Meklēju pēc padoma...

Reitings 206
Reģ: 07.02.2015
Sveikas!

Centīšos pavisam īsi izklāstīt situāciju, kurā nepieciešams kāds vārds no malas,jo tas mani no iekšas ēd nost.
Dzīvoju ar vecākiem 2-istabu dzīvoklī. Ar mammu labas attiecības, ar tēvu,ja godīgi - nekādas. Arī mamma ar tēvu nesatiek, jo viņa attieksme pret māti ir drausmīga, kā pret zemu vietu. Atsevišķi nedzīvoju,jo manā pilsētā dzīvokļu cenas ir oi, oi, oi cik augstas (lai to nopirktu), bet uz īri - burtiski nekā nav, taču visu laiku ko meklēju. Pati arī strādāju šajā pilsētā, kur dzīvoju.
Tā kā mums ar mammu ar tēvu ir katastrofālas attiecības, tad viņš dzīvo vienā istabā, bet mēs otrā. Mūsu laime ir tajās dienās, kad viņš pazūd uz Rīgu un mēs varam vienas būt dzīvoklī. Jūs nevarat iedomāties,kāds tad mums ir atvieglojums un brīvība!!!
Tēvs uzskata, ka visā viņš ir karalis. Mājās kārtībai ir jābūt tikai tādai,kādu viņš izveido - tur jāstāv tam, tur tam. Ja mēs noliekam ko savādāk vai iekārtojam kā mums patīk, viss tiek nolikts atpakaļ kā viņam patīk un gribās. Piemēram, vannas istabā ir skapīši,bet tajos taču nekas nedrīkst stāvēt - ne kādi līdzekļi, ne tualetes papīrs, labākajā gadījumā tikai zobu pasta un zobu birstītes. Uz vannas malas šampūniem un dušas želejām ir jāstāv tādā kārtībā, kādā viņš tos sakārto,lai gan pats neko no tā visa neizmanto. Nemaz nerunāsim - sieviešu higiēnas lietas tur nevar stāvēt, viss tiek izmests ārā. Ja veļas mašīnā būs mūsu drēbes, visas jāņem ārā un jātur bļodā, bet pats savus kreklus tur var likt. PAT - uz veļas auklas drēbes sakārs pa savai gaume!Virtuvē tik māk ņemt tīros šķīvjus un pannu, bet nomazgāt NEKAD nav mazgājis. Pie papīrgroza tik saliek tukšo taru,lai mēs nesam ārā. Pat otrā istabā stāv aiz durvīm un klausās,ko mēs abas runājam. Un es te varētu vēl uzskaitīt 100 un 1 *** situāciju. Parazīts-ne cilvēks!!!
Mani viss šitas stulbums vnk ēd no iekšas nost! Es nespēju tādos apstākļos dzīvot. Ja mamma viņam ko aizrāda, piemēram,ka ar smilšainām kurpēm iet pa paklāju, viņš tikai viņai rupji 10 vārdus pasaka un viss. Vēl piebilst-es jau te mazāk dzīvoju, pašas vien tīrīsat. Beigās arī tā sanāk,jo negribas vēlāk te blusas un pašām pa to zemaino paklāju staigāt (tēva istabai sanāk visu laiku iet cauri,jo ir dzīvoklī caurstaigājamās istabas).
Ja nopērkam istabā sev ko jaunu vai zābakus, mēteli, virtuvei ko, dušai, tad uzreiz brauc virsū,ka redz,mums jau nauda ir, bet viņam ir tikai minimālā alga. NAV TĀ,izbraucis pa kluso nez kādas ārzemes, visu ko no jaunākajām tehnoloģijām pērk, apavu pāri nez cik jauni, mašīnā taču degviela arī jālej un atradām/zinām,ka viņam ir daudz tūkstoši iekrāti... NEKAUNĪGS cilvēks un MELIS!!! Naudu mums nekad nav devis,pašas labi iztiekam (es un mamma) pa savām algām kopā.
Agrāk mammai draudēja,ka šķirsies,bet tagad nu pieklusis. Mamma jautāja,kad ies projām, tad atbilde ir - kad iešu,tad aiziešu. Mēs būtu tiešām laimīgākie cilvēki!!!

Es tiešām nesaprotu-kā ātrāk likt šim cilvēkam kur aizvākties no mūsu dzīves???(e) Cita dzīvokļa atrašana diemžēl ir šeit liela problēma,jo,lai nopirktu,tiešām tādas naudas mums nav...

Piedodiet par garo penteri,bet man tiešām gribas ar kādu izrunāties, meklēt kādu risinājumu...:'-(
07.02.2015 12:23 |

Reitings 206
Story paciest jau paciešam,bet kad mājās,tad tirānisms no visiem galiem.

Kas otram jālien pie cita mantām un jāuzspiež tikai sava kārtība? Ja kaut kas ne tā nolikts,noslēpj vai kuat kur nomet. Pofig viss. Drēbes uz auklas jāpārkar, trauki jāpārliek savādāk utt. Visu piedrazā un aizbrauc. Tīrat!
07.02.2015 14:35 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
inam,ka viņam tur ir cita vecene, izrādās,ka man jau ir pusbrālis un viņam ir iekrāti tūkstoši, šeit mājās stāv.

Paņemat to naudu, savas mantas un dodaties uz citu pilsētu.
07.02.2015 14:37 |

Reitings 170
Reģ: 31.05.2012
ctn nepārzinu civillikumu jau kādu brīdi, šis ir tas ko saklausijusi pa ausu galam :)

Samonija Kāpēc tad mamma neko nedara?

Vnk no malas izklausās "dodiet man padomu, bet darīt neko negribu"

Ja zini kur nauda paņem ieskaiti savā kontā miers. Pierādīt tak neko nevarēs.

Es tā darītu, bet es laikam neesmu labs cilvēks :D
07.02.2015 14:38 |

Reitings 206
vaboleens, un lai mūs apsūdz par naudas zagšanu un ieliek cietumā??? Nē,paldies. ne eiro no tāda cilvēka ar netīrām rokām neņemšu.
07.02.2015 14:38 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Baidās no fiziskas vardarbības, tāpēc tālāk par runām netiek. Tas taču ir loģiski.
07.02.2015 14:40 |

Reitings 206
Jā,zinu,daudz kur ir mammas pasivitāte vainojama. Apzinos,bet tas nenozīmē,ka es nevaru kaut kā viņu iekustināt,vest pie prāta. Es tak redzu,ka viņa grib ko mainīt,bet viņai bailes, viņai vajag atbalstu. Ja es ieteikšu un parādīšu kā vajag,tad viss notiks. Tik man jāzina,kādā virzienā visu bīdīt!(e)

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Naudu gan neņemiet, jūs apsūdzēs par zagšanu, tad vispār paliksiet uz ielas, ja šis dzīvoklis pieder tēvam.

Reitings 170
Samonija nu ja ne eiro no tāda cilvēka neņemsi,
tad varbūt uzdāviniet arī viņam dzīvokli, lai tiek nelietim.
Jums tak neko no viņa nevajag.

Man liekas tas nožēlojami un gļēvulīga tāda attieksme.
Dzīvē par sevi ir jāpastāv, reizēm ar viltu.

Pilnas sociālās mājas ar labiem cilvēkiem.

Negribu Tev braukt virsū, bet es ļoti ilgi centos palīdzēt savai paziņai no skolas
viņai 4 bērni, vīrs sit utt. Devu naudu, palīdzēju apģērbu bērnus,sagatavoju skolai,
sakārtoju dzīvokli un tad viņa paziņoja, ka ir stāvoklī ar 5, un neesot tik slikti. Nolaidās
rokas un sapratu, ka katrs cilvēks pats ir vainīgs pie savas situācijas. Un šeit arī var redzēt, ka reāli TU un tava mamma negribat neko darīt. Nu tad dzīvojat kā ir.

Te jau ir vairāki varianti piedāvāti. Iespējas.
07.02.2015 14:48 |

Reitings 206
Jā,naudu es no viņa neņemšu. Cietumā negrasamies sēdēt!
Te ir citi arī labi ieteikumi,kā tik zemu līdz zagšanai nenolaisties!
07.02.2015 14:51 |

Reitings 170
Jā pasniegt tēvam brokastis gultā un paciest visus pazemojumus.

Tu reāli kaut ko esi gatava darīt? Vai viss Tev neder?

1. Var mēģināt izrunāties ar tēvu/ protams tas ir neiespējami
2. Paņemt naudu aiztīties/ tas ir neētiski
3. Izprovocēt uz kautinju izsaukt policiju/ neētiski
4. ctn kko ieteica, palasi civillikumu - iespējas/ gan jau slinkums meklēt
5. Palikt un samierināties/ vieglākais izklausās pieņemamākais.
07.02.2015 14:57 |

Reitings 206
Mīlīte,es te galvenokārt runāju,ka es nekādā veidā neskaršos viņa naudai klāt. Kāpēc man tādas problēmas nepieciešamas? Par pārējo - neteicu,ka man tas ir neiespējami!
07.02.2015 14:58 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Un šeit arī var redzēt, ka reāli TU un tava mamma negribat neko darīt. Nu tad dzīvojat kā ir.

to jau es pashaa sakumaa pamaniju, ka neviens neko negrib darit, viss slikti - dzivokli dargi, ires iespejas nav, utt utt.... tadiem cilvekiem pat peec 5 gadiem nekas nebus mainijies. Es to nesaprotu un nekad nezheloshu tadus cilvekus, jo vienmeer meginu atri atrisinat situaciju.
07.02.2015 14:58 |

Reitings 170
Tiešām gribu, lai Jums izdodas sakārtot dzīvi, bet ar tādu attieksmi neizdosies.
Protams, ka forši visu būtu izrunāšanās ceļā sakārtot un šķirties kā draugiem, bet realitātē,
ja viena no pusēm negribēs piekāpties un jau rīkojas egoistiski(slepus no ģimenes krāj naudu, slepus krāpj ilglaicīgi Tavu māti) nav iespējams to sakārtot godīgā ceļā. Vienīgi visu atstājot viņa un beigās tāpat būsiet mai**.

No manis tas viss. Vēlu sameklēt to variantu, kad v
07.02.2015 15:02 |

Reitings 206
Mums jāizdodas! Nākamnedēļ pat sāksim meklēt advokātu un visu darīt,lai līdz vasarai jau varam uzelpot!
07.02.2015 15:04 |

Reitings 170
Story

Man diemžēl vienmēr gribas palīdzēt cilvēkiem, kam neiet,
lai gan 1000 reizes ir pierādijies, ka lieka laika izšķiešana.
Ceru, ka kādreiz pāries :)

Tev jau nebija jābūt kādā iestādē?
07.02.2015 15:06 |

Reitings 206
Kādā iestādē?
07.02.2015 15:08 |

Reitings 170
Tas bija jautājums Story :)

Samonija...vēlu, lai viss Tev un mammai izdodas, bet saprotu, ka šobrīd reālai palīdzībai
neesat gatavas. Bet gan pienāks laiks, ka vairs nevarēsiet izturēt un tad visas iespējas nenoraidīsiet.

Varbūt kāda meitene dos tādu padomu, kas tev derēs. Turēsu īkšķus.
07.02.2015 15:13 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012

Man diemžēl vienmēr gribas palīdzēt cilvēkiem, kam neiet,
lai gan 1000 reizes ir pierādijies, ka lieka laika izšķiešana.
Ceru, ka kādreiz pāries

Tev jau nebija jābūt kādā iestādē?

Es visu muzhu esmu bijus tada palidzetaja kaa Tu, 5 x beigas paliku vainiga un sapratu, ka netaisos vairs nevienam palidzeet un neprasu palidzibu citiem.
Bija reiz, ka atljavu sievietei padzivot savaa dzivoklii, kursh staveja tuksh, jo skjiras no viira, sodien tas virs mani neieredz, jo es esmu bijusi taa, kas aiz rokas panjema sievieti un vinjas mantas un aizveda uz manu dzivokli (vina teica, ka manaa ietekmee viss noticis) un ES gribeju izjaukt laulibu, tas ir tikai tads viens no gadijumiem, kas mani ljoti, ljoti aizvainojis, jo es tiesham tai sievietei luudzu - pirms shkjiries, megini salabt, jo es esmu cilveks, kas ir par attiecibu saglabashanu, nevis vnk aizieshanu, ja nesanak saglabat, tad jaa, ej prom.... Nu jaa, sodien esmu laulibu jauceeja :D Jo sievietei iedevu dzivoklja atslegas.

Tad citu puisi aizvedu (jaa, jo vinjam nebija pat naudas sabiedriskajam transportam) uz darba parrunaam, ko es biju sarunajusi - atkal es vainiga, jo alga par mazu, esmu iznjirgajusies par vinju....

A ja Tu par manu iestaadi - jaa bija jabut dzemdibu namaa, tikai nu nebus sodien :( :D :D
07.02.2015 15:15 |

Reitings 206
Reālai palīdzībai esam gatavas. Tik tagad jāatrod labs advokāts,kas tiešām visu izskaidros!
Paldies par laba vēlējumiem!
07.02.2015 15:15 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
neviens neko negrib darit, viss slikti - dzivokli dargi, ires iespejas nav, utt utt...
++ āha, tikai kaudzēm iemeslu, kāpēc neko nevar mainīt... tikai gaidīt, kad mainīsies pats no sevis.

Nākamnedēļ pat sāksim meklēt advokātu
Kāpēc tikai nākamnedēļ? Kāpēc jau tagad nesāc meklēt? Lai pirmdien no paša rīta zvanītu pieteikt vizīti?
07.02.2015 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits