Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Vīra gatavots ass cūkgaļas/dārzeņu stir fry un Pepsi Max.
23.08.2016 19:42 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
NordicBelle, padalies Tu ar garšīgiem ieteikumiem vistas filejai. :) Es esmu gaļas gatavošanas nemākulis, bet Tev laba gaume ēdienos. :)
23.08.2016 19:44 |
 
Reitings 298
Reģ: 04.03.2016
Jaunie kartupelīši ar gailenēm saldā krējuma mērcē un mazsālītie gurķīši. Ņammm(l)
23.08.2016 20:06 |
 
Reitings 140
Reģ: 29.06.2016
Sonrisa, sakārdināji. (l)
23.08.2016 20:16 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ēēē, es nezinu, ko lai tev uz sitiena iesaka... Kas tev viņu ēdīs un ko tu gribētu taisīt klāt?
23.08.2016 20:49 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Draudzene. Viņai garšo tīras un nesarežģītas lietas. Ja vista, tad tā garšo pēc vistas, nevis pēc tomātiem. Viņai nepārāk patīk kombinācija - gaļa + piena produkti.
Klāt gan jau salātus. Vai rīsus. Nu tā lai vista ir galvenais, nevis piedeva.
23.08.2016 21:06 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Nu karoč, kā garšīgi un vienkārši pagatavot vistas fileju.
23.08.2016 21:07 |
 
Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Pagatavo Cēzara salātus ar vistu.
23.08.2016 21:10 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
ideja!
A kā pagatavot vistu, lai tā būtu mīksta?
23.08.2016 21:11 |
 
Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Diezgan ass chili con carne par godu vīrietim, kurš noķēris bacili un staigā pa māju šķaudīdams.
Un svaigi spiesta burkānu sula. Un citroningverdzēriens. Tas saucās - gatavojamies rudenim.
23.08.2016 21:16 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Fileju cep pa taisno uz pannas - vispirms kārtīgi aprauj uz augstas temperatūras un tad zem vāka pasutini. Fileja kļūst sausa tikai ja pārcepta, tapēc nevajag pārcensties. Nevajag neko ne marinēt, ne sarežģīt - vistu pirms cepšanas izņem no aukstumskapja kādas 2h pirms, lai nav auksta, kārtīgi nosusini ar papīru, ierīvē ar jūras sāli un met iekšā karstā pannā. Man jau vislabāk garšo sviestā vai pīļu taukos, bet tev kā noprotu būs olīveļļa. Pipariņus pakaisi bišķi vēlāk, kad jau apcepta. Ja svaigi pipari, tad vispār īsi pirms procesa beigām. Īsta vistas garša, manuprāt, vislabākā ir "Thomas Keller chicken", bet tur ir vesela vista un vajag cepeškrāsni.
23.08.2016 21:27 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
yeiiii!!! Paaaaldies! :)
23.08.2016 21:32 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Vakar bija frikadeļu zupiņa, šodien - vistas zupiņa (kas drīzāk būs rītdienas pusdienām nevis šodienas vakariņām) un cepti kartupeļi ar salātiem. :-)
24.08.2016 09:49 |
 
Reitings 298
Reģ: 04.03.2016
maardzha Sanāca ļooti gardi. (l) Vīrs vēl aizskrēja pēc papildporcijas un slavēja. :-)(l)
24.08.2016 10:24 |
 
10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Šovakar gaileņu zupa ar light kausēto sieru, saldajā ideju nav:-D
25.08.2016 16:51 |
 
Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
Meitenes, iesakiet ko darīt ar gailenēm. Kaut ko kas nebūtu zupa un nebūtu krējuma mērcē.
Un atvainojos, ja jūs to jau esat apspriedušas (s)
28.08.2016 22:18 |
 
Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
Mums šodien pusdienās bija steiks ar dārzeņiem. Pamazām radinu savu vīrieti pie dārzeņiem. Panākumi ir :-D pirms 6 gadiem ēda tikai svaigus gurķus un burkānus :-D
28.08.2016 22:20 |
 
Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Mariee, sacepums, biezzupa ( labi, biezzupa tā pati zupa vien ir :-D), plānās pankūkas pildītas ar dārzeņiem un gailenēm
29.08.2016 14:06 |
 
Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Meitenes, kā, lai garšīgi pagatavo sviesta pupiņas, pēc pārbaudītām receptēm? Vai, ja vienkārši viņas apcepu, ko lai lieku klāt?
29.08.2016 15:13 |
 
Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
es parasti viņas apcepu sviestā ( pirmstam novārītas), klāt zaļumi, apcepti gaļas vai vistas gabaliņi + siers. :-)
29.08.2016 15:19 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits