Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cin1 lsil

Reitings 23
Reģ: 16.04.2022
Sveiki,pavasarī veica konizāciju.Negaidīts pārsteigums ar cin1 lsil...Regulāri apmeklēju ārstu un te kas tāds.Veicu vakcīnu 1 devu gardasil.Nezinu vai tai kàda jèga ja ir 2 hpv.Pieminēšu,ka operāciju veicu pēc pašas vēlmes.Negaidot.Histoloğija-malas tīras.Vēlējos uzklausīt citu pieredzi...jo septembrī atkal jāiet uz pārbaudi un protams, mazliet stress.Ir 3 bērni.Vecums 41g.Vai manā vecumā labàk 3 gardasil vai 2? Ārsti viens saka 2...cits ka 3...Vai izdevās noklusināt hpv? Lietoju vitamīnus utt...vienīgais - ir 3 cigaretes vakarā...
22.07.2026 12:48 |

Reitings 1162
Reģ: 31.03.2023
Man no vakcīnām nebija nekāda jēga pēc konizācijas. Tikai iztērēta nauda. Mani gan par to brīdināja ginekoloģe.
Bet katram savādāk, tie HPV paveidi ir daudz, ja Tev ārste saka, ka vajag, tad dari, ko Tev saka. Ja viens ārsts saka vienu, otrs otru, tad meklē trešo, kam jūti, ka vari uzticēties.
Lai veicas un veselība!
22.07.2026 13:47 |

Reitings 5214
Reģ: 25.11.2020
Man vakcīnas bija bērnībā , tāpat nepasargāja un bija CIN2 , visu izgrieza, rudeni jāiet atkal, ļoti ceru, ka nebūs atgriezies!! Pēc tam gino arī teica, ka vēl vienu poti nevajag.
22.07.2026 14:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits