Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ziemassvētki

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Atklājam Ziemassvētku beztēmu (l)

1. Kādas sajūtas? Jau gatavojaties vai vēl galīgi par to pat domāt negribās?
2. Kur svinēsiet un ar ko?
3. Dāvanas - cik plānojat tērēties, vai ir jau kādas domas, ko dāvināt katram tuvajam?
4. Vai apmeklējat baznīcu šajā laikā? Kādus koncertus?
5. Kādus ēdienus celsiet galdā?
6...... citi domu graudi
11.11.2015 17:46 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
11.11.2015 17:46 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
1. Neko vairāk par piparkūkām, karstvīnu un mandarīniem, šobrīd negribas domāt.
2. Svinēšu darbā
11.11.2015 17:49 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es tik taalu veel neesmu domajusi, bet man loti patiik ziemassvetku laiks. visi rotajumi pilseetaa, mandarini un ziemassvetku dziesmas.
11.11.2015 17:51 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
1.Pat domāt vēl negribas. Manuprāt, sniega nebūs, tāpēc būs grūti noķert fīlingu.
2.Svinēšu pie sevis mājās un nākamajā dienā pie radiem.
3.Ehhh. Katru gadu galvassāpes :D Šogad laicīgi esmu izdomājusi dāvanu tikai vīram.
4.Gribētu aiziet uz kādu kora koncertu baznīcā.
5.Vēl nezinu, bet nekāda pārmēru izēšanās nebūs. Nepatīk tā stumšana māgā ar 12 ēdieniem.
11.11.2015 17:52 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Vēl jau 18.novembris jāsagaida. Ziemassvētku laiks man patīk ar mandarīniem, rotājumiem, dziesmām, filmām, protams, sniegu, bet es neesmu tas cilvēks, kas pusgadu iepriekš sāks domāt par dāvanām, mājas rotāšanu, u.c. :D Domāju, ka Rīgā man pat egles nebūs, vienīgi uzlikšu Z-svētku lampiņas.

Bērnībā bija tā maģiskā svētku sajūta, ka ir brīnumu laiks un viss ir iespējams. Pieaugot tas ir zudis. Kad pašai būs savi bērni, es domāju, ka vismaz daļēji atgriezīsies, jo tad centīšos arī viņiem radīt to. :)
11.11.2015 17:55 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Pagaidām par to nedomāju, bet vispār Ziemassvētki man patīk. "Sogad svinēsim mājās trijatā, nezinu, vai iznāks aiziet uz baznīcu. Gribas, bet vienmēr pārpildītas ar cilvēkiem, tāpēc negribēsies bēbi vest, bet viena iet negribu, jo tas tāds ģimenes pasākums.
11.11.2015 17:58 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
1. Kādas sajūtas? Jau gatavojaties vai vēl galīgi par to pat domāt negribās? - ļoti gaidu, dievinu ziemassvētkus. Jau gaidu pasūtītās lampiņas, lai iekārtotu dzīvokli un darba vietu :)
2. Kur svinēsiet un ar ko? Svinēšu pie ģimenes laukos.
3. Dāvanas - cik plānojat tērēties, vai ir jau kādas domas, ko dāvināt katram tuvajam?
Esam liela ģimene, parasti izlozējam katrs pa 1 ģimenes loceklim, kuru jāsveic - vēl neesam izlozējuši, tur šobrīd vēl neesmu tāpēc izdomājusi. Bet nu atsevišķi ir vecmammai kas jāatrod, domāju kādas foršas čībiņas, kam tā aitas vilniņa iekšā. Draugam arī esmu izdomājusi. Viņam gan pa ziemassvētkiem arī dz.d., tā kā vēl jāpadomā būs. Domāju, ka visas dāvanas būs kādi 100 eur kopā.
4. Vai apmeklējat baznīcu šajā laikā? Kādus koncertus? Ar ģimeni ejam 24.dec.vakarā uz vietējā ciema baznīcu, tur tik omulīgi.
5. Kādus ēdienus celsiet galdā? Galdu gaavosim ar ģimeni kopā, kad aizbrauksim pie viņiem, bet kaut kādu saldumiņu noteikti uztaisīšu jau mājās un aizvedīšu. Domāju, varētu pamēģināt kkādus mājās taisītos rafello vai ko tādu, lai visi var panašķēties.
6...... citi domu graudi - dievinu ziemassvētkus, nevaru sagaidīt. Tā gaidīšana vienmēr ir tik jauka, daudz prieka emocijām piepildīta - vairāk nekā paši ziemassvētki, bet nekas, man patīk :)
11.11.2015 17:59 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man vēl nav Ziemassvētku sajūtas, ātrāk par decembri tās parasti neparādās. Neesmu vēl domājusi ne par dāvanām, ne ēdieniem. Tas viss parasti notiek agrākais 2 nedēļas pirms svētkiem.
Bet vispār šogad plānojas ļoti jauki un lieli svētki pie mums jaunajā dzīvoklī, tēriņi noteikti būs lieli, gribu milzu egli, daudz dažādus ēdienus, foršas dāvanas. Dāvanas vienmēr pērku noderīgas un tur aiziet daudz līdzekļu, nepatīk man visādas pašgatavotas lietas un suvenīri ( vienīgi trifeles citreiz gatavoju un lieku klāt dāvanam ). Svinēšu ar visiem mīļajiem un noteikti apsveru arī aiziet uz baznīcu un kādu koncertu, pagājušogad Ģertrūdes baznīcā biju uz ļoti labu koncertu ar Aišu u.c. māksliniekiem :)
11.11.2015 17:59 |

Reitings 5709
Man gatavošanās Ziemassvētkiem jau noris pilnā sparā, dāvaniņas sāku piemeklēt, šķiet, no augusta. :D :) Tagad pa lielam viss ir sarūpēts, dažas dāvanas pat jau iesaiņotas (tas tāpēc, ka mums dāvanas ir katru Adventes kalendāra dienu). Dekoriņi arī top, tagad tāds patīkams rosīšanās laiks. :)
Par galdu gan vēl neesmu domājusi, bet noteikti būs visādi grillēti dārzeņi, pašcepta maize, dažādu veidu mērcītes... (l)
11.11.2015 18:05 |

Reitings 10816
Shodien salasiju visadus zarinjus, chiekurzarus,ogas utt utt..gatavojos gatavot Adventes dekoru un leenaam briestu svetkiem:) tik mani bazhigu dara shis siltais laiks.. ehhhh gribas jau to sniedzinju uz svetkiem ljoti ljoti:)
11.11.2015 18:06 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
1. Šogad dikti, dikti gaidu svētkus .. jau lēnām sāku čubināt adventes vainagu, kā reiz ebay`ā šorīt arī rotājumus eglītei pasūtīju (l)
2. Svinēšu ar draugu un visticamāk, ka ciemos aicināsim arī manu ģimeni, pie viņa ģimenes brauksim vēlāk, 2. Ziemassvētkos :)
3. Par dāvanām vēl neesmu sākusi domāt .. nedomāju, ka baigi tērēšos, drīzāk ko simbolisku katram, jo nu manu vecāku ģimenē nav tādas baigās apdāvināšanās, draugam gan gribu ko īpašu, ideja jau ir, lēnām to sāku arī īstenot :) Zinu tikai, ka gribu skaisti visu sasaiņot un smuki salikt zem eglītes, tā lai pa glauno :-)
4. Baznīcu noteikti nesanāks apmeklēt, sen nav būts, jo parasti Ziemassvētku vakarā jāstrādā, bet ir nopirktas biļetes uz Dailes teātra Vecgada koncertu :)
5. Vēl domāju .. bet nu nebūs nekāds tipiskais Ziemassvētku galds ar latviešu ēdieniem .. :)
11.11.2015 18:07 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
1. Sajūtas atkarīgas no tā, vai šogad būs sniegs. Ja nebūs, tad nebūs arī svētku sajūtas.
2. Mājās kopā ar vīru.
3. Zinu kam un ko dāvināšanu.
4. Baznīcu neapmeklēju, tās šajā laika periodā ir pārpildītas, arī iešu uz Dailes Vecgada koncertu.
11.11.2015 18:15 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Persephon, forša doma par rotājumiem ebayā. es arī iečekošu.

1. Gaidu svētkus. Ap svētkiem arīd arbu būs mazāk. Vēlos no sirds atpūsties.
2. Svinēšu ar ģimeni laukos. Apbraukāsim radus.
3. Vēlos ģimenei uzdāvināt kopīgu ceļojumu. Pagaidām neesmu izplānojusi uz kurieni.
4. Jā, došos uz dievkalpojumu pie Jura Cālīša. Koncerti arī vairāki plānā. Esmu iegādājusies biļetes uz Rīgas Ziemassvētku koncertu. gadu no gada neesmu vīlusies.
5. Karpu, nēģus, asinsdesas, Ziemassvētku pīrāgu, zirņus. Un citus gardumus.
11.11.2015 18:38 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Sogad svinesim 3jataa, davanas bus galvenokart bebenei. Jau nevaru sagaidit kad vareshu vilkt ara savas dekoraciju kastes un ritaat maaju :))
11.11.2015 18:41 |

Reitings 121
Reģ: 18.10.2015
Jap, labas.
Mājās ar ģimeni
uz 100eur katram
Nē, jēzuliņam-pīzduliņam nav nekāda sakara ar Ziemassvētkiem

vai
11.11.2015 18:47 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013

Sajūtu vēl nekādu. Negatavojos, bet šad tad apdomāju, ko vajadzētu sākt darīt.

