Ir jauki, ka daži personīgi pazīst jaukus musulmaņus, kuri ir integrējušies. Bet tādi ir mazākums!! tiešām nesaprotiet? neba visa tie melnie tagad nāk cienīt mūs. ne jau viņi uzskatīs mani, tevi un citas sievietes par cilvēkiem ... kur nu vēl to, ka mums ir tiesības, ka esam līdzvērtīgas vīriešiem un ka nedrīkst mūs aizskart.
viņiem neeksistē nekādi mūsu likumi. Tas nozīmē, ka izejot uz ielas mēs - šeit dzimušiem baltie cilvēki - nevarēsim justies droši. Jo tā viņu reliģija ir (atvainojos) pi*ģec - ir 21.gs un sievietes staigā paltrakos, mazas meitenes iztirgo pedofīliem un nogalināt cilvēku, kurš nav musulmanis, tas ir pat gods. tur nav nekāda veselā saprāta, tikai trula akla sekošana kaut kādai mistiskai reliģijai. viņi dzīvo savā pasaulītē, tālu no tās ikdienas un realitātes, kāda ir mums -civilizētiem eiropiešiem.
jeb jūs dzīvojiet pasakā, ka bēgļi, kurus mums atsūtīs, visi būs mierīgie un ar sapratni izturēsies, ka mēs nēsājam svārkus, bikini un staigājam bez palagiem? un cienīs un neaizskars? visu pastiprina tas, ka viņi redz - citās ES zemēs iebrukuši viņu biedri un demolē, izvaro, viņiem ir visatļautība un nesodāmība un tikai tiesības. viņi saprot, ka mēs esam zaudējuši kontroli un bezspēcīgi pret viņu masām. Tā ka zaļā gaisma - var laupīt, varot, nogalināt - nevienam par to nekas nebūs.
Mums atsūtīs ~500+ bēgļus. pareiziniet vismaz 5x (viņu ģimenes locekļi). te tiešām nav mātes? jums ir mierīga sirds par saviem bērniem? Kamēr viņi nokļūs mājās no skolas?
man nav jāriskē ar savu dzīvību un ķermeņa sakropļošanu, ja uzvelku kleitu un nenēsāju lakatu. jeb apgalvosiet, ka tā staigāt būs droši un mani/tevi neviens neaizskars??!?! Jūs saprotiet sekas, kad šeit ievedis tās masas? (PS. mieriniet sevi, ka viņi šeit nepaliks? cik tad ilgi Vācija visus uzņems? Jebkurā mirklī var rasties likums, ka jāpaliek zemē, kurā viņi nogādāti).