Pavaditais laiks kopa?

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Cik daudz ,jusuprat ,pariem vajadzetu pavadit laiku kopa, lai atri neapniktu viens otram?
11.04.2015 12:15 |

Reitings 524
NordicBelle-Es nenaudu :D vienkarsi tas nav virietis, kurs ir piesits pie savas draudzenes un neko citu nedara, nepavada laiku ar saviem draugiem. Ari bijusajai uzreiz teicu- vainu pienem to ka biezi tiksos ar draugiem un bez tevis, vai ari mums nekas nevar sanak, uz ko vina atibldeja-"Labi,es loti cienu viriesu kuriem regulari vajag satikties ari ar draugiem un nav atkarigi tikia no milotas sievietes" Tadel es nesaprotu kur jus tadas nunnas esat izravusas :D
12.04.2015 15:22 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Rays, ja tavā dzīvē ir kāda meitene,sieviete ,kura nav tava māte vai māsa ,vai māsīca ,jebkāda radiniece, ar kuru tu esi kopā,dali gultu ,principā, tas arī viss, kura nav "friends with benefits" , ja tu no viņas vēlies atpūsties, tev viņa apnīk, vrb pat kaitina visu laiku būt ar viņu ,izdari tīkamu sev un viņai, šķiries, netērē jūsu abu dārgo laiku, īpaši ,ja tu vai viņa cer uz kaut ko attiecībām līdzīgu. Viss ir čotka ,ja tu un viņa atpūšaties katrs ar saviem draugiem atsevišķ ,tas ir ok, pilnīgi normāli, bet ja tu meklē iemeslu kā pēc iespējas retāk tikties ar otru, nogursti, tad pat netērē laiku ,nav jēgas.
12.04.2015 15:23 |

Reitings 524
,ja tu un viņa atpūšaties katrs ar saviem draugiem atsevišķ ,tas ir ok, pilnīgi normāli,

Pirmais variants. Laikam te dazas mani parprata, jo es nemekleju tisi iemeslu atpusties, vienkarsi man nevajag vienmer draudzeni pie saniem, vajag ari savu dzivi, tapat ka draudzenei-savu.
12.04.2015 15:28 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Manējais ar draugiem dzer viskiju, alus domāts tādām ņuņņām kā tev un taviem dzīves pārgurušajiem draugiem! :-P
12.04.2015 15:29 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Rays - parasts, interešu daudzveidības ziņā visai knaps/garlaicīgs vidusmēra vīrietis ar 400 eur algu un džinsiem & apaviem no rimi hipermārketa. Pārņemts ar sava vīrišķīguma nemitīgu uzsvēršanu un "pierādīšanu", nereti ar vnk strupu, raupju attieksmi pret līdzcilvekiem.
Pašpietiekamām sievietēm tādi reti kad ir saistoši, jo sevišķi ilgtermiņā. Sekojoši - tāds tādu atrod un pieļauju, ka viņa dāmām tarakānu galvā arī netrūkst ..
12.04.2015 15:31 |

Reitings 1638
Par laika pavadīšanu kopā .. mums ir interesanti kā kopā, tā atsevišķi. Daram, ko gribam un klusums mulsumu nerada. Viens otram ar elpošanu vien nekaitinam ... :D Attiecībās es esmu tā, kas vairāk laika pavada ārpusmājas aktivitātēs.
12.04.2015 15:34 |

10 gadi
Reitings 3559
Rays, tad tava draudzene tev visu laiku ir kā pielipusi lapa? Nu ,ja to tu gribi risināt, tad tev tas ir jāizrunā, bez ultimātu uzstādīšanas, bet nu mierīgā bez kakšķiem ,citādi var aplauzties.
12.04.2015 15:34 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
bet iedomajies variantu, kad virietis pemeram to savu sievieti redz katru dienu gan no rita kad pamostas, gan vakara, kad aiziet gulet, bet draugus daudz retak, logiski ka tas nogurdinas.

Jā, cik nogurdinoši, kad viņš redz mani katru rītu, kas nozīmē ~40minūtes, kad katrs dodas savās ikdienas gaitās un vakarā, kad satiekas uz vakariņu laiku, ieiet dušā, paskatās kādu filmu un iet gulēt. Nenormāli daudz kopīgā laika!! Es pat nezinu kā tie vīrieši ko tādu var paciest. Cerams, ka manējais arī to pārdzīvos, kad dzīvosim tādā režīmā.

Pie tāda režīma kā raksti Tu, nav domāta kopdzīve ar sievieti. Tad ir jāiet gulēt ar draugiem vienā istabā, lai tos redzētu biežāk par savu otru pusi.
12.04.2015 15:40 |

Reitings 524
andie- Jaa, ta ir bijis. Nu tu iedomajies-es piecelos, sii jau mani apkampusi, visu laiku aspkauj, no muguras skupsta, cmoon, esmu tiko piecelies, man nav nekad gribesana maigoties joptvai,Aizeju gulet, si vislaik spiezas tuvak a man patik pa visu gultu gultet, briviba ari gulta, saku vinai-"Sodien miljaa, iesu iedzert,satkts chomus" Normala meitene teiktu ok, es tikmer satiksos un iedzersu ar savejam druskam, bet nee vinja prasas un ludzas vai nevar man lidzi nakt, cmon es tiekos ar draugiem, mes runasim par hokeju, seksu, dzersanu un tadam temam, ko vina tur nafig daris?? Braucu apciemot gimeni- Sii atkal- "Var ar tevi dargais, man majas nav ko darit?" Manai gimenei vina nepatik, ko vina tur daris, saku lai labak lai paliek majas, ilgi neuzkavesos. Mes pavadam loti daudz laika kopa,bet nu sitas jau ir neizturami, bet skirties negribas.
12.04.2015 15:42 |

Reitings 7
Reģ: 01.01.2010
Reya gadījumā puisis satikās ar meiteni, kurai vispār nebija nekādu interešu, draudzeņu un ikvienu minūti vēlējās pavadīk tikai ar viņu pielipusi klāt, sapratu pareizi? Te man radās jautājums, kādēļ ar viņu vispār sāki tikties? Meitene drošvien kā konča un fiziskā pievilkšanās super, bet tikai uz seksu jau nevar balstīt attiecības. Man kaut kā bijis vienmēr otrādi un bijušie puiši vienmēr tieši gribēja ātrāk sapazīstināt ar saviem draugiem un ņemt līdzi, jo bija lepni par mani, nevis tikai par smuko seju, augumu, bet arī par to, kas galvā iekšā. Normālu sarunu uzturēt varu, pasmieties kopā arī, bieži pat kāds no puiša draugiem ir prasījis padomu/manu viedokli sakot, ka iekšējais sieviešu viedoklis nevarot nākt par ļaunu. Un nestaigāju puisim pakaļ kā suns :-D Cita lieta ir tas, vai man pašai ir vēlme klausīties tās 3 h sarunas par mašīnām, futbolu un jaunākajiem kaitošanas dēļiem :-D. Uzskatu, ka ir vajadzīgs laiks pašai sev un draugiem, bet bieži reālajā dzīves ritmā (darbs, mācības, kursi, u.c.) vienkārši fiziski nepietiek laiks, lai varētu ar visiem tikties katru nedēļu.
12.04.2015 15:45 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Rays, redzams, ka Tev nav bijušas nobriedušas attiecības, kur varētu spīdēt kopīga nākotne un ģimene. Tādēļ Tev ir tāds virspusējs viedoklis par šo tēmu, un Tu nesaproti, ko meitenes mēģina pateikt. Nezinu NEVIENU pāri nopietnās attiecībās, kur partneris būtu gatavs pamainīt mīļoto pret draugu bariņu. Draudzeņu dēļ nekad nebojāšu savas attiecības ar vīru, jo neviena nav manas ģimenes vērta. Tāpat arī vīrs nemūžam neietu dzert ar draugiem, ja man tas sagādātu diskomfortu.
12.04.2015 15:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Cik tu esi aprobezots...iedomajies, kaa taa var but, ka virietim patik pamosties blakus savai sievietei un iet ar vinu kopa gulet..iedomaajies??? Prieks kam tev to sievieti,'ja tev vinu nepatik redzet katru dienu? Tu vispar ikdiena strada vai majas tikai tupi? Tad varetu but, ka tev viss ir apnicis.
Mans virs loti daudz strada. Biezi vien darbdienas majas ir vakara tikai ap 19.30 . ari biezi sestdienas jastrada. Reali mes darbdienas pavadam kopa tikai kadass paris h vakaros. Brivdienas vinam pastik vnk atpusties majas, pabraukaties ar riteniem, aizbraukt kadu speli noskatities, patrenneties majas. Un dzersanai pat laika neatliek un to nevelas darit katras brivdienas, jo pirmdiena parasti atkal cilvekiem uz darbu, un nevelas uz to doties ka savitis gurkis.
Vienkarsi tu neizproti dzives vertibas. Dzive nav tikai viens vienigs tusins. Ja tev taa ir, tad dzivo taa tik vien talak. Bet nesaprotu, ko tu seit nac kko pieradit? Tev musu viedoklis vel nav skaidrs? Ko tu peries kaa tada vista pa varzu diki?
12.04.2015 15:47 |

10 gadi
Reitings 3559
Rays, džīzas izrunājies taču. Vai arī paņem viņu līdzi, kādu reiz, vrb pēc tam vairs negribēs ,kad pati sapratīs ,ka nekā interesanta tur nav. Lai gan vairāk šķiet, ka tev ir pieradums,zināmā aspektā arī izdevīgums, kāpēc tu vēl esi ar viņu, nekas vairāk ,jo tevi kretinē viņas rīcība pavisam ikdienišķā situācija vai centienā izrādīt pieķeršanos ,tas nešķiet normāli.
12.04.2015 15:51 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Rays, atvaino par tiešumu, bet vai Tev nav kāda ..ē.. personīga rakstura problēma, ja maigošanās no rītiem (un principā, gultā) Tevi tracina?
12.04.2015 15:51 |

Reitings 524
andie- Nu un ko man vinai teikt? To pasu ko parasti-nenac lidzi, tev tur nebkus ko darit, tie ir vechu vakari utt? Tad vina ka maza meitene apvainojas un liek man justies vainigam par kko. Tas ir tik kaitinosi. Visulaiku baz acis ka man tikai nauda un draugi ir svarigi, es logiski vinai atbildeju- nu tad ej un atrodi labaku!! Un vina ka neiet, ta neiet, jo nav jau pie ka, lai gan ja tiesam veletos atastu citu, vienkarsi, mes attiecibas esam tikai 5 gadus, logiski ka par nopietnam vel nosaukt nevar, bet nu ar laiku apnik ta visa maigosanas, vismaz tik biezi, ka tas medz but sakuma, vienigais kas ir labs ir sekss un aizmigsana pec ta kopa, tad gan var redzet ka kaisle un jutas ir abiem, bet savadak jau kad cilveks ir iepazits vins sak mazliet kaitinat, bet nejau tada noziem kaitinat, bet vienkarsi ka partneris, bet nejau ta lai tagad ietu meklet citu. Varbut vel parak jauni esam.
12.04.2015 16:02 |

Reitings 524
Ja kas, Man-27, draudzenei-35
12.04.2015 16:08 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Es pat varu saprast autoru. Ir cilvēku tips, kas pielīp tev kā siāmas dvīnis un tev nav savas personīgās telpas. Tas ir smacējoši. Tavai draudzenei nav ne kripatas pašpietiekamības un viņa eksistē tikai lai būtu tavā fiziskā tuvumā. Šaubos, vai tas ir labojams, viņai vienkārši ir tāds raksturs. Mums ar vīru nav nepieciešami tādi atsevišķie brīži, jo nenogurstam viens no otra. Draugi mums kopīgi, izklaidējamies kopīgi, bet ļaujot otram pilnīgu brīvību.

Reitings 1638
Kāda Tevi spēj pieciest 5! gadus ? Wow, ir nu gan dāmai pacietība.

Tu viņu precēt grasies ? Un kad, ja jau 5 gadi un vēl nav "nopietnas attiecības"? Cik daudz viņas jaunības gadu vēl grasies izķeskāt ?

Reitings 1638
Ok, jautājums par jaunības izķeskāšanu tiek rediģēts uz "laika izķeskāšanu".
12.04.2015 16:10 |

10 gadi
Reitings 3559
Rays,normāli parunā, nemēģini viņai kaut ko borēt, to viņa ir dzirdējusi, deru, ne mazums reižu, reāli uzprasi, cik ļoti viņa grib doties tur ar tevi ,kā arī vai vēlāk nenožēlos un paņem viņu vienreiz līdzi, tiešām, tas var nostrādāt,pati sapratīs ,ka nav interesanti, kā arī ziņkāri pabaros un liksies mierā, no tā tev gabals nenovelsies.
Sekss ir viens, spēja saprasties ir pavisam kas cits, kas jums arī pieklibo.
Meitenei ir kāda nodarbe, viņa strādā, mācās, draugi? Ja visu laiku sēž mājās un draugu nav ,tad tiešām, tas ir simptoms no sēdēšanās mājās.
12.04.2015 16:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits