Bezstils, ko iesakt?

Reitings 88
Reģ: 02.01.2015
Sveikas! Sodien bija vena no tam dienam, kura aizbraucu lidz centram, izstaigaju apavu un apgerbu veikalus, cenas dazadas, tomer apmierina, jo iegadaties varu velamo izdevigas cenas. Un te sakas jautajums, ko es vispar gribu iegadaties? Es varu 3 stundas staigat un meklet, un nopirkt vienas bikses, tas pasas ir no vienkarsajam, vienkrasainajam dzinsam, kas man jau ir majas. Jau tuvojas siltais laiks, japamaina garderobe kaut pamazam. Man pat ideju nav ko es gribu. Citas staiga uz veikaliem ar draudzenem, bet man paslaik ir ta, ka es eju patstavigi un varbut dazreiz trukst padoma. Nesaju tagad to, kas ir skapi, dazreiz pat sakombinets ir ne pa temu. Varbut ir kadai padoms?

Mans augums 1,79
Biksu izmers 42
Figura apgrieztais trijsturis (plati pleci, sauri gurni)
18.03.2015 17:19 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
juus te iesakat visadus plandoshus apgerbus, bet tadi modeli izskatas labi tikai tievam meitenem. Meitene ir resna, vina tajos apgerbos izskatitos ka klauns
18.03.2015 20:39 |

Reitings 99
Reģ: 05.03.2014

18.03.2015 20:43 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nav nekā slikta, ja garderobe sastāv no basic apģērba gabaliem - modeļi, kas tev piestāv neitrālās krāsās, lai var labi sakombinēt. Izvēlies klasiskus modeļus, klasiskās krāsās un nebūs nekad bezstils. Paskaties (piem. Pinterest) uz "capsule warderobe", tur ir bildes ar ko un kā var savilkt kopā. Mani pašu ļoti iedvesmo parīziešu stils ;-)
Man arī ir līdzīgs auguma tips - piestāv, ja biksēm ir "natural waist", kabatas sānos; uzvalkbikses; 3/4 bikses, kupli svārki; tulpjveida svārku daļa.
18.03.2015 20:48 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Tev augumā ir jāpanāk vizuāla simetrija, līdz ar to Tu vari atļauties vilkt kuplus, trapecveida un zvanveida svārkus, kā arī svārkus ar horizontāliem elementiem gurnu daļā, piemēram, kādu volānu.

Bikses Tev der ar taisnām starām vai nedaudz paplatinātiem galiem, kā arī jāskatās, lai plēsumi, nodilumi, balinājumi utt. būtu tieši gurnu rajonā.
18.03.2015 23:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits