not my cup of tea

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Labrīt meitenes,

Gribējās paklausīties varbūt kādus nu ne gluži veiksmes, bet tādus, cik neierasti man, iemīlēšanās stāstus. |-)

Šobrīd arī esmu randiņu periodā ar vienu vīrieti. Nu cik nu randiņi, tādi netradicionālie. Jo iepazināmies principā kopīgo ūdens sporta interešu dēļ. Tajā mirklī domāju, jā, ļoti simpātisks, foršs, bet nu priekš manis? No no nooo. Tad nu tā arī kopā laiku pavadam, sports, izklaides. Plus garās vakara sarunas. Nu kaut kā man pašu viņš ir tik ļoti ieinteresējis, bet visu laiku tā mūžīgā doma galvā, ka viņš nav mans tips, mēs kopā droši vien izskatītos dīvaini. Izskata ziņā viņš ir pilnīgs pretstats manai gaumei. Laikam jau raksturs pievelk, pat nezinu, bet es neatceros, kad man ir bijis kāds par kuru ir jādomā ir tik daudz un bieži.

Tad nu beidzot viņš mani arī uzaicināja un nedaudz tradicionālāku, pat banālāku randiņu un es sāku bremzēt. Kas man tie par iekšējiem aizspriedumie, principiem, kuriem netieku pāri? Tā kā pusaudze nu.

Jūsu vīrieši ir jūsu izsapņotais vīrieša ideāls? Vai vismaz sākot tikties viņi bija jūsu gaumē / tips (nezinu vai pareizais vārds)?
17.08.2015 10:08 |

Reitings 4224
Zinu, ka manējam arī patīk cacīgas, tievas un visādi citādi princesīga paskata meitenes... bet viņš ir kopā ar mani, lai gan es nespēju sev savilkt paralēles ar tādām, kas ir viņa gaumē

Nu varbūt vīriešiem tas pats, kas mums. Bija savs tips, bet tiekas galīgi ne ar to, jo un ir laimīgi :)
17.08.2015 11:10 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Pazīstams putniņš. Man galvā arī viņš dzīvo. Pieklust pēc otrā/ trešā randiņa.
Es līdz "tam tur ideālajam galvā" nekad neesmu tikusi. Tagadējais salīdzinot ar to "iedomu draugu" ir nu pilnīgs WTF. Ja iepriekšējie vnk bija ar citu matu krāsu un ne tik sportiski, kā mans "princis", tad tagadējais bonusā ir tik minimāli par mani garāks, ka tad, kad sapratu, ka ir, šis derēs, putniņš labu brīdi domāja, ka labākā vieta manai augstpapēžu kurpju kolekcijai ir dziļāk skapī. Tas arī pārgāja :)
17.08.2015 11:10 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Man tā ir vienmēr.. Sākumā ļoti nepatīk,bet pēc kāda pusgada esmu tā samīlējusies. :-D
17.08.2015 11:14 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Man nekad nav bijis nekaada viiriesha ideaala, patiik dazhaadi viirieshi. Liidz ar to nekad arii nav bijis jaaaplauzhas.
17.08.2015 11:44 |

Reitings 4224
Man nekad nav bijis nekaada viiriesha ideaala, patiik dazhaadi viirieshi.

Nu tas ir loģiski, bet man šķiet, ka katrai / -am ir tādi tipi, kuri šķiet, galīgi ne jums atbilstoši. :-)
17.08.2015 11:48 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Alexxa +++

Manējais vēl ir pāris cm īsāks par mani. Kad vēl uzvelku minimālus papēžus, tad atšķirība ir izteiktāka. Mēnesi atpakaļ vienās kāzās dzirdēju čukstus izteiktu sarunu, ka mēs nu gan esot ideāls pāris, nu tik maģiski saskanīgi, brīvi un iemīlējušies. Pasmaidīju un mani putni pazuda uz neatgriešanos.
17.08.2015 11:55 |

Reitings 1052
Reģ: 29.01.2009
Es saprotu tevi. Ar iepriekšējo draugu, ar kuru kopā bijām 5 gadus, es iesākumā jutos tāpat. Viņš bija pilnīgs pretstats manam ideālam un tadam, kādi puiši man iepriekš patikuši. Sākumā man dažas viņa vizuālās iezīmes likās traucējošas. Bet nu, beigu beigās, pēc daudziem randiņiem, kad biju jau palēnām samīlējusies viņa būtība, ne tik daudz vizuālajā tēlā, visas šaubas par saderību pazuda.

Ar vīru man gan ir pavisam savādāk. Viņš pilnībā atbilst manam ideālā vīrieša tēlam - gan ārēji, gan iekšēji. Tādēļ esmu priecīga, ka satiekot vīru man šaubu nebija ne par ko :-) Biju pārlaimīga un pat randiņā viņam teicu, cik viņš ir skaists :D
17.08.2015 14:38 |

10 gadi
Reitings 333
Reģ: 14.08.2010
Man ar nav konkrēts vīriešu tips. Visi vīrieši, ar ko esmu bijusi attiecībās ir atšķirīgi gan izskatā, gan raksturā. Vienīgais kopīgais - gudri, ar humora izjūtu

+++

Izskats man ir mazsvarīgs,pats galvenais,lai liek man smieties (l) bet tai pat laikā var arī just,ka nav pa gaisu
17.08.2015 14:43 |

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
undersun, līdz brīdim, kad pastāstīji par jūsu ķermeņa uzbūvēm, likās, ka esi tā sieviete, pie kuras mana pēdējā aizraušanās aizgāja. :-D
Bet, ja atgriežamies pie tēmas, tad ar šo aizraušanos man bija tāpat. Kad sāku saprast, ka viņš uz mani skatās citādāk kā uz paziņu, domāju, nu ko es ar tik ļoti vecāku bārdaini, kam papildus vēl sieva un bērni. Bet nu arī raksturs un visa izturēšanās tik ļoti pavilka, ka viss pārvērtās par 3 mēnešus ilgu vasaras romāniņu.
17.08.2015 15:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Jūsu vīrieši ir jūsu izsapņotais vīrieša ideāls? Vai vismaz sākot tikties viņi bija jūsu gaumē / tips (nezinu vai pareizais vārds)?

Nekad speciāli netiku sapņojusi un fantazējusi, kā izskatīsies mans iecerētais. Vairāk piedomāju pie tā, kāds viņam būs raksturs.. dzīves uzskati utt.
2. pusītei ir visai līdzīgi uzskati ar maniem, kā arī laba sirds, tāpēc tauriņi sāka vicināt vēderā spārniņus jau attiecību sākumā :D

Protams, nebūtu iedomājusies, ka mana mīla nāks no citas vides, reliģijas... tomēr tas nenozīmē, ka man galvā bija izsapņots konkrēts tēls un tautība :)
17.08.2015 15:30 |

Reitings 4224
Nu pa lielam arī iepriekšējais draugs mani vizuāli un arī rakstura ziņā no sākuma nepatika. Bet kaut kā spēju mūs iedomāties kopā un tas kaut kā tā sanāca ar visam 4 gadus ilgajām attiecībām.

Šoreiz otrādi, patīk, bet nevaru mūs iedomāties kopā. Bet es ceru, ka tas ir uz labu un tas varētu nest pārsteigumus man pašai :)
17.08.2015 16:33 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Haha, izklausās pēc mana bijušā drauga :)

Tu tur iepriekš pieminēji par viņa augumu un miesasbūvi ..
Man nav īsti tāds "tips", bet vienmēr ir gribējies vīrieti, lielāku par mani - esmu gara auguma, platiem gurniem, utt utt, un vidējais latvietis ir parasti manā augumā.

Iepazinos ar puisi - arī mazliet smalkāks, kā es, mana auguma, bet ieskatījos acīs .. un tas, kā viņš lika man smieties un justies.
Ilgi bijām kopā, likās, ka apprecēšu :)

Go for it! Vienalga, kā izskatās. Tev viņš būs jāmīl, nevis citiem. Ja viņš Tev liek smaidīt, tad nedomā. ;)

Bet runājot par tiem tipiem, man vismaz vienmēr liekās, ka man nav konkrēts "tips", bet atskatoties.. viņi visi ir vienādi. Tumšiem matiem, tumšām acīm, skaistu smaidu un liek man smieties. Dažkārt konstatēju, ka viņiem pat sejas vaibsti ir līdzīgi. Eh. :D
17.08.2015 17:15 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Jūsu vīrieši ir jūsu izsapņotais vīrieša ideāls? Vai vismaz sākot tikties viņi bija jūsu gaumē / tips

daļēji, vizuāli ir mans tips, raksturiski...mmmm... kādi 30% no 100, vai 25%.
17.08.2015 19:02 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Man ir táds viens tips, kas liekas loti pievilcígs, bet vienkársi vairák ká citi, nevis tá, ka skatítos tikai uz tádiem. Pa lielam uz to neiespringu un satikos ar dazádiem, lídz atnáca pilnígi mans ideálákais variants.
Pats interesantákais ir tas, ka vins ir diezgan lídzígs manam tétim jauníbá. Pati gan to sákumá neievéroju, bet kad dazi cilvéki uz to norádíja, salízináju bildes un tá patieshám izrádíjás taisníba.
17.08.2015 22:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits