Krikstiine, es arii studeeju valodaa, kas nebija anglju. Pamati it kaa valodai bija, bet ne tik labi kaa biju domaajusi, kad iestaajos. Pirmais gads bija traks - mani pieraksti bija triis valodaas - latviehsu, anglju, franchu, un taapat pusi nesapratu :D Bet nu arii seedeeju, tulkoju, centos.. Tagad, atljaushos teikt, runaaju ljooooti labi franciski (bet nu ir arii seshi gadi pagaajushi, kopsh esmu sheit), bez studeeshanas tik labi tieshaam neiemaaciitos, jo sarunvaloda ir sarunvaloda, bet universitaatee vismaz lekcijas bija labaa "pareizaa" franchu valodaa. taa, ka droshi, nebaidies :)
Mans plaans ir pabeigt studijas, un buut vienai no labaakajaam kursaa :D Peec tam dabuut darbu ar beztermina liigumu, kompaanijaa, kuraa tagad straadaaju.
Jau pusgadu plaanoju pamest draugu :D iisteniibaa beediigi, bet nu vajag. nezinaaju, ka tik ilgi ievilksies un ka buus TIK gruuti. Jaa, shaadas lietas arii cilveeki plaano :D
Plaans aizbraukt celjojumaa atvalinaajumaa uz kaadu citu valsti, kas nav Latvija.