Šodien sapratu ka vairs nav daudz laika līdz puiša māsas kāzām augusta beigās, bet vēl esmu bez kleitas.
Varbūt kāda var ieteikt kāda tipa kleita būtu laba kāzām?
Varat likt arī bildes, kā arī lūdzu iesakāt veikalus Rīgā. :)
Esmu dzirdējusi, ka uz kāzām nedrīkstot iet sarkanā vai baltā apģerbā, balta krāsa var but tikai ligavai, bet sarkana esot pavedinosa krasa. Esmu tikai dzirdejusi šadas runas, bet pati lieku aiz auss. :D
Ja ielūgumu vēl nav, kā tu zini, ka nebūs kādas norādes par apģērbu? Ko līdzēs, ja tu nopirksi kaut kādu puķainu, parastu kleitu, ja ielūgumā būs piemēram, rakstīts, ka tērpam jābūt zilos toņos, vai viesiem vēlams ierasties ar kaut ko sarkanu tērpā?
Ja plano kleitu sutit no kada internet veikala,
tad noteikti laicigi, var gadities, ka janes iesut, vai ko nedaudz pielabot, varbut kas tomer neapmierinas.
Es izveletos kadu kleitu,svarkus, kostiminu kurus kombinejot varetu ari velak biezi izmantot.
Gazele man loti patika visi tavi ieliktie toni!Vislabaak patika pats pirmais modelis!Es pati loti gribeetu ko taadu iziesanai,bet zeel,ka uz kaazaam laikam taa nevar iet-Latvijaa jau nu noteikti nee!!!
Ja, pirmais ari mans favorits :)
Nezinu, kapec tev tads iespaid, ka Latvija nevaretu ta iet,
es teiktu vienozimigi vai iet! :)
Kazas ne reizi vien esmu redzejusi skaistus kostiminus. Un ne tikai (l)
uz bazniicu nevarot iet biksu kostiimaa-noteikti vajagot svaarkus...
tas tiesam skaitas ta pienemts, it ta noteikts?
tiesam nezinaju, jo realitate rada ko citu, vismaz starp cilvekiem, starp kuriem es apgrozos.
uups, tad esmu parkapusi sos noteikumus, varbut ir ari tada velme ? :D
Tu veikalus neapmekle vispar?
Galvenais noteikums ir nevilkt baltu kleitu un graznu, garu kleitu. Parejais viss pec veikalu piedavajumiem un pasas velmem. Sliktakaja gadijuma vienmer var palukoties ari velreiz sava skapi,,katra zina man vienmer ir piemerotas likusas vai nu isas kokteilkleitas vai ar isas ar kuplinato apaksu.
Par to biksu un svarku padarisanu-vnm var jau ari pargerbties. Un, ja godigi, tad svarki ir daudz ertaki par biksem.Manuprat, sievietem kazas vienmer jaizskatas izteikti sieviskigi. Var jau bikses vilkt, bet nu ssada pasakuma saku nee, iznemot, ja ir slikts laiks, auksts.
Sany-man te viena pzina teica,ka bikses nevarot bazniicaa,jo esot taads ticeejums,ka jaunajiem nebuus laba lauliiba...Man ir vienas labas modiigas izejamaas bikses,bet nu es mekleesu kleitu laikam,vai svaarkus un zaketiiti...