Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gatavojam februārī!

 
Reitings 11
Reģ: 25.12.2014
Sveikas meitenes!
Ir iesācies jauns mēnesis. Laiks gan ātri skrien, bet novēlu jums visām priekpilnu šo mēnesi. (l)
Tātad, pastāstiet, ko iecerēts pagatavot pusdienās/vakariņās, lai varu smelties idejas. :-P
Pati šovakar gatavošu kartupeļu un cūkgaļas sacepumu.
01.02.2015 15:59 |
 
Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Vakariņās gatavošu šo te, tikai izmantošu vidēja lieluma garneles. Biju tās pirms kāda laika nopirkusi vienā bāzē par zemu cenu, un domāju, ka liela starpība nebūs kādas izmantot. :)

http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/uzkodas/recipe.php?id=48698
01.02.2015 16:03 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Krāsnī cepta vista un dārzeņi ar ķiplokiem un garšaugiem. Saldajā mafini ar upenēm.
01.02.2015 17:15 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Man ir iemarinētas liellopu ribiņas, kuras būtu jāliek cepeškrāsnī, bet...kkā nevaru šodien sev tīkamu recepti atrast (s)
01.02.2015 17:17 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Šodien pusdienās risotto con gorgonzola, pere e noci - valriekstiem. mmm
Vakaram domāj kādus salātiņus no radicchio :)
01.02.2015 17:36 |
 
Reitings 89
Reģ: 29.01.2009
Mums šodien mājās pupiņu sautējums.
+mēģinam sagatavot nedēļas ēdienkarti. Varbūt kādi priekšlikumi?
+kā lai garšīgi pagatavo trusi? viens aizķēries saldētavā ;-)
01.02.2015 20:36 |
 
Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Tas gan bija vakar un nezinu, kā vienā vārdā to nosauc, bet nu :D
Apcep mazos gabaliņos sagrieztu liellopa gaļu, pievieno sagrieztus šampinjonus, mazās pākšu pupiņas, visu kopā mazliet pasautē, pēc sajūtām sojas mērci, oregano un citas garšvielas. Pasniedz kopā ar nūdelēm un glāzi vīna. (l)
01.02.2015 21:23 |
 
Reitings 335
Reģ: 29.01.2009
Es nesen taisiju gruubu risotto. Man bija veganiskais variants,bet nu var jau ari pielagot ka gribas. Gruubas izvaara buljonaa pielejot sojas meerci. Kad ir izvarijies pieliek sviestu un sariiveetu sieru. Atseviskji apcep burkanu gabalinjus sviestaa un ar timiaanu un liek pa virsu risotto. Tiesham ljoti garshigi :)
01.02.2015 21:30 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
koala_bear, kas tas par vegānisko sviestu? :))
02.02.2015 11:09 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
šovakar gribas kaut ko no rīsiem, tādēļ gatavošu jau sev zināmu ēdienu, vienkārši veģetāro plovu(l)
02.02.2015 11:21 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Tētis sadeva paša lasītās sālītās sēnes, tad nu šodien taps cūkgaļas mērcīte ar sēnēm. :-)
02.02.2015 11:25 |
 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
jaukum kā Tu gatavo veģetāro plovu?
02.02.2015 11:28 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Takā plānoju gatavot dārzeņu zupu (kāposti, seleriju kāti, kartupeļi, sīpoli, burkāns utt.),
citu dienu varētu kartupeļus ar biezpienu un vēl ko, kartupeļi lauku mājās ir daudz :-P
02.02.2015 11:29 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Ir doma par Burritos un meksikāņu čipsiem ar mērcēm. Gribētu pagatavot arī kādus svaigos salātus ar siera bumbām vai kazas sieru.
02.02.2015 11:40 |
 
Reitings 112
Reģ: 03.12.2014
vakarinas meza gala (alņa) parlieta sojas merciti ar kiplokiem ,baziliku un pipariem folija ar ceptiem kartupeliem un gan jau klat kadi svaigi salati lai nau viss tads satiigs (l)
02.02.2015 11:50 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Ja nenoslinkošu, būs sēņu zupa. Sēnes kaltētas no lielajām Krievijas baravikām. (l)
02.02.2015 11:52 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Vakar vakarā pagatavoju frikadeļu zupu ar papriku. Šoreiz patiesi garda sanāca :)
Tā kā vīra omīte ir apslimusi un viņa jūsmo par manām zupām, tad nosūtīju ar vīra mātes starpniecību omītei burciņu veselības uzlabošanai (l)
02.02.2015 11:53 |
 
Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Cik forši, Favel! (l)
Man bija šodienas plānā dārzeņu quiche un wraps ar vistas fileju un dārzeņiem, bet tikko atcerējos, ka pie mums šodien ir Chandeleur, tā ka laikam jācep pankūkas :-D
02.02.2015 11:56 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
undersun
Tā tad veģetārajam plovam vajadzēs:

*Zinu ka nebūs labākais variants bet izdevīgākais gan, veikalā nopērku dārzeņu saldēto mix paku(brokoļi, sviesta pupiņas, kukurūza, ziedkāposti);
*basmati rīsi;
*asais čili sarkanais pipars;
*žāvētas plūmes;
*koriandra sēklas;
*kumins;
*kaltēti bārbeļu augļi;
*citrons;
*eļļa(es izvēlos olīveļļu kas domāta cepšanai)

Tā tad dārzeņus saldētos tvaicēju, lieku uz pannas nedaudz apceties pievienojot eļļu, pievienoju sasmalcinātu čili un nedaudz visu apcepu līdz dārzeņi tādu smuku brūnumu ieguvuši.
Otrā katliņā izvāru rīsus, kad tos nokāšu pievienoju pannā kurā cepti dārzeņi, pievienoju visas garšvielas + žāvētas plūmes un no citrona, izspiežu tikai sulu. Ļoti svarīgi rīsus nepārvārīt, lai nav kā putrā viss!
Visa māja parasti tā smaržo(l)

Par daudzumu, es nesveru bet gatavoju tā lai pietiek 2 porcijām. Parasti uz aci visu gatavoju!
02.02.2015 11:59 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
un mans + tas ka šodien ieskriešu pakaļ produktiem, kurus ideāli var pēc svara iegādāties, tādēļ ērti nopirkt tik cik vajadzēs!!!
agrāk plovam liku klāt burkānus bet jau labu laiku viņus nedrīkstu ēst uzturā, tādēļ ceru ka baigā atšķirība ēdiena garšā nebūs!
02.02.2015 12:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits