Vajadzīgs PADOMS-meitenes!!! Dalaties pieredzē un domās par to

Reitings 20
Reģ: 09.10.2014
Sveiki!
Tad nu īsumā....
Esu precējusies 5 gadus, mums ir kopīga meitiņa(4gadus veca). Jau gadu kopā nedzīvojam, jo viņaš ļooti mīl alkaholu un dažreiz pat iekausta, aizbildinoties, ka es esu slikta , nebūt tā nav!!! Vai tikai tāpēc, ka esu izlēmusi dzīvot ar citu vīrieti??? Daru visu iespējamo, lai meitai nebūtu jācieš no tēva pāri darītā.
Esam nolēmuši šķirties, bet nu viņš man draud atņemt bērnu. Cik tas reāli ir iespējams??? neēsu ne dzērāja , ne narkomāne. tikai vēlos normālu dzīvi.
dienu no dienas saņemu kaudzi sms un draudu zvanu par to, ka ar manu dzīvi ir beigas, ja neēsu ar mieru atkal dzīvot kopā. Māc šaubas, esu nobijusies, vai tiešām bērna dēļ vajag piekāpties???Uzskatu , ka bērns būs cietējs:-(
05.11.2015 15:04 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
pielauju domu ka ja virietis ir alkoholikis un alko iespaidaa klust agresivs tad domaju bernam taa nebutu labakaa vide kuraa uzaugt. un kas zina ja berns paaugsies ari vinu nesitis. sisanas delj vien jau butu jabeg no taada idiota. jo ja pacelj roku to daris atkartoti. bernu saubos ka vins tev var atnemt ja reiz tads alkoholikis. parasti bernus tadiem atnem barentiesa.
05.11.2015 16:21 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
un noblokee vina nr..kads ir tas otrais virietis? pienem bernu?
05.11.2015 16:22 |

Reitings 20
Jā pieņem bērnu. dzīvojam saticīgi un nestrīdamies.
Dažreiz liekas, ka ex spekulē ar bērna jūtām. Viņa ir pietiekoši liela un tas ir smagi mums visiem
05.11.2015 16:29 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Mātei vienmēr ir pirmā roka uz bērnu, pēc tam tiek skatiti aspekti par mantisko stavokli utt.
Bernu vińs tev nevar atńemt, galvenais saglaba sms, tada veida nevajadzetu but divam domam, ka berns paliek pie Tevis!:-)
05.11.2015 18:42 |

Reitings 20
tā noteikti būs chocco1
šodien vispār VIŅA MĀTE zvanīja uz bērna bērnadārzu un sūdzējās par mani;-(
rezultātā domāju ka bērnudārza audzinātājas padomāja nezinko ;-)
05.11.2015 19:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits