Psiholoģiskie.. testi?

Reitings 20
Reģ: 11.07.2015
Es īsti nezinu, kā to saukt. Piemēram:

Uzdevums uzzīmēt māju, koku, un cilvēku. (Ja vēlaties, varat uzzīmēt pirms lasāt tālāk). Un tad bija kautkā tā, ka, ja pirmo zīmē māju- cilvēks ir stabils, nosvērts. Cilvēku- sabiedrisks. Koku- enerģisks. Un tad tālāk- pēc tā, kāda ir māja, var spriest par cilvēku- jo māja tuvāk/tālāk- jo atklātāks/noslēgtāks ir cilvēks. Ja deg gaisma, puķes logos, aizkari- viesmīlīgs, sabiedrisks. Ja parasta māja- cilvēkam pietiek ar minimālo. Ja nāk dūmi no skursteņa- smēķē. Par koku- ja tajā ir āboli, tu esi dāsns. Koks zaļš- dzīvespriecīgs. Nokaltis, vai ar lapām zemē- skumjš. Un tamlīdzīgi, perfekti neatceros.

Vai arī, piemēram, mazā smišu kaste ar grābeklīti, (kāda filmās redzēta psihologiem:D) - varbūt zināt skaidrojumus tam, ko cilvēks tajā zīmētu (piemēram, pilnīgi gludu, vai rakstus, vai kalnus utt)

Tātad jā- vai jūs zināt tamlīdzīgus testus? :)
18.08.2015 22:59 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Skaisti, no tā sanāk, ka draudzenes 6 gadus vecā meita smēķē. Man ir viņas zīmējums un tajā no skursteņa nāk dūmi.

es tik tā iedomājos, bet varbūt tuvs cilvēks tā bērna ģimenē smēķē? Piemēram māte/tēvs vai ome/opis? Tad arī varētu izskaidrot to.
Bet vispār tas laikam bija vairāk kā tik piemērs domāts.
25.08.2015 17:19 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Man gan dūmi saistās ar (neatceros kā latviski)- ujut :D ne ar smēķēšanu. Mājās kāds gatavo tātad, visi laimigi un paeduši, istaba pēc vistiņas smaržo :D
Gandriz visās bernu gramatinās mājas attēlo ar dūmiem no skursteņa, ta ka nav brinums,ka berns ari dumus zīmēs.
25.08.2015 18:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits