labi,bet iekšēji nē...

Tagad domāju vai viņš jebkad kļūss tik nobriedis,lai iemācītos pateikt savai mammai,ka viņam tagad ir cita ģimene? Un vai vispār ir vērts gaidīt,kad viņš kļūs nobriedis,vai arī šādi vīrieši to nekad tā īsti nesaprot? Vai man ir vērts censties kaut ko labot un censties atgriezt dzirkstelīti šajās attiecībās(jo jau tik daudz reižu esam centušies attiecības uzlabot)? Vai labāk nemocīties un doties katram uz savu pusi?

Atvainojos par savu garo stāstu!
Ļoti gaidu jūsu komentārus un padomus,jo pašlaik jūtos kā strupceļā!
17.11.2015 22:32 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Laikam tāpēc tagad tās veģetatīvās distonijas katrai otrajai jaunietei. Toties labi audzinātas

Man šķiet, ka mūsdienās jauniešiem veiksmīga komunikācija nāk ar lielākām grūtībām.. Nevajag gaidīt, ka necieņa pret apkārtējiem cilvēkiem vainagosies ar lielākiem panākumiem. Šādi cilvēki saņem pretī jaunu devu negāciju, rada papildus stresu, problēmas.. un tā jau, visticamāk, savairojas šīs veģetatīvās distonijas :)

Arī esošajā situācijā.. ne jau skandāli un riebekļošanās uzlabos attiecības ar 2.pusīti un viņa māti.. Ar naidu mieru nepanāki.. manuprāt.
20.11.2015 23:39 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es lasu visu un domaaju-cik labi ,ka dziivoju tik taalu no saveejiem !Taa jau laikam ir-dari kaadreiz visu ar sirdi un dveeseli ,un tomeer labs nebuusi...
Jauniem gribaas visu pasiem-tas jau pilniigi saprotams,gribaas to "savu ligzdinu" utt,bet kad atstaaj taadus 20 gadiigos vienus,tad vairaak vai mazaak ledusskapis tukss beigaas!!!
Mans padoms-mammai viss jaapasaka kaa juutaties,kaa gribiet dziivot uttTomeer ieteiktu taa pateikt ,lai nesabojaatu attieciibas uz muuzu-taa mamma buus veel ilgi vajadziiga-ticiet!:-)
21.11.2015 01:59 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nedomaaju, ka eediena atneshana ir aizvainojosha riiciiba. Visbiezjaak taa gadagaajuma sievieteem eest gatavoshana ir labs veids kaa pavadiit briivo laiku, vinjas ljoti lepojaas ar savaam kulinaarijas speejaam un veelaas ar to iepriecinaat citus. Tak tikai sev gatavot nav nekaads prieks, taapeec arii stiepj eedamo citiem. Ko taadaa situaacijaa dariit? Paslaveet viiriesha mammu par kulinaarijas speejaam un shad tad vinju palutinaat par to ar kaadu SPA apmekleejumu, shopinga tuuri utt. Neba vinja to aiz ljauna praata dara, bet gan deelj garlaiciibas un veelmes tikt noveerteetai. Gribi lai mazaak nes eedamo? Atrodat kopaa ar savu puisi vinjai kaadu viirieti, kuram vinja gatavos taas kotletes un buus laimiiga.
Par cienju runaajot, uzskatu ka cienja ir jaanopelna. Labi, tas neattiecaas uz pensionaariem kuriem ir demence vai cilveekiem ar gariigiem trauceejumiem, tad tieshaam apvainojumi ir jaaignoree, bet ja 50 gadiiga sieviete saak mekleet kaskji tad jaunietim ir tiesiibas sevi aizstaaveet. Noteikti neatbalstu kultuuru kur vecaaka gadagaajuma cilveeki var izriikoties/runaat kaa grib, bet jaunie nedriikst ne puspleesta vaarda bilst. Ir jaaieveero savstarpeeja cienja neskatoties uz vecumu. Ja kaads patvaljiigi paarkaapj robezjas, tad lai arii nebriinaas ka sanjem aizraadiijumu vai nosodiijumu.
21.11.2015 02:00 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Es tikai nesaprotu, cik Neonam ir beernu. Kaut kaadaa gruutnieciibas diskusijaa nesen Neons izteicaas, ka ir dzemdeejusi vienu, otrs veel veederaa, viirs gribeetu tresho. Respektiivi, sanaak, ka viens beerns uz doto momentu.

Tajaa pashaa laikaa te tiek mineets, ka viirs nav visai jauks pret vinju beerniem, t.i. daudzskaitlii, tas viirs uz veederaa esosho embriju breec vai arii tas otrais jau ir piedzimis un pa dibenu uzdod tikko dzimusham ziidainim?

Tas,ka viiram buutu bijushi kaut kaadi savi beerni, nekur netiek mineets. Cik tad galu galaa ir tos beernu?
21.11.2015 12:16 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
20-gadīgs tak nav vīrietis vēl. Un pēc mūsdienu 20-gadīgajiem "vīriešiem" vispār armija raud.
21.11.2015 12:26 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Jo tagad viņam ģimene ir draudzene nevis māte.

Kas tas par murgu? Kā apsievojās un apdraudzeņojās, tā viss - māte vairs nav ģimene? Tādam dēlam tad ar sūdainu mietu pa muguru. Nav jāauklējās ar māti, bet šada attieksme pret ģimeni arī nav pieņemama. Tas ir drausmīgi.
21.11.2015 12:50 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Sabîna_Agate

Ja godīgi, nesaprotu, kāpēc vēl esat kopā, ja viņš ir teicis, ka

nevēlas ar mani būt kopā,bet pamest arī nevēlas

Atradīs citu un uzreiz pametīs? :-/ Kam tev tas vajadzīgs?

Vai nu tu esi mazohiste, vai arī viņu ļoti mīli. Kā ir?

Ja mazohiste - ieteiktu atrast psihologu un to puiku pamest.

Ja mīli, tad tev jāsaprot, ka viņš un viņa māte nemainīsies un vienīgais veids, kā jums palikt kopā ir, ja tu pati mainīsies.

Ja izlem, ka attiecības tev ir vajadzīgas, vari pati gatavot un vest viņai ēdienu. Kad viņa prasa, lai dēls kaut ko izdara, piesakies tu to darīt, atsakot "dārgais, tu izskaties piekusis, varbūt šoreiz es..."

Bet pastāv arī iespēja, ka tev pašai nepatiks šī jaunā TU, ar laiku jūtas pret vīrieti izzudīs, vai salīdzinājumā ar visu citu liksies maznozīmīgas.

Tev pašai ir jāizlemj - cik nozīmīgas tev ir šīs attiecības.

Jebkurā gadījumā, ja arī attiecības turpināsies unsjūs airecēsieties, radīsiet bērnus, tev jāsaprot, ka viņa mātes ietekme attieksies arī uz bērnu audzināšanu, vai tev to visu vajag? :-|
21.11.2015 15:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits