Sveikas,
man te ienaaca praataa ielikt rakstu,par gluzhi reaalu situaaciju.Zinu,ka no malas kaads var kritizeet,kaads nosodiit,bet tieshi taapec jau tas ir forums,lai paustu savu viedokli,vai ne?:)
Situaacija sekojosha-dziivoju kopaa ar savu draugu 2 gadus.Itkaa no malas super attieciibas,prieksh muusu radiem,draugiem,kaiminjiem...Bet kad pienaak mirklis ,kad paliekam divataa,saakas cits scenaariijs.Vinjsh burtiski eed mani nost.Dzen mani kompleksos.Saliidzina ar citaam.Nosoda katru manu darbiibu un riicibu.Esmu staavoklii 8 meenesii,un pat par to vinjsh kasaas,ka citas gruutnieces esot ar savaadaaku veedaru ,nekaa es.Saslimu gruutnieciibas laikaa ar preeklampsiju-gruutniechu slimiibu,kad pampst viss kjermenis,man ir gruuti,un juutos iedziita taados kompleksos,ka negribu iet aaraa no maajas.Skiet,ka viss ko vinjsh saka ir taisniiba.Ka tieshaam esmu monstrs staigaajosh.Liidz gruutnieiibai viss bija okey,un biju apmierinaata ar sevi,un vinjsh ar mani,bet kur ir tas aakjis,ka briidii kad vajag atbalstu,es paliku viena un ar kompleksu maisu kabataa.Sajuuta taada ,ka vinjsh vienkaarshi ir muus atstaajis...Iemesls,ka gruutnieciibas deelj ir noraizeejies-depresija??!Bet vinjam jau ir beerni,no ieprieksheejaam attieciibaam....Meitenes-bez nekaadaam negaacijaam,kapeec tas taa vareetu buut??!(t)