sausmiigi besiiga diena, esmu slima + mr..
atbildes uz mari jautaajumiem.
agraak pratu akordus paris zeppelin diesmaam uz akustisko gitaaru, tagad nteikti aizmirsies. ja butu sava personiskaa gitaara butu jauki:)
ziimeet patik jau no beerniibas...bet biezi pietruukst motivaacijas gleznosanai/ skecosanai..
naudu kraat varu tikai konkreetam meerkim, teereju daudz visaadiem nevajadziigiem kraamiem.
man nav isti braaali/ maasas ir pusmaasa, bet neesam isti tuvas taaka nezinu.
berniibas smiekliigaakaa atmina kad ar mammu bijaam pie mammas draudzenes un vinai ir deelsbijam viena vecuma un ari bernibas draugi. tad nu tur bija diikitis un sis peldeejaas bez peldbikseem pirmo reizi redzeeju lovcekli mums bija ap 5 gadiem? un tad es smeejos un saukaaju vinu par zilona snuki un sis saaka raudaat. :D
aa vel gadijums vienreiz 6 gadu vecumaa speeelejaamies daleji uzceltaas, neuzceltaas maajaas. tai majai nebija jumts bij a stavi bez trepeem. td vienu dienu kaadi vecaaki puisi man piesolija koncas un uzstuteeja diivanu lai pa sienu uz raaptos uz taadu mazu laukuminu. neatcers par kaa uzkaapu, ebt vini nogaaza to diivanu un es paliku iesprostota...taa raudaaju toreiz un sie man pasvieda kolas bundzu teica aped to mes nocelsim..palidzeja ka seetas draugi amni tur atraada un sauca teeti..lai noceltu, vienas draudzees vecaakaaamasa uzraapas lai noceltu mani, bet es tik spiedzu ka teeti vajag.
biju palaidniigais beerns
ko pirku bufetee? cheeetos deel fiskaam un vel dazadus cipsus, kaneela/ magonu bulcinas, kolas, :D