Alexxa nu ar lielajiem ir tā,ka lielajiem ir sagataves,viņi jau nep sās paši,paņem šablonu iegādājas pa 1000 eiro,izķidā viņu saliks tavā mājas lapā visu,ko vēlies,pēc tam ar gudru seju umņičīs ,kas šie paši kaut ko darījuši..tapēc jau tās,lapas jums galvās maksā tūkstošus ntos,ka tas,kurš programmē,grib iegādāties šablonu,ne jau pats viņš tur nodarbosies ar seksu ar to visu lapu,katrs grib kā vieglāk,tieši šis arī ir tāds,pats stāsts par manu lauku programmētāju,viņš pie tam domē strādā idiots nav,bet lapu uztaisīja pa 100 eiro.a otru kuru tgd man vajag ieslēdza cenu vairākus tūkstošus,kapēc? tapēc,ka šablonu noskatījis netā..es domāju nav tāda muļķa pasaulē,kurš pats šajos laiko kkāda mājas lapas programmē,viņi noskata funkcionalitāti un nopērk gatavus kodus no citiem...un lielajiem tikai 500 eiro par mājas lapu tikai tapēc,ka viņi jau šos kodus to pirkto mājas lapu ne jau tev vienam pērk bet 100 cilvēkiem izdalot uz 100 sanāk 50 eiročellas plus šo to pašiem jāpieprogrammē klāt kodi jāsalaiž untmldz.
ja nopietni mani izbrīna,kas tajās lapās var būt dārgāks par 500 eiro.par daudz viņi grib tūkstošus maksāja tad kad nebija tādu paraugu,no kuriem raz paņem un 80% lapa rīt jau gatava.