Noteikti mājās, ģimenes lokā.

Dāvanas būs bērniem galvenokārt, tāpēc viss grozās par un ap rotaļlietu plauktiem.

Gribētos jau, bet diez vai...

Neko īpašu - daži standarta svētku salāti, kartupeļi, cepetis, augļu un saldais galds.
6...... citi domu graudi

Būtībā iemesls tam, ka daudz nedomāju par Ziemassvētkiem ir tāds, ka manas meitas dzimšanas diena ir 15. decembrī, līdz ar to, viņas ballīte šobrīd ir krietni vien aktuālāka par ZS.
11.11.2015 19:23 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
1. Ziemassvētku sajūta man parādījās jau oktobra vidū :D Kad sāk ātri palikt tumšāks un dienas ir tādas drēgnas/pelēcīgas man jau organisms noskaņojas uz Ziemassvētkiem.
2. Pagājušajos Ziemassvētkos strādāju, šogad brīvs, tāpēc ceru kopā ar pārējiem radiem braukt uz laukiem pie vecākiem.
3.Par dāvanām nezinu gan... Kaut kā mums pēdējos gadus iegājies, ka apdāvinām bērnus un pieaugušie izlīdzas ar kādu saldumu vai nieciņu :) Vairāk priecājamies, ka ģimene kopā var pavadīt laiku pie kamīna, kādas svētku filmas/koncerta, paēst mandarīnus un uzspēlēt kādu spēli!
4. Nekad neesmu gājusi uz baznīcu Ziemassvētku laikā
5. Labi, ka atgādināji par ēdienu! Nav ne jausmas, ko lai aizved...
11.11.2015 19:24 |

Reitings 190
Reģ: 14.09.2013
Negaidu un negribu. Man vairs Ziemassvētki nepatīk.. :-/
11.11.2015 19:37 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
1. Sajūtas ir labas, gaidu ar prieku. Ziemassvētku plānus savā radu pulkā noskaidrojām un saskaņojām jau septembrī.
2. Ziemassvētku vakarā būsim pie vīra vecākiem viņu mājās un Ziemassvētku dienā ir doma taisīt brunču mājās pie mums. Vakarā pirms ziemassvētku vakara noteikti būs ģimenes pusdienas ar maniem radiniekiem kuri ap šo laiku ciemosies mūsu pusē.(l)
3. Dāvanas būs bērniem, bet pieaugušajiem kaut kas labs no grāmatnīcas un vīna veikala. Plānojam arī naudas ziedošanu dāvanu vietā, jo mums jau patiesībā itin nekā netrūkst. :-)
4. Neesmu skatījusies kādi koncerti mums te būs, varbūt aiziesim.
5. Mēs parasti visu decembri ēdam "ziemassvētku ēdienu" - gan norvēģu, gan latviešu, gan citu virtuvju. Ziemassvētku vakarā ēdīsim cūku ribas ar skābiem kāpostiem un citām tradicionālajām piedevām. Brunčā - kūpinātu lasi, olu kulteni, vafeles un citas gardas lietas. Esam arī uzbrūvējuši pāris kastes ziemassvētku alus.(l)
11.11.2015 20:17 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Gaidu .. :) Mazlietiņ gatavojos :)
Ģimenes lokā vecāku mājās :)
]3. Dāvanas - cik plānojat tērēties, vai ir jau kādas domas, ko dāvināt katram tuvajam?
Visiem dāvanas jau sagādātas un pie visām tika piedomāts, mammai/tētim kopīga dāvana( atpūta ), omai glezna, māsai drēbes un pulkstenis, krustmātes ģimenei trauku komplekts pieaugušajiem un bērniem. Kopā iztērēju līdz 100 eiro :)
Neapmeklēju.
Kaut ko vieglu un garšīgu, pieēsties nepatīk, bet nu omas ceptie pīrāgi noteikti būs :D
11.11.2015 20:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits