Es neesmu nekāda ome, bet mani ļoti sajūsmina tas, ka septembrī būs jaunās sērijas! Tā patika tas seriāls. Mirdza Martinsone ar Olgu Dreģi, liekas, vispār nemainās! Super!
Un es jau domāju, kādēļ Sirdsmīļo Moniku pa LNT rāda. Super! Noteikti skatīšos, bet nezinu, vai patiks. Cerams, ka netiks seriāls sabojāts, kā tas parasti notiek.
wow, tiiiiiiiiik forši! Noteikti skatīšos, šis un Dzīvoklis man ir mīļākie LV seriāli, tie jaunie vispār nestāv klāt. Galvenais tikai, lai var netā skatīties, jo man nav televīzija, neko neskatos.
Jā, es no rīta izlasīju un esmu sajūsmā, pat tagad skatos vecās sērijās, man ļooooti patika un nevaru vien sagaidīt, kad būs jaunā sezona, un galīgi neticās, ka 16 gadi jau ir pagājuši.
Bērnībā skatījos un arī tagad 5dienu vakaros paskatāmies, tagad pat šķiet interesantāk paskatīties. Vispār žēl, ka daudzi latvieši seriāli (piemēram Dzīvoklis, Inspektors Grauds un citi, kas rādīti savulaik) tika vienreiz parādīti un viss, tikai Ugunsgrēku drillē visu laiku uz riņķi vecās sērijas līdz apnikumam tā ka forši, ka vismaz Monika atkal parādījusies ekrānos.
Iepriekš šogad redzēju M.Martinsones bildes un nodomāju... nu jā... ir jau tomēr gadi un var manīt, ka novecojusi.
Bet tagad seriālā pavisam savādāk uzklāts meikaps, parūka cita un cits cilvēks. Tas aktieriem esot laikam tas apbrīnojamākais. Dzīvē varbūt daudz ko nevar, bet uz filmēšanas laukuma var uzrasties tāda enerģija, tādi spēki un tādas spējas, ka nespēj noticēt, ka tas ir tas pats cilvēks! Ticu, ka Monika nebūs īpaši mazāk enerģiska nekā bija vecajā sezonā, neskatoties uz gadiem! http://skaties.lv/sovi-seriali/ekskluzivs-ieskats-seriala-sirdsmila-monika-jaunako-seriju-tapsanas-aizkulises/#foto-27
Wow, šī tiešām patīkama ziņa! Viens no bērnības mīļākajiem seriāliem, noteikti arī jaunās sērijas skatīšos.
Atceros, ka bērnībā skatījos un centos visiem iestāstīt, ka aktrisei, kura attēlo Moniku, ir kādi 20 gadi. Es neticēju nevienam, kas teica, ka viņai pāri 40 jau!