Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 478
Ir jauki, ka daži personīgi pazīst jaukus musulmaņus, kuri ir integrējušies. Bet tādi ir mazākums!! tiešām nesaprotiet? neba visa tie melnie tagad nāk cienīt mūs. ne jau viņi uzskatīs mani, tevi un citas sievietes par cilvēkiem ... kur nu vēl to, ka mums ir tiesības, ka esam līdzvērtīgas vīriešiem un ka nedrīkst mūs aizskart.

viņiem neeksistē nekādi mūsu likumi. Tas nozīmē, ka izejot uz ielas mēs - šeit dzimušiem baltie cilvēki - nevarēsim justies droši. Jo tā viņu reliģija ir (atvainojos) pi*ģec - ir 21.gs un sievietes staigā paltrakos, mazas meitenes iztirgo pedofīliem un nogalināt cilvēku, kurš nav musulmanis, tas ir pat gods. tur nav nekāda veselā saprāta, tikai trula akla sekošana kaut kādai mistiskai reliģijai. viņi dzīvo savā pasaulītē, tālu no tās ikdienas un realitātes, kāda ir mums -civilizētiem eiropiešiem.

jeb jūs dzīvojiet pasakā, ka bēgļi, kurus mums atsūtīs, visi būs mierīgie un ar sapratni izturēsies, ka mēs nēsājam svārkus, bikini un staigājam bez palagiem? un cienīs un neaizskars? visu pastiprina tas, ka viņi redz - citās ES zemēs iebrukuši viņu biedri un demolē, izvaro, viņiem ir visatļautība un nesodāmība un tikai tiesības. viņi saprot, ka mēs esam zaudējuši kontroli un bezspēcīgi pret viņu masām. Tā ka zaļā gaisma - var laupīt, varot, nogalināt - nevienam par to nekas nebūs.

Mums atsūtīs ~500+ bēgļus. pareiziniet vismaz 5x (viņu ģimenes locekļi). te tiešām nav mātes? jums ir mierīga sirds par saviem bērniem? Kamēr viņi nokļūs mājās no skolas?

man nav jāriskē ar savu dzīvību un ķermeņa sakropļošanu, ja uzvelku kleitu un nenēsāju lakatu. jeb apgalvosiet, ka tā staigāt būs droši un mani/tevi neviens neaizskars??!?! Jūs saprotiet sekas, kad šeit ievedis tās masas? (PS. mieriniet sevi, ka viņi šeit nepaliks? cik tad ilgi Vācija visus uzņems? Jebkurā mirklī var rasties likums, ka jāpaliek zemē, kurā viņi nogādāti).
23.09.2015 17:10 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Valmierā jau pirmā brigāde esot ievesta. (l)(l)(l)
23.09.2015 17:14 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Mincija, dažām tās svētlaimes brilles nokritīs tikai tad, kad pašām uz ielas uzbruks vai viņu bērniem kaut kas notiks.
Līdz tam viņas pūtīs pasaku stabulītē par to, kā viņi sievietes ciena, Latviju mīlēs, alkst integrēties sabiedrībā un pieņemt, ka mums ir citas vērtības utt.
23.09.2015 17:18 |

Reitings 478
Visa tā šaušana un bļaušana 'Allah Akbar' pirms galvu nociršanas ir ļaunprātīga ticības izmantošana kā attaisnojums slepkavībai, nicināšanai un visam pārējam, kam nav sakara ar islāmu.

Nav runa par to, kā pareizi jāuzvedas īstajiem musulmaņiem. Jo tas nemaina faktu, ka cilvēku masas ar šādiem šausmīgiem uzskatiem (baltos un neticīgos izvarot, kropļot, nogalināt) ierodas pie mums! Un tieši no tā normāls cilvēks baidās. Ne jau principā ir pret citu ādas krāsu vai reliģiju. Bet gan pret nekontrolējamiem masu plūdiem, no pilnīgi citas kultūras, reliģijas, ar radikāliem uzskatiem un tetoristiem viņu vidū. Tas masas nav kontrolējamas un apturamas. Kur nu vēl integrējamas. Man kā sievietei ir bail par sevi, jo mani var nogalināt tikai par to, ka esmu sieviete (necilvēks. beztiesību radījums). Par to ir protests. Vēlos dzīvot kā baltais cilvēks un lai mani par to nenolinčo!
23.09.2015 17:18 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Mincija, es zinu, tā dēļ ir pases un pirkstu nospiedumi. Bēgļu statusu nevienam ar pirmo dienu nepiešķirs un lielai daļai naksies iet no kurienes nākuši. Protams, katru identitāti neatkodīsi, bet nebūs tā, ka uzņemts tiks katrs, kuram nav slinkums lauzties pāri robežai. Turklāt bēgļa statusu veidi ir dažādi, nav tā, ka nu tik brauks kur grib un darīs ko grib. Ir nisacījumi, kuri ir jaievēro, tos neievērojot, statuss tiek zaudēts.
23.09.2015 17:25 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
https://www.youtube.com/watch?v=zvYRw8KWKPI

(l)(l)(l)
23.09.2015 17:27 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Mincija:

jeb jūs dzīvojiet pasakā, ka bēgļi, kurus mums atsūtīs, visi būs mierīgie un ar sapratni izturēsies, ka mēs nēsājam svārkus, bikini un staigājam bez palagiem?

Problēma ir tajā, ka cilvēki, labu gribot, mēģina vērtēt bēgļus pēc sava/savas tautas parauga. Atšķirībā no latviešu bēgļiem, kuri muka no kara uz citām rietumu valstīm, šiem bēgļiem ir pilnīgi pretēja sabiedrības normu uztvere.

+++Wolf:

Līdz tam viņas pūtīs pasaku stabulītē par to, kā viņi sievietes ciena, Latviju mīlēs, alkst integrēties sabiedrībā un pieņemt, ka mums ir citas vērtības utt.

Neizpaliks arī "uzkakāšana" uz galvas par to cik slikti ir latvieši un cik labi ir visādi iebraucēji, kā jau kārtīga savas kultūras nicinošā "liberālā" mūsdienu eiropiete.
23.09.2015 17:31 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Neizpaliks arī "uzkakāšana" uz galvas par to cik slikti ir latvieši un cik labi ir visādi iebraucēji, kā jau kārtīga savas kultūras nicinošā "liberālā" mūsdienu eiropiete.

Jap, tāpat kā Zviedrijas premjerministrs pateica, ka Zviedriem jau patiesībā nav nekāda kultūra un vēsture, tikai iebraukušajiem Āfrikas imigrantiem tāda ir un tāpēc tas ir tik labi. :-D
23.09.2015 17:33 |

Reitings 270
cormeum, tu pazīsti šitos? :-D

https://www.youtube.com/watch?v=xoiCYwoJKrE :-)
23.09.2015 17:36 |

Reitings 478
Man vienkārši sažņaudzas sirds par to, ka salaidīs iekšā melnos vandāļus un ļoti iespējams, ka nākamajā pavasarī un vasarā savas drošības dēļ man un citām sievietēm būs jānēsā garas kapučjakas un saulesbrilles, un jāpārvietojas ar zemē nodurtu skatienu, lai tikai es baltā ma*ka neuzprasītos uz izvarošanu un piesišanu..

es gribu būt brīva, dzīvot civilizētā valstī un būt cilvēks ar tiesībām. tāpēc arī nebraucu uz arābu zemēm un āfriku. tāpēc dzīvoju Eiropā, kur cilvēki domāšanā iet līdzi laikam. Mums visiem ir tiesības justies droši un būt neaizskaramiem. problēma tajā, ka musulmaņu varzas tā nedomās...

galvenais, lai cilvēki par šo aizdomājas.
23.09.2015 17:39 |

Reitings 270
https://www.youtube.com/watch?v=h0KmEaWsSQw
23.09.2015 17:39 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Tas masas nav kontrolējamas un apturamas. Kur nu vēl integrējamas. Man kā sievietei ir bail par sevi, jo mani var nogalināt tikai par to, ka esmu sieviete (necilvēks. beztiesību radījums).

Tu trollo vai nopietni? Es dzivoju pilseta, kur musulmanu ir aptuveni 4%, tas ir virs valsts videja % un krietni virs regiona musulmanu%. Musulmani kopiena seit paradijas pec ww2, tiesi cik nezinu, bet daudzi seit dzivo jau vairakas paaudzes. Youtube redzeju dokumentalo filmu par arabiem un musulmaniem saja pilseta 60o gadu sakuma.
Nu nav ta ka vini ietu nogalinat sievieti tikai tapec, ka sieviete vai ka kaut ka ipashi izceltos ar vardarbibu un noziedzibu, ko var melot? Ir sievietes, kas velk ta sauktos paltrakus, tie ir dazi procenti. Nu un? Nevienam tas netrauce.
P.S. Kamer mes te no rita plapajam, tikmer tika atverta Eiropa lielaka moseja- lidz 10 tk dievludzeju vienlaikus var uznemt.
23.09.2015 17:58 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Uzskatu, kaa divas tik atshkiriigas kultuuras vienuviet bez probleemaam nekur nespees pastaaveet.
Logiski, ka taa, kas ir speeciigaaka/temperamentiigaaka/radikaalaaka( un te ir skaidrs, kura taa ir) agri vai veelu saaks uzdot savu toni, veeleesies domineet. Un mani nemierina, ka starp taas paartsaavjiem ir miermiiliigi inteligenti, jo tas nemaina faktu par pilniigi citu( un savaa teritorijaa pastaaveet tiesiigu, kaut gan manaa skatiijumaa dazhos moments ) nehumaanu pasaules uzskatu ,jo, neveelos piedziivot radikaalaako un neinteligentaako shiis kultuuras paarstaavju izpausmes manaa teritorijaa. Arii manas kultuuras neinteligentaako eksemplaaru izdariibas nav patiikamas un tomeer ne tik..ekstreemas un nepienemamas.
Uznemt/neuznemt- mums nav lielas teikshanas, vien atdziistu, ka ieksheeji druumi "priecaajos", ka pie mums ir paaraak suudiigi apstaakli, Francijas/Vaacijas dziivoshana te nespiid. Bet agri vai veelu arii muusu teritorija saak pildiities.
Vairaak jau interesee straujaa beeglu pluusmas ceelonis, luuk, tas man ir lielaakais bieds, pret kuru vairs cienas nav ne kripatas. Liekuliigaas dubultstandartu demokraatija oaaze!!
Vecajais Eiropai diemzheel ir gals, eh, Grand Hotel Budapest ir zudis uz visiem laikiem!:-D:-/
23.09.2015 17:58 |

Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
Paskataties šo video, šie pretekļi ir uzcēluši teltis uz cilvēku kapiem, turpat arī vienā mierā mīņā pāri kapiem....daži vēl turpat blakus cep ēdienu. Tā jau ir, uz šiem kapiem ir krustiņš, tāpēc jau tā var apgānīt..... šie ir tie saucamie "mediķi un inženieri", kulturālie cilvēki, ceļā uz Eiropas pabalstiem.

Pretīgi pat iedomāties, ja kāds ko tādu darītu uz maniem ģimenes kapiem....

http://www.tvnet.lv/online_tv/51063-noskaties_imigranti_uz_serbijas_horvatijas_robezas_naksno_pat_kapseta
23.09.2015 18:29 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Nav jau žēl sīrieš uz uzņemt. Cilvēkiem, kuri bēg no kara, ir jāpalīdz, šaubu nav. Bet kāda vella pēc būtu jauzņem tie gudreļi, kuri NAV no Sīrijas, bet vilto pases sevi dēvējot par sīriešiem? Uz kāda pamata?
23.09.2015 18:45 |

Reitings 76
Reģ: 29.07.2014
Ārprāts, Mincija, paskaties labāk, kas mūsu mazajā valstiņā notiek, izvarošanas, slepkavības. Paskaties, kas notiek te!!! Un mazo iedzīvotāju skaitu!
Nav tas atkarīgs no rases. Briesmīgi cilvēki ir dažādās pasaules malās!
Un par bēgļiem kā tādiem, neesmu reliģioza, neesmu arī rasiste. Briesmīgi klausīties kādi daudzi mums te aprobežoti un rasistiski. Mūsu latvieši bēg prom uz Lielbritāniju un nez kur vēl, meklējot labāku dzīvi, lai gan mums bumbas neviens te neviens nespridzina.
23.09.2015 19:03 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Kā jūs esat jau apnikušas ar šīs situācijas salīdzināšu ar latviešu izbraukšanu no valsts! Tad ņemat, pletiet kājas un uzņemiet visus bēgļus pie sevis! Lai, ja nu mūsu teiktais piepildās, pirmie rindās uz izvarošanu ir tieši tie aizstāvji! Jūs tik ķērkt par karu mākat! Tur pat puse nav no kara zonas izbēgušie!

Gribat salīdzināt ar mūsējiem? Mēs esam EIROPĀ! Viens no šīs savienības mērķiem ir brīva ceļošana starp dalībvalstīm, uzturēšanās, mācīšanās un strādāšana. Tas ir legāli, tāda jau ir tā jēga, ne tikai draņķīgi salabotie ceļi par ES naudu! Šie "kara bēgļi" met ārā dokumentus pie robežām kaudzēm, jo Vācija pameta ideju - visus bez dokumentiem uzņems. Nu tad aidā uz laimīgo zemi.

Tie, kas te jau sen ir, mūsējie musulmaņi tā teikt, viņi neieradās lielos baros, viņi ieradās un bija ar mieru kaut cik piekritst mūsu kultūrai. Bet šie mērkaķi... Viņiem ka tik labāka dzīve un uz pabalstiem pasēdēt, uzspļaut mūsu likumiem, ticībai un kultūrai. Jā, bļaujat, ka latvieši arī uz pabalstiem sēž. Bet nu jābūt aitām, lai nesaprastu atšķirību.
23.09.2015 19:41 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Mincija, vai drīkst jautāt no kurienes tev ir šī informācija par šausmu darbiem?
23.09.2015 20:12 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Sesilla:

Tas nav nekas jauns, palasi Neatkarīgās Rīta Avīzes rakstu par šo tematu:

Skolniecēm var nākties pārskatīt garderobi musulmaņu dēļ

Kopējā bēgļu pārvietošanas plāna ietvaros daļa Vācijā iebraukušo migrantu tika izvietoti nelielajā Pokingas pilsētiņā Austrijas pierobežā. 200 sīriešu – tieši blakus vietējās ģimnāzijas sporta zālei. Skolas direktors Martins Thalhammers drīz vien bija spiests nosūtīt savu audzēkņu vecākiem vēstuli ar lūgumu pārskatīt atvašu garderobi, proti, pašu meiteņu drošībai, viņu rokām un kājām ir jābūt nosegtām, tāpat jāizvairās no pieguloša apģērba. Vēstulē skaidrots, ka Sīrijas pilsoņi ir galvenokārt musulmaņi un runā arābu valodā. Viņiem ir atšķirīga kultūra, un izaicinoši topi, blūzes, šorti un minisvārki «var radīt pārpratumus». Šī ir netieša norāde uz seksuāliem uzbrukumiem, ko piedzīvojušas jaunās sievietes ne vien Vācijā, bet arī citās valstīs, kur ir liels trešo pasaules valstu pilsoņu īpatsvars. Par daudzajiem izvarošanas gadījumiem īpaši satraucas Zviedrija.

Pilnais raksts:

http://nra.lv/latvija/150158-skolniecem-var-nakties-parskatit-garderobi-musulmanu-del.htm
23.09.2015 20:20 |

Reitings 270
https://www.youtube.com/watch?v=zbtRzzQCMnc

Mediji atkal skaisti melo par to cik cilvēki piedalījušies protesta akcijā pret imigrantiem. :-) Atliek vien padomāt kam tas ir izdevīgi... :-)
23.09.2015 20:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits