antigone , es neesmu nekāda baigā gatavotāja un eksperte. Bieži ēdu ārpus mājas arī. Bet kad gatavoju, kvinoju es vienkārši uzvāru un ēdu kopā ar dārzeņiem vai gaļu, mandeļu pienu dzeru tāpat vai ēdu ar musli, piemēram. Čia sēklas beru salātiem klāt vai muslim. Godži ogas ik pa laikam ēdu tāpat vien. Bet , ja kādai ir tiešām interese par to visu, acinu ieskatīties mūsu pašas Parfait blogā, vai četras sezonas mājaslapā, tur ir ļoti daudz labas receptes, viss, ko esmu pamēģinājusi , man ir paticis. Es galīgi vēl tik labi nemāku eksperimentēt ar garšvielām un vispār virtuvē daudz laika nepavadu, citreiz aizeju uz Raw Garden kafejnīcu un kaut ko interesantu pamēģinu. Bet man vēl ir kur augt, un cik daudz par to esmu interesējusies, esmu guvusi daudz tiešām vērtīgas informācijas. Nu nav viss tā, kā jūs te to pasniedzat, ka tas ir tāds mārketinga triks tikai. Vienkārši latvieši ir neticīga tauta, visur citur pasaulē cilvēki daudz vairāk interesējas par produktu uzturvērtību, kas ir zinātniski pierādīta.