Hey! Nupat ar trešo reizi nenoliku eksāmenu Rīgā (negatīvos komentārus es lūgšu paturēt pie sevis, bet izskaidrojumam - pirmajā eksāmenā 2x padevu uz atpakaļu izbraucot no 'parkinga', otrajā eksāmenā vietā, kur starp zīmēm 70, bija zīme 50, to nepamanīju un to mazo posmu līdz nākamajam 70, nobraucu ar 70, inspektors jau smējās, ka nekas nopietns, bet tikuntā nepalaida un šodien pie zīmes ''stop'', apstājos pie brauktuves malas, bet inspektoram likās, ka brauktuves mala ir vēl dažus cm uz priekšu). Nu, lūk, esmu mācījusies Rīgā, tā kā negribu likt Jelgavā, lai tik vieglāk, jo Rīgu tomēr arī labi zinu, bet man sāk ļoti nepatikt kaut kādas tik sīkas piekasīšanās un tomēr jau 90Euro izmesti. Nolēmu likt nākamajā reizē Jelgavā, jo pat muļķīši tur noliekot ar pirmo reizi. (vēlreiz lūdzu komentārus, ka nemāku braukt, paturēt pie sevis, jo kā jau lasījāt, kļūdas diezgan nejēdzīgas), tādēļ griežos pie jums ar jautājumu. Jelgavā ir daudz tādu ''āķīgo'' vietiņu? Kā ar inspektoriem? Rīgā visi tik dusmīgi likās, kas satrauca vēl vairāk.