ko es sadarīju??

Reitings 90
Reģ: 21.04.2015
Sveikas. Nesen sanāca parunāties ar bijušo (pirmo mīlestību), sākumā nekas īoašs, bet varēja jau just ka mūsu abu starpā kkas vēl valda. Nedēļas sākumā viņš uzrakstīja ka joprojām ir jūtas pret mani, lai gan neesam kopā jau vairākus gadus. Arī es pateicu, ka visu šo laiku esmu lolojusi pret viņu siltas jūtas, ka nav viņš man vienaldzīgs. nezinu kāpēc tāda saruna vispār sanāca, jo mēs neatrodamies vienā valstī un tā kopā būšana, vismaz pašlaik, nav iespējama. Vakarnaktī atkal pļāpājām, viņš rakstīja, ka ir pārsteigts, ka pēc visa šī laika manī ir tik stipras jūtas, ka viņš nav redzējis, ka es viņu tā mīlēju. Kas man lika to darīt, nesaprotu, bet es uzrakstīju, ka mīlu joprojām. stulbākais ir tas, ka viņš neko nav atbildējis!!! viss, klusums :D No rīta jau ir izlasījis, sēž online, bet neatbild, ne raksta ko citu. Godīgi gribas gan smieties, gan raudāt. zinu jau, ka viņam nav tik spēcīgas jūtas pret mani kā man pret viņu, bet vismaz kaut ko taču varēja atbildēt, savādāk galīgi savādi jūtos.
Ko jūs darītu manā vietā? kaut ko vēl piebilstu vai vispār mestu mieru tam visam? Liekas ja jau tik vieglprātīgi neko nesaka, tad kāda jēga(t)
31.05.2015 22:24 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
lauRRa Es tik tā aizdomājos jo map pašai kādreiz tā bija ka visu laiku to bijušo mīlēju pēc šķiršanās, bet vot kad sanāca 1-2 stundas kārtīgi ar viņu parunāt, es ļoti labi atcerējos kas man viņā nepatika un visa mīlestība vējā vel uz pāris gadiem :D
31.05.2015 23:13 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Cilvēks kurš tomēr tevi kaut vai respektē atbildētu tev es uzskatu, kaut vai pasakot ka nejūt to pašu un nekad nejutīs, bet izvēle noignorēt tevis rakstīto ir ļoti nepieklājīga un tādam vairs otro reizi nerakstītu kamēr pats neuzraksta.
31.05.2015 23:14 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
Cilvēkiem ir valodas spēja, lai sazinātos ar citiem cilvēkiem! Un, lai pausti jūtas un domas, tāpēc vajag visu novest lidz galam!
Ja Tu mīli, tad mīli un Tu tā juties, neviens cits nezina, kā tas ir but Tev un, ja tas, ko Tu atceries ir tas, kas tevi dara laimīgu un liek mīlēt to cilvēku, tad jautājumi ir lieki.
31.05.2015 23:15 |

Reitings 90
Cilvēks kurš tomēr tevi kaut vai respektē atbildētu tev es uzskatu, kaut vai pasakot ka nejūt to pašu un nekad nejutīs, bet izvēle noignorēt tevis rakstīto ir ļoti nepieklājīga un tādam vairs otro reizi nerakstītu kamēr pats neuzraksta.

Man no vienas puses pat negribās vairs atbildēt, ja nu arī uzrakstīs. galu galā, varētu neatbildēt uz, manuprāt, da jebko, bet uz ko tādu. Bēdīgi:-(
31.05.2015 23:17 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ai, nu puisis dabūja ko gribēja un viņam palika neinteresanti! Es vairs nerakstītu. Taču savā ziņā piekrītu arī MJ, ka ļoti iespējams tu mīli tikai atmiņas, nevis konkrēto cilvēku. Un man ir apmērma bijis līdzīgi - it kā mīli, bet tad satiec, parunā tā kārtīgi un saproti, ka fufleis tas viss, nevis mīlestība, jo nu tur nav ko mīlēt... :-P
01.06.2015 01:37 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Kaut kas līdzīgs ik pa laikam atgadās ar mani un manu bijušo. Abi saprotam, ka nekad vairs nebūs tā, kā bija, bet ir brīži, kad spītīgi meklējam ceļu atpakaļ pie otra.
Pēdējā laikā pret to visu sāku pavisam skeptiski izturēties un esmu pateikusi, ka šāda māžošanās ir jāizbeidz. Jo viens ir mīlestība, bet otrs - reālā situācija. Un pat, ja reālā situācija būtu daudz labvēlīgāka, nekur nav garantija, ka notiktu brīnums un sākot visu no jauna, būtu tāda pati laime kā kādreiz. Kas ir beigts, tas beigts.
01.06.2015 07:16 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Uzrakstīt viņam "kāpēc neatbildi?" būtu jau nu tiešām stulbi. Iedomājies sevi viņa situācijā, kad puisi Tev pasaka ko tādu un Tu vienkārši nevēlies atbildēt, vai Tev gribētos skaidrot un paskaidrot, kāpēc, ja Tu vienkārši negribi atbildēt?
Nu nav jau smuki, ka pazuda, bet labāk met mieru.. Uzrakstīs pats, kad būs apdomājies (ja būs apdomājies), ja nē, Jums, kā jau pati teici, tāpat nav lemts.
01.06.2015 08:46 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Nu jau par vēlu. Pateici un miers, vismaz nebūs jādomā, kā būtu, ja būtu...
Un tagad rakstīt vēstuli un prasīt, kāpēc neatbild jau nu gan nevajadzētu. Varbūt viņš nezin ko atbildēt vai arī negrib un tad sanāks, ka tu ar savu uzbāzību visu padarīsi tikai sliktāku. Labāk izliecies, ka nekas nav noticis un dzīvo tālāk. Nu zin, ka mīli viņu?! Lai jau zina, varbūt pēc kāda laika varēsi pajautāt ko viņš par to visu domā, bet ne tagad.
01.06.2015 08:55 |

Reitings 72
Reģ: 19.07.2013
Aizmirsti viņu! Vismaz mēģini...
01.06.2015 12:08 |

Reitings 90
TRY, man būtu cilvēciski stulbi neko nepateikt. Tāpēc es noteikti atbildētu.

Aijj, man liekas ka es viņu kaut kādā ziņā atbaidīju vai nobiedēju ar savu attieksmi. ar katru brīdi stulbāk jūtos- pasaki kā ir un tev uzgriež muguru(t)
01.06.2015 12:59 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
rakstīt kkādā čatā vai sms tādus vārdus, tā tomēr ir mētāšanās ar vārdiem. būtu vismaz pagaidījusi, kad viņš tevi satiktu...
01.06.2015 13:16 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Pirmkārt,es īsti,pēc autores komentāriem, nenoticēju,ka puisi tiešām mīl.
Un pat ja tā, gadījumā,ja puisim tiešām būtu jūtas un interese, tad būtu vienalga,cik ļoti tu viņi nošokēji/nenošokēji ar saviem izteikumiem.Tas ir sūds. Nav jau tā,ka pateici,ka tev no viņa ir astoņpadsmit gadus vecs bērns.Tas,ka viņš neatbild ir necieņas izrādīšana un punkts.Ko tur daudz spriedelēt.Galvenais, neparaujies nākamajā reizē,kad uzrakstīs.No pieredzes, tādi,kas uzraksta un pazūd to dara diezgan periodiski.
01.06.2015 13:17 |

Reitings 90
sunset, es pati to jau minēju, ka nevajadzēja taču tā. Nevajag kaunināt(s)

ērzelis, kā pēc komentāriem var pateikt, ka cilvēku mīl? :D To vai mīlu/nemīlu vislabāk zinu es pati, nevis foruma dalībnieces. drīzāk problēma ir ap to, ka viņš neatbild. Un pareizi tu saki, būtībā es taču nepateicu neko TĀDU(t)
01.06.2015 13:21 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Laikam nekas cits neatliek kā nelikties ne zinis, lai kaut cik saglabātu pašcieņu. Ja viņam vajadzēs atskries, runās, darīs :) Ja ne, tad aizmirsti.
01.06.2015 13:29 |

Reitings 90
Laikam gan. Kaut ko vēl uzrakstīt, būtu galīgi lieki. jau tā jūtos pazemota(t)
01.06.2015 14:35 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Pēc šādas sarakstes un klusuma, es turpmāk viņu ignorētu. Pamēģini atcerēties iemeslu, kāpēc viņš ir bijušais. Tas nekad nenotiek tāpat vien. Un, ja Tu jau tagad jūties pazemota un Tev šķiet, ka no viņa puses tādas mīlestības nav, tad kam to vispār turpināt? Pat, ja vēlāk kaut kad izdzers pāris liekas glāzes un sāks rakstīt... Nav vērts.
01.06.2015 14:47 |

Reitings 90
Pats sāpīgākais vai dīvainākais ir tas, ka viņš pats visas šīs sarunas uzsāka. ar prātu jau es apzinājos, ka nu vismaz pašlaik nevaram būt kopā attāluma dēļ. Kad sāka vispār šo tēmu par jūtām cilāt, biju pārsteigta, bet tad viņš sāka teikt to, ko "it kā" (jo es vairs nekam neticu...) jūt, jautāja vai viņam atgriezties Latvijā, jo pats saprot ka attālums ir liels un nekas nopietns tā nevar sanākt, atvainojās par kaut kādām pagātnes kļūdām, teica, ka labprāt būtu tagad blakus, lūgtu jaunu iespēju uttt. Izklausās jau varbūt salkani, bet arī tajā vakarā, kad uzrakstīju par to mīlestību, pirms tam viņš izteica kādu frāzi, kura jau principā nozīmēja to, ka viņš vēlas mēģināt uzsākt attiecības. man viņa vārdi pilnībā nesaistās ar darbiem, ar šito stulbo klusēšanu:-/
01.06.2015 14:57 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Mes te varam tikai minet ko vins patiesiba domaa. Pielauju, ka uz tadu vestuli pavirshi negribejas atbildet. Reizem cilveki meedz atstat vestules neatbildetas tapec, ka gribeja atbildet pec iespejas labak piemeklejot vardus un taa arii atbildi neuzraksta.
Neraksti vinam neko, nav pelnijis.
01.06.2015 15:03 |

Reitings 143
Reģ: 15.06.2010
Nav jēgas spiest sulu no savītuša ābola.Netērē laiku uz to,kas jau aizgājis,jo izskatās,ka tu viņam visticamāk esi diezgan nesvarīga.
01.06.2015 15:05 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Domāju, ka pēc tavas atzīšanās, viņam ir aste kājstarpē. Bail no atbildības, tāpēc klusē.
01.06.2015 15:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits