Aptauja sievietēm!

Reitings 9
Reģ: 23.04.2015
Vēl palicis tikai mazliet un maģistra grāds būs kabatā. Lūdzu palīdziet aizpildot aptauju, lai varu jūnijā saņemt ilgi un grūti sasniedzamo diplomu!

Lūgums sievietēm ar partnerattiecībām aizpildīt aptauju! Tā prasīs apmēram 10 minūtes unatbildes tiks ņemtas vērā apkopotā veidā.

Aptauja atrodama šeit:

https://docs.google.com/forms/d/1KilSH_zL1CG6OE2rd4TRvoaoL7J6vEvZ8d7T3USWg_I/viewform
06.05.2015 13:48 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Priekš maģistra darba šķiet ļoti vāji.

Iespeejams, ka tik murgaini tiek maaciits un shaada veida formuleejums nemaz nav autores izdomaats, bet gan pasiedzeeju un literatuuraas autoru. Iespeejams, ka jeedzieni ir slikti paarnesti no anglju valodas.

Rezultaati buus tik pat murgaini cik pati aptauja. Tieshi taapeec pie treshaa murgainaa jautaajumu taisiiju ciet, lai nepieliktu savu roku pie murgaina magistra darba, jo sapratu ka arii paareejie jautaajumi buus tik pat sviestaini.

Aprakstiitaa tipa attieciibas man ir pilniigi sveshas, nesaprotams un absurdas.
06.05.2015 15:52 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Aizpildīju, bet godīgi sakot, arī nesapratu, kāpēc nevar gribēt būt romantiskajās attiecībās bez jebkādām slimīgām tieksmēm būt atkarīgam. Un pēdējā blokā ir jautājus, kādi jūs esat - par ko iet runa - mani vai vīrieti? ja par mani, tad kāpēc atbildes ir 3.formā - "ir dusmīgs"?!
06.05.2015 15:53 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
Ar ko es veidoju attiecibas, ja man vinas jau ir? Ar savu partneri vai sveshinieku? :D vispar stulba anketa, neaizpildiju.
06.05.2015 16:02 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Iespeejams, ka tik murgaini tiek maaciits un shaada veida formuleejums nemaz nav autores izdomaats, bet gan pasiedzeeju un literatuuraas autoru. Iespeejams, ka jeedzieni ir slikti paarnesti no anglju valodas.
Var jau būt, bet kaut kā neticas, ka šī būtu VIENĪGĀ anketa par tēmu, un nebūtu iespējams atrast kādu sakarīgāku (vai, ja tulkojuma vaina, tad - kaut vai pati pamēģināt noformulēt tā, lai saglabātos jēga).

Nepatīkami protams, ka tiek izstrādātas šādas anketas (uz kuru jautājumiem liela daļa respondentu nemaz nevar atbildēt tā, kā domā - tātad vai nu izvēlas neatbilstošas atbildes, vai nepilda vispār), un pēc tam no iegūtajiem - realitātei neatbilstošajiem - rezultātiem tiek izdarīti kaut kādi secinājumi.
06.05.2015 16:02 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
un pēc tam no iegūtajiem - realitātei neatbilstošajiem - rezultātiem tiek izdarīti kaut kādi secinājumi.

Galvenais, ka grāds rokā.

Ta ir arī pasniedzēju vaina, kas to pieļauj. Ja visiem viss ir po**j, tad ko studentam iespringt?
06.05.2015 16:04 |

Reitings 3925
Mazliet paanalizeeshu sev nesaprotamos momentus, lai nav tikai vispaariiga braukshana ar muti.

Es mēģinu izvairīties no tuvām romantiskām attiecībām, jo tās var novest pie vilšanās vai sāpināt. Labāk es vairāk paļaujos uz sevi un neiesaistos romantiskās attecībās ar citiem.

Kaads sakars attiecuubu veidoshanai un speejai paljauties uz sevi? Ja man ir iepaticies kaads viirietis, kursh labraat meeginaatu uzsaakt attieciibas ar mani, tad man truukst paljaaviivas uz sevi vai kaa?
Attieciibas starp viirieti un sievieti ir kaut kas tik pat pashsaprotami nepiecieshams kaa eest un guleet, vieniigi bez taam var iztikt kaadu laiku, bet ne visu dziivi. Dziivi pilniibaa bez attieciibaam uzskatu par defektiivu.

Es tiecos veidot ļoti tuvas romantiskas attiecības. Man patīk būt atkarīgam no otra un just ciešu tuvību romantiskās attiecībās

Kaadaa zinjaa atkariigam????? Kaada tuviiba-sekss????

Es veidoju tuvas romantiskas attiecības, kurās bieži esmu dusmīgs. Es viegli kļūstu aizkaitināts un romantiskās attiecībās dažkārt neuzticīgs.

Dusmas ir jau ir kljuvushas par biezhi sastopamu attieciibu infekciju vai kaa? Kaapeec, lai kaads esot attieciibaas biezhaak dusmotos? Un aizkaitinaamiibai kaads sakars ar nezuticiibu???

Es tuvās romantiskās attiecībās bieži jūtos dusmīgs, bet es vēlos būt atkarīgs un tuvs ar otru cilvēku. Es it kā svārstos starp vēlēšanos pēc tuvības un aizkaitinātību, neērtību, ja kļūst pārāk tuvs ar citiem.

WTF x miljons??? Atkal jau neziprotamas dusmas. Par ko, kaapeec???
Atkal atkariiba kaut kaada mistiska nesaprotama.
Par ko lai sieviete attieciibaas buutu tik ljoti aizkaitinaama, ka jaasvaarstaas starp aizkaitinaabiibu un seksu? Reti kaitinoshs murgs.
06.05.2015 16:07 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Un pēdējā blokā ir jautājus, kādi jūs esat - par ko iet runa - mani vai vīrieti? ja par mani, tad kāpēc atbildes ir 3.formā - "ir dusmīgs"?!

Tiku līdz šejienei un tā arī neizpildīju līdz galam, jo nesapratu, par ko tad ir jaatbild, par mani vai par manu partneri:-/
06.05.2015 16:08 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Nu jā un principā es arī nesapratu visus tos jautājumus, ko ielika Quince. Nesapratu īsti domu, kas ar to domāts, tapēc arī atbildēt īsti nevar, ja nevar saprast pašu jautājumu. It īpaši par tām dusmām, vai tiešām tur ir domātas dusmas, nu kkā galīgi neiet kontekstā, varbūt tomēr ir tā, ka visu šo jautājumu vaina ir nepareizā tulkojumā???!!
06.05.2015 16:11 |

Reitings 101
Reģ: 07.04.2015
Labāk es vairāk paļaujos uz sevi un neiesaistos romantiskās attecībās ar citiem.

Ja palaujos uz sevi, ta iznāk šā teksta kontekstā -iesaistos romantiskās attiecībās ar sevi?

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Aptauja ir zinātniski adaptēta un tiek pielietota visā pasaulē.

Izrunā tos jautājumus vēlreiz ar pasniedzēju! Es tiesam labprāt palīdzētu, aizpildītu, bet nu, jautājumi man nav izprotami.

Reitings 3925
Var jau būt, bet kaut kā neticas, ka šī būtu VIENĪGĀ anketa par tēmu, un nebūtu iespējams atrast kādu sakarīgāku (vai, ja tulkojuma vaina, tad - kaut vai pati pamēģināt noformulēt tā, lai saglabātos jēga).

Es tieshaam nezinu kaa ir patiesiibaa un neuztiepju savu viedokli kaa pareizaako. Vienkaarshi autore attaisnojaas, ka taada esot metodologija un taadaa garaa. Neizsleedzu iespeeju, ka vinja savurs formuleejumus balstiijusi uz pasistu pasniedzeejas teikto vai lasiito jokainaa literatuuraa.
Meedz buut paarizgliitoti no realitaates atrauti cilveeki, kuru safilozofee tikai sev saprotamas lietas, ko citi izliekoties, kas saprot, atreferee.
06.05.2015 16:13 |

Reitings 3925
Mūsu attiecības ir perfekts sasniegums

E?

Man ir dažas vajadzības, kuras netiek apmierinātas manās attiecībās ar partneri

Taas buutu? Sekss ar chetriem viirieshiem? (t)

Ja sekojoshie apziimeejumi attiecas uz man tad tiem buutu jaabuut pirmajaa personaa.
Ir runīgs

Esmu runiiga

Varbuut runa ir par abiem kopaa? Tad esam runiigi, bet var buut taa ka viens no paara ir runiigs, bet otrs nav. Jautaajums ir nenostraadaats un nesaprotams.

Ir uzticams darbinieks

Dod priekšroku rutīnas darbam

Attiesiibaas, really???

Izlasot anketu liidz galam ir labi redzams, ka anketa gatavota kjep ljep tulkojumaa un ir pilniigi nepienjemama pat pirmajam kursam, vismaz manaa laikaa. Kaa cilveekam kursh ticis liidz magistra graada aizstaaveeshanai var vispaar buut taadaa anketa, ir neispeejami saprast.
Anglju valoda ir ljoti vaaja. Taa kaa es daudz lasu angliski, tad ljoti juutu ka iztulkots ir pa tiesho nevis peec buutiibas. Tas liek domaat, ka toposhajai magistrei ir vajadziigs tikai papiirs un studijaam cauri ir tikai shljuukts, lai pie shii papiira tiktu un nav bijusi interese par reaalaam zinaashanaam.
06.05.2015 16:27 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Piekrītu Quince + pārskati arī latv.val. pareizrakstību
06.05.2015 16:31 |

Reitings 9
Paldies dāmas par komentāriem! Nedomāju, ka mana aptauja raisīs tādas diskusijas. Lai nu kā, es aptaujas netūlkoju, neadaptēju un neizveidoju, tie nav manis pašas izdomāti jautājumi. Šīs aptaujas tiek izmantotas visā pasaulē un dažādās kultūrās, kas pierāda, ka spēj izmērīt lietas, kas man ir nepieciešamas. Un es ļoti ceru, ka mans darbs nebūs murgains, jo tad es maģistra darbu nebūšu nokārtojusi! :D
Runājot, par plašo diskusiju par pirmajiem jautājumiem. Piesaistes stili ir 4tri un par katru ir vesela grāmata teorija. Rodas bažas, ka šādi jautājumi rodas tikai tādēļ, ka nav pilnīgas informācijas par tiem un nav jau arī jābūt. Paldies, ka sniedzat komentārus, jo Jūsu viedoklis ir svarīgs, kā nekā tieši Jums ir šī anketa paredzēta. Diemžēl, šos jautājumus autors ir izveidojis tā kā uzskatījis par pareizu un viņi spēj to izmērīt un nav manā varā tos izmainīt (ja nu vienīgi pēc tam, kad būšu vēl izmācījusies dokturantuuru :D ) Tādēļ, es atvainojos arī par jautājumiem, kuri varbūt nebija saprotami vai ne tajā locījumā, jo arī to man nav tiesības mainīt.

Prieks un liels paldies par tām kas aizpildīja! Esmu jau tuvāk mērķim pateicoties Jums, tādēļ MILZĪGS paldies! Kā jau teicu: "Sievietēs ir spēks!" ;-)
06.05.2015 16:32 |

Reitings 3925
Ieva Dvarionas

Kas sho antketu izveidoja un iztulkoja tachu nav nosleepums?

"Sievietēs ir spēks!"

Autoritaatee ir speeks turklaat neticams. Autoritaate uztaisa kaku, pasniedz to kaa shokolaadi un visi prieciigi eed.
Iesaku izlasiit sho graamatu, lai dziivee nav akli jaapaljaujas uz autoritaati.
06.05.2015 16:38 |

Reitings 4343
aptaujas tiek izmantotas visā pasaulē un dažādās kultūrās, kas pierāda, ka spēj izmērīt lietas
Nē, tas to nepierāda. Tikpat labi varētu būt, ka visur, kur šie jautājumi tiek uzdoti, respondenti ir tādā pašā neizpratnē (kas ar kuru jautājumu īsti domāts) kā šeit, un tāpat vai nu atbild "uz labu laimi", vai anketu nespēj izpildīt.

Rodas bažas, ka šādi jautājumi rodas tikai tādēļ, ka nav pilnīgas informācijas par tiem
Nu tad varbūt būtu vajadzējis šos piesaistes stilus aprakstīt tā, lai respondenti saprastu, kas ar kuru domāts? Jo pēc tā, kā tas noformulēts anketā - varu pavisam droši teikt, ka manām attiecībām neatbilst neviens. Un skaidrs, ka ne es viena te tāda.

ne tajā locījumā, jo arī to man nav tiesības mainīt
Tu raksti maģistra darbu, un Tev tajā OBLIGĀTI ir jāiekļauj tieši šis anketas tulkojums, ar visiem nepareizajiem locījumiem un mulsinošajiem apzīmējumiem?
06.05.2015 16:46 |

Reitings 4343
Autoritaatee ir speeks turklaat neticams. Autoritaate uztaisa kaku, pasniedz to kaa shokolaadi un visi prieciigi eed.
++++++
06.05.2015 16:47 |

Reitings 3925
Tu raksti maģistra darbu, un Tev tajā OBLIGĀTI ir jāiekļauj tieši šis anketas tulkojums, ar visiem nepareizajiem locījumiem un mulsinošajiem apzīmējumiem?

Mans sunja deguns saka, ka anketas autors ir statrptautiska autoritaate savaa laucinjaa, taatad nav latvietis, un anketa smird peec slikta tulkojuma no anglju valodas, ko iespeejams paveicis kaads vieteeja meroga attieciigaa laucinja neprofesionaalis, ja studentei pat nav tiesiibas izmainiit lociijumu, lai anketa buutu sakariiga.
Studenti taapeec ir studenti, lai uzdotu jautaajumus un apstriideetu savus pasniedzeejus, vismaz demokraatiskaa valstii.
Ljoti interesee, kas to anketu ir tulkojis.(t)
06.05.2015 16:56 |

Reitings 9
Ja mēs gribam piesieties pie katra vārda, tad to daram! Uz priekšu! Vieniigais šādi Jūs savu gudrību nekādi neparādat! Un es nemainīšu savu anketu no Jūsu padomiem, tādēļ godīgi sakot žults ko Jūs gāžat ārā par nieka aptauju, nav diez ko produktīva! Es necentīšos te kādu pārliecināt vai ar kādu strīdēties! Es vnk vēlos pabeigt augstskolu un viss. Žēl ka Jūs neaizpildījāt aptauju, katra atbilde man ir ļoti svarīga, bet tas nekas. Gan jau sastapsieties ar aptaujām kas Jums būs saprotamas un patīkamas.
Paldies, par komentāriem!

Lai Jums jauka šī atlikušā diena! :)
06.05.2015 17:01 |

Reitings 4343
anketa smird peec slikta tulkojuma no anglju valodas, ko iespeejams paveicis kaads vieteeja meroga attieciigaa laucinja neprofesionaalis, ja studentei pat nav tiesiibas izmainiit lociijumu, lai anketa buutu sakariiga
Es droši vien tādā gadījumā meklētu anketu oriģinālvalodā un vai nu tulkotu pati, vai noziedotu to bišķīti naudas un aiznestu uz kādam profesionālam tulkam (kas spētu iztulkot tā, lai saglabātos jēga).
Tas ir, ja nu interesētu darbu veikt kvalitatīvi, nevis tikai "vnk vēlos pabeigt augstskolu un viss". Tādā gadījumā jau protams, ka pofig, cik lielā vai mazā mērā rezultāti atbilst reālajai situācijai.
06.05.2015 17:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits