Es pavisam noteikti esmu pret Beegliem kuri ierodas jaunaa valstii un iedomajas, ka uzstadis savus noteikumus. Bet es nesmu pret cilvekiem kuri megina izdzivot un atstat maajas/kulturu ar ceribu, ka tiks pienemti kautkur citur kur vares iedzivoties un respektet sho valsti.
Esmu pret neizglitotiem cilvekiem kuriem nav ne jasmas kas notiek. Varbut tik cik izlasijushi vieteejaa presee, ka redz shie "cuukas" piedrazaa musu valsti.
Dievs nedo kaadam no mums but shajaa situacijaa. Nedod Dievs, ja Lv kas lidzigs notiktu, es visu savu naudu savaktu kopaa, pardotu pedejo lupatu no sava kermena , lai savu mammiti un teeti no turienes dabutu araa.
Tik daudzi blaveji, kliedz, ka tie tachu bagati cilveki maksaa tukstoshus, lai tiktu aaraa.
Tas ir gimenes - mammas un teeti ar berniem, veciem cilvekiem kuri ir gatavi atdot visu lai sanemtu kaut nelielu izredzi izdzivot. Izdzivot nevis dziivot! Ja ari viniem bija nauda tad tagad nau nekaa.
Nesaku , ka visi cilveki kuri ir begli ir nevainigi, labi utt. Bet es ticu, ka liela dala tiesam velas tikai izdzivot.
Es nevaru iedomaties dzivot vietaa kuraa Tavu pilsetu kuru katru mirkli uzspridzinaas. Un nenoveletu to pilnigi nevienam.
Tik daudz latvieshi ir gan uk/Irijaa/Kannadaa/vacijaa. Un jaa nau mums to kriminalu tik daudz, kaa tur varbut. Bet ja mes blaujam par to ka vinji musulmanji tad 100 punkt pasaule ir tikpat daudz nelabveligi kristieshi cik musulmanji.