Kā rīkotos Jūs?

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
Sveikas, daiļās dāmās!

Pēdējā laikā mani, varētu teikt, nomoka situācija par piedāvāto darbu draugam... Darba devējs piedāvā viņam iesaistīties paralēli vēl esošajam darbam vēl vienā- fotografēt bildes sieviešu veļas katalogam un gada kalendārām.. Jo jauna firma un iesākumā nevēlas pārāk daudz cilvēku no malas iesaistīt, tram taram.. Kad pirmo reizi izdzirdēju par šo, tiešām nezināju kā reaģēt, noslēpu mulsumu un devos darīt mājas darbus tā arī neko lāgā neatbildējusi.. Tagad ir tā, ka es pilnīgi jūtu, ka draugs gaida manu atbildi tam, bet es vienkārši nezinu kā rīkoties! :D

Ar fotografēšanu aizraujas neprofesionāli, tā teikt savam priekam, un tā būtu lieliska iespēja pastrādāt un apgūt kaut ko jaunu, turklāt summa, ko maksā par tiem simts nepieciešamajiem kadriem arī nav maza, bet no otras puses- iedomājos, ka esmu piekritusi un viņš tur sāk strādāt, uzreiz ir sajūta, ka tas vairs nav "mans" draugs.. Vienkārši nespēju to savienot kopā. Negribās, lai manis dēļ, viņš pazaudē lielisku iespēju pilnveidoties un apgūt kaut ko jaunu.

Kā jūs reaģētu un rīkotos šādā situācijā? Varbūt jūsu atbildes palīdzēs arī man izlemt, ko darīt tālāk.. :D

Jauku visām vakaru!
10.11.2014 16:11 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Nika1 Paga,es pareizi saprotu. Tavs vīrietis Tevi krāpa,bet viņš nav krāpēja tips? :D
10.11.2014 16:40 |

Reitings 413
vīrietis gribēs darīt kaut ko "sliktu", tad aizliegšana pat nelīdzēs.
Šo es ļoti labi apzinos un ja jau pa šiem gadiem nav sācis mest acis uz citām, ceru, ka šis arī nebūs tas gadījums, kas pamudinās to darīt...
10.11.2014 16:40 |

Reitings 51
Reģ: 07.11.2014
Ja tev ir kompleksi par sevi, un nejūti to, ka figūras ziņā ar tām spēj konkurēt, tad jā iespējams arī pametīs tevi. Bet tā kā tas ir darbs, tad uztver to, kā vīrieti ginekologu. Tur tak arī bikses nenolaiž un neizprovē?
Viss ir tavā galviņā, tiec vaļā no kompleksiem.
10.11.2014 16:42 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Nazīc, viņš nebija krāpēja tips. Kādus pirmos piecus gadus... Bet, kā jau es teicu, ilgstoši esot tajā vidē, kur tas ir tik ierasti un nekas īpašs... kļuva diemžēl
10.11.2014 16:43 |

Reitings 413
Ja tev ir kompleksi par sevi, un nejūti to, ka figūras ziņā ar tām spēj konkurēt
Tam noteikti nav nekāda sakara ar manu figūru! ;)
10.11.2014 16:45 |

Reitings 42
Reģ: 10.11.2014
Laikam tomēr nē, lai pilnveido sevi kaut kamā, ko jau prot un kamā ir izaugsme. Es no traki greizsirdīgajām. Ja tas ir tīri profesionāli, tad nav, ko jautāt atļauju.
10.11.2014 16:53 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Viirietis var straadaat pavisam citu darbu , smuki noskuupstiit savu sievu ,pirms iesanas uz darbu,kas ir loti taalu no aarsta,fotograafa darba, un tikpat smuki ,iedot riita skuupstu savai sekretaarei...Ja ir "kraapeeja tipa" cilveeks -tad ir,un ja nav -tad nav.

Reāli jau būtu jāsaka Jā, jo tā taču ir laba iespēja Tavam draugam karjeras ziņā, jauna pieredze. Un es arī teiktu Jā, bet teikt, ka ar sajūsmu sistu plaukstas par to - nekad. Jā, visi racionālie apsvērumu - uzticība, mīlestība (šī gan nav racionāla lieta, taisnības labad), vīrieši nav lopi, un tamlīdzīgi, tas viss ir patiesi, bet tas nemainītu manu sajūtu par lēmumu.
10.11.2014 20:42 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Pēc citāta bija domāts, ka piekrītu domai.
10.11.2014 20:42 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Galiigi aptrakusi. Ko Tu dariitu, ja Tavs draugs buutu ginekologs? Seedeetu kaa sargsuns blakus vinjam pienjemshanas kabinetaa? Ja nu shim kaada cita kaajstarpe iepatiikas? Un ja buutu masieris vai tetoveetaajs? Ja esi tik nepaarliecinaata par sevi, tad jaadodas pie psihiatra. Izsleedz arii TV, kad raada kaadu kailu sievieti, pludmalee vispaar uzmauc shim maisu uz galvas, tur taksh daamas bikini.

Nevajag arii iedomaaties, ka Tavs draugs ir Apollons un visas modeles griboshas leks shim virsuu. :D :D :D Vai varbuut vins fotografees sievieshu cietumaa vai klosterii taas bildes? :D

Autoriit, atjeedzies, ir profesijas, kur sievieshu kjermenju apskatiishana vai aptaustiishana ir neglaabjama. Un ja buus kraapeejs, tad piekraaps Tevi shaa vai taa. Varu ieteikt Tev samekleet draugu - vientulju lopkopi kaadaa mezhoniigaa, neapdziivotaa pasaules malaa, kur ir tikai shis, Tu un lopinji, buus mazlietinj droshaak :D
10.11.2014 20:53 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Atkarīgs no Tava puiša un tā, cik ļoti pati viņam uzticies.
Ja zini, ka Tavējais ir no tiem, kas 100% atšūs, ja kāda kārsies kaklā un pateiks, ka viņam esi Tu, nedomāju, ka uztraukumam ir pamats. Ja cilvēks tiešām mīl otru, tās meitenes var kaut vai kailas apkārt staigāt, vairāk par fantāzijām nekā tur nebūs :)
10.11.2014 20:55 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Man ir svarīgi, lai mans vīrietis izmantotu iespējas pilnveidoties, attīstīties. Man liekas briesmīgi - liegt otram iespēju pilnveidoties tikai tāpēc, ka pašam tarakāni galvā un visādas iedomas. Tad tiešām jādomā - kas tu viņu uz pludmali arī nelaid? Tur taču meičas niecīgos peldkostīmos - ieraudzīs un uzreiz gribēs ar katru pa krūmiem mīcīties.
Es uzticos savam vīrietim.
Es neesmu ne par sevi tik nepārliecināta, lai man būtu paranoja, ka tiklīdz viņš ieraudzīs citu sievieti, tā krāps vai pametīs mani, ne arī uzskatu, ka viņš ir Teitums vai Goslings, kuru ieraugot visas sievietes viena pēc otras kailas kritīs viņam virsū un gribēs seksu.

Ja ir "kraapeeja tipa" cilveeks -tad ir,un ja nav -tad nav.

Piekrītu. Ja būs krāpējs, tad nokrāps arī esot advokāts vai sētnieks, nemaz nevajadzēs nekādas modeles un fotokameru. Uzticams vīrietis, kurš mīl un ciena savu sievieti arī paliks uzticams, arī tad, ja viņam būs fotoaparāts.
10.11.2014 21:04 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Ļautu.
Ja nu, tas ir patiešam tas ko viņš vēlas un tas padara viņu laimīgu.

Ja krāps, tad jau pamanīsi.. un tad izdarīsi izvēli.
10.11.2014 21:07 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ko Tu dariitu, ja Tavs draugs buutu ginekologs? Seedeetu kaa sargsuns blakus vinjam pienjemshanas kabinetaa? Ja nu shim kaada cita kaajstarpe iepatiikas? Un ja buutu masieris vai tetoveetaajs? Ja esi tik nepaarliecinaata par sevi, tad jaadodas pie psihiatra.

Nu kas par muljkjiibaam? Parasti jau pirms veidot attieciibas ir kaut cik zinaams, ar ko buus shiis attieciibas. Un kaa jau es, piem., izteicos ieprieksh - noteikti neveidotu attieciibas ar viirieti ginekologu. Ne jau greizsirdiibas deelj, bet taapeec, ka man shaada viiriesha profesija, izveele un domaashana nav pienjemama.
Arii