kabans - es ne vārda neminēju proteīnu. Pati lietoju produktus ar lielāku olbaltumvielu daudzumu- to pašu tevis pieminētu "piena spēku", protams, lietojot pulverus, mazāk laika aiegulda progresā. dažiem varbūt tas ķermenis arī nav tik veiksmīgs, kā man, kad varu iztikt bez tiem, kreatīnu - labi, nu kam vajadzīgs var lietot, mazāk plaisā muskuļi, lai gan ari nav parak labs (īpaši ja lieto kopa ar l-karnetinu) bet nesūdzos, bet l-karnetīns (šajā gadijumā nav īsti pulveris bet vienalga) - to mēs no produktiem iegūstam tik cik ir nepieciešams, ja protams ēd konkrētos produktus sbalansēti, un masas uzņemšanas pulveri - nu labi, tiem kas domā lidz pat n;avei triekt uz viņiem naudu ara, lai jau triec, bet ja pārtrauks - ķermenis nojugsies, zinu pēc konkrēta cilvēciņa. Un tie enerģijas pulverīši, jā 1 reiz pameiģināju - treniņā efekts labs, uzlādē pamatīgi, bet es jau pēc pirmās reizes sapratu - tas rada atkarību, nākamajā treniņā likās kā bez tā enerģijas pulvera vairs neko izdarīt nevaru. Un Tev šķiet ka tajos pulveros viss ir ieguts dabigi, ari tad kad vecumdienās treneties vairs negribēsi vismaz tik jaudīgi kā šobrīd, un pārtrauksi lietot pulverus, domā tev organisms reaģēs pozitīvi? maldies!