Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vai spejat atslegt pratu no problemam?

 
Reitings 9
Reģ: 01.07.2014
Filozofisks jautajums, padalieties ar savu pieredzi. Pedeja laika daudz domaju, kapec nespeju but tada, kada biju pusaudzu gados. Toreiz daudz nedomaaju par nakotni, tuvaku un talaaku, to, kaa un kas sanaks, daudz neplanoju un jutos lieliski, jo vareju izbaudit katru mirkli. Tagad, kad esmu iesoljojusi pieauguso vecumaa, tam visam klat ir nakusas ari nepartrauktas raizes par ritdienu, to, ko darisu pec menesa, gada, kaa risinat to vai citu problemu. Bet es gribu taa kaa agrak! Gribu iemacities dzivot sodien un tagad un beigt bojaat pat labu garastavokli vai labu mirkli ar savu nepartraukto domaasanu par nakotni un problemam.


Isuma - Kaa Jus sevi esiet iemacijusas izbaudit mirkli - seit un tagad?
04.06.2015 18:55 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Man šķiet, jo vecāks kļūsti, jo vairāk baiļu rodas. Kad esi iepazinies ar "pieaugušo" dzīvi, esi piedzīvojis pāris vilšanās, ir zaudētas konkrētas ilūzijas..bet jā, gribētos vienmēr vai pēc iespējas ilgāk saglabāt to jaunības maksimālismu, to sajūtu, ka tagad tik viss ir priekšā, visa pasaule..un baiļu/robežu nav vispār..jo palielam tas viss ir galvā:-)
04.06.2015 19:09 |
 
10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Kaa Jus sevi esiet iemacijusas izbaudit mirkli - seit un tagad?


Neesmu diezko veca, bet jā - māku izbaudīt mirkli te un tagad, vienmēr tas izdevies, līdz ar to nekad tā neesmu to mācījusies - tas ir bijis manī vienmēr tā (l)

Bet tas nenozīmē, ka man nav problēmu, ko risināt, bet dzīvoju pēc principa - ja spēju risināt, ietekmēt kādu problēmu, tad to daru; ja tas nav manos spēkos - nešķiežu velti tam laiku un enerģiju, tā vietā pievēršos tam, ko reāli varu mainīt, ietkemēt :)
04.06.2015 19:29 |
 
Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Man šķiet, jo vecāks kļūsti, jo vairāk baiļu rodas. Kad esi iepazinies ar "pieaugušo" dzīvi, esi piedzīvojis pāris vilšanās, ir zaudētas konkrētas ilūzijas..

+++

Nedomāju, ka obligāti vajag atmest domas par nākotni, ilgtermiņā ir jādomā. Citādi var sanākt attapties nezin kur.
04.06.2015 19:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits