Sveiki!
Ziemassvetku, laiks tik balts un kluss, ceribu pilns. Satiekam tuviniekus, gimeni, draugus un savus milos. Veselu menesi runajam par to, ko davinasim Ziemassvetkos. Tagad dalaamies ar informaciju, ko sanemam Ziemassvetkos zem egliites.
Varam arii padalities, ko labu galu galaa uzdavinajm saviem miljamiem.
Šogad dažādas dāvaniņas :) gan dāvanu karte teātrim, gan piparkūku mājiņa, gan daaaaudz grāmatas, vāze, naudiņa, elektriskā gaļas maļamā mašīna un visādi sīkumiņi :) bet vēl būs dāvaniņas :)
Visu kaut ko, piemēram, franču šampānieti, naudu, saldumus, kafiju, smaržas, dekoratīvo pudeli ar gaisimiņām, sveci, bruvīgus auskarus, noteikti bija vēl kaut kas, bet jau piemirsies. :D
Ahh no rīta piecēlos ar augstu temperatūru, ka nogulēju visu dienu gultā. Tagad vakarā sataisījām mazliet ko uzēst un guļu vēl ar augstu temperatūru. :( Grūti un smagi iet. :(
Anglijas draudzenes apdāvināja ar krūzēm un tējas komplektiem (visas, bļāviens, kā sarunājušas!). Tagad man ir četras krūzes un tēja visam gadam :D Protams, ka nesūdzos, jo pacentušās bija godam :)
Ja neskaita tās dāvanas, tad vairāk laikam neko. Mamma man parasti neko nedāvina un cita neviena man šajā valstī nav.
Pati esmu citiem dāvinājusi gan plānotājus, gan konfektes, gan nagu lakas un DIY lietiņas.