Šodien noskatījos pagājušās nedēļas raidījumu Es mīlu Tevi Latvija. Tur bija jautājums, cik daudz cilvēku pēc aptaujas datiem ir atbildējuši, ka gribētu dzīvot mūžīgi. Patiesībā skaits mani pārsteidza. Tāpēc jautājums jums visiem. Vai jūs gribētu dzīvot mūžīgi? un viedokļi?
Nē. Man ir gana sāpju un vilšanos bijis vienai dzīvei. Gribu izdarīt maksimālo ar to laiku, kas man dots un godam aiziet. Dzīvot mūžīgi varētu būt garlaicīgi. :)
man šķiet, cilvēks tā pa īstam nemaz nespēj aptvert šo jautājumu. No vienas puses - nē negribētu dzīvot mūžīgi, bet tad atkal - arī nomirt un nekad vairs nedzīvot negribētu. Jautājums bez atbildes.
Ja arī man dārgie cilvēki dzīvotu mūžīgi un nenovecotu, pasaulē nebūtu karu un slimību - jā.
Ja pastāv dzīve pēc nāves - laikam tādā gadījumā nē. Nespēju pieņem domu, ka kādu dienu viss varētu vienkārši pazust - pšss, un manis vairs nav.
Gribu dzīvot vienreiz, pilnvērtīgi un aiziet, atstājot tālak bērniem , mazbērniem.
Citādi nekad nebūtu , tā pabeigtības sajūta dzīve un dzīve šķistu nekāda. Ta vairs nebūtu vērtības.
Ja dziivot muuzhiigi vareetu vienaa vecumaa,nnevis 80 gados,kad ir gruuti un ja visi mani miiljie dziivotu muuzhii-es apsveertu shaadu domu,bet ja man jaanoskataas,kaa visi miiljie mirst,tad nee. Negribeetu.
Ja arī man dārgie cilvēki dzīvotu mūžīgi un nenovecotu, pasaulē nebūtu karu un slimību - jā.
Ja pastāv dzīve pēc nāves - laikam tādā gadījumā nē. Nespēju pieņem domu, ka kādu dienu viss varētu vienkārši pazust - pšss, un manis vairs nav.
Man atkal ir bail nomirt,jo tad es neredzeeshu savus beernus izaugam,un es bez vinjiem nevaru(es zinu,ka buutu mirusi un taa... Bet man vinju pietruuktu ljoooti). Laikam muuzhiigi negribeetu,nee,jo tad miiljie mirst,bet tu vienmeer esi dziivs...
Pati laikam arī negribētu. Tomēr kādreiz pienāktu tas mirklis, kad nu jau kļūtu neinteresanti un nogurtu no dzīves. un, protams, redzēt nomirstam savus mīļos arī būtu neizturami smagi. Varbūt ilgāk jā, nenovecojot tik ātri, bet ne mūžīgi.