Labrīt! Vakarnakt ar puisi nodarbojāmies ar seksu izmantojot prezervatīvu.
Draugs beidza, vēl esot manī.
Kad puisis centās izvilkt, prezervatīvs sāka šļukt nost, un izejot no
manis gumija bija palikusi tikai uz dzimumlocekļa galviņas.
Abi esam satraukušies, vai sperma nav tikusi makstī, jo bērniņu vēl neplānojam.
Domāju, vai būtu pareizi tagad dzert avārijas tabletes? Cik esmu lasījusi, tas nodara kaitējumu veselībai. Varbūt varat dalīties savos viedokļos.
Paldies.
atceros, kkad skolā mums kadā 7.-9. klasē nāca no kkādas prežu kompānijas lekciju lasīt, kā nepalikt stāvoklī un nesaķert STS, un šo lietu par pieturēšanu īpaši uzsvēra
Viena tablete muuzhaa (turpmaak censhoties lai shaadas avaarijas vairs nerastos) tavai veseliibai neko dizhu nekaitees. Atceries, ka jo veelaak iedzersi, jo mazaak efektiiva tablete buus.
Tās,kas tik pārliecināti raksta par bēbju atdošanu babyboxā.. nopietni? :D vai tiešām atdotu savu bērnu tā vnk,protams,pie nosacījuma,ka nav ļoti,ļoti slikti apstākļi? :D
Jā, esmu pārliecināta, jo man nevajag bērnus, visa turpmākā dzīve ir ietekmēta. Es turklāt esmu pārāk aizņemta. Un pati nepelnu, tā kā bērnam tikai būtu sliktāk.
Kas tur slikts, ja negribu bērnus?
Es dikti mīlu savu mazo brāli un māsas bērniņu, viņiem es arī patīku, tik savus vēl negribu.
Un pirmām kārtām es esmu nodrošinājusies, lai nepaliktu stāvoklī.
Tas nav nekas slikts, jo katra var izvēlēties - grib, negrib. Veids, kā tu to pasniedz ir slikts..
Tev man liekas, ka nebija daudz gadu..tāpēc tā izrunājies.
Es iedzertu tableti. Pashai ir bijis, dazjus meenseshus peec dzemdiibaam,kad naakamo nu noteikti neplaanojaam. Bija ljoti speeciigas meeneshreizes, bet vismaz biju drosha, ka beerna nebuus.
Vienreiz dzēru escapelle, man bija 17, vai tikko palicis 18 - 2,5 mēnešus nebija mr :D testu taisīju reizi nedēļā, bet galā izrādījās, ka mr trūkums ir zāļu blakne. Bet nu tajā vecumā hormonālā sistēma vispār bija ļoti labila, nav jau brīnums, ka tā stipri paņēma - domāju, ja tagad vajadzētu dzert, tik ļauni nebūtu.
Esmu dzērusi 3 reizes gandrīz desmit gadu laikā.. senāk pie liela stresa, nemaz neaizdomājos - ir kaitīgi vai nav. Aptiekā pārdod, tad jau nenogalinās... mēnešreizes uz kādu brīdi sajūk, vairāk neko nemanīju