seja un ūdens

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
http://www.skats.lv/izklaide/ka-mainas-sievietes-seja-ja-to-nemazga-veselu-menesi.d?id=45676156&utm_source=cosmo.lv&utm_medium=vinaizklaide_widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites

izlasīju šo rakstu, ka sieviete veselu mēnesi nemazgāja seju ar ūdeni, tikai losjonu. Es arī ikdienā ar ūdeni nemazgāju seju, reizi nedēļā varbūt sanāk, iespējams, tāpēc man ir mazliet problēmas ar sejas ādu?

Kā ir ar jums? Jūs mazgājat seju ar ūdeni? :-)
11.03.2015 18:56 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Es ar aukstu ūdeni neskaloju, kopš pamanīju, ka, ja tā daru, tas tādi fingāli zem acīm! Man ir plāna āda, un, ja no rīta izmantoju aukstu ūdeni, tad tie zilumi ir vienkārši traģiski (man nav "neizgulēšanas" tumšie loki, bet gan sārtie, dēļ caurspīdīgas ādas un tuvu novietotiem asinsvadiem). Kopš pārgāju pie siltā ūdens, situācija krietni uzlabojusies.
12.03.2015 22:25 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
runājot par Rīgas ūdeni - tā kvalitāte ir viena no labākajām ne tikai Eiropas, bet pat pasaules mērogā. Mums ir tiešām ļoti labs ūdens. Droši var dzert no krāna un seju mazgāt. Bet tas tieši Rīgā centralizētais. Piemēram, Jūrmalā ir slikts ūdens ar lielu dzelzs daudzumu, Mārupē ir ļoti, ļoti daudz kaļķis.
13.03.2015 08:58 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Jūrmalā tiešām ir ļoti slikts ūdens, agrāk kad dzīvoju, es nevarēju veļasmašīnā mazgāt baltas drēbes, jo tās vnk palika iedzeltanas. Tāpat visi krāni man bija ar kaļi + dzelzi, pods bija iekrāsojies ar dzelzi.
Mārupē arī ir slikts ūdens, tur vēl nav pieslēgts centralizētais ūdens, šķiet, ka labu laiku viņi tur rokās, jo man zināmi cilvēki tur dzīvo ar neskaitāmiem filtriem, lai vispār tas ūdens būtu lietojams.
Bērnībā dzīvoju aiz Carnikavas nedaudz, un tur bijis vislabākais ūdens, garšīgs un kā no avota, jo mums bija dziļurbums un Gaujā ieplūst ļoti daudz avotu, kas plūst pazemē :-)
Es starpcitu arī seju tīru ar eļļām un tad ar siltu ūdeni, man ļoti labi noņem kosmētiku, ziemā lietoju paštonējošo krēmu un eļļa fantastiski to notīra, no dažiem tonikiem man ir sūrstējusi sejas āda :-/
13.03.2015 09:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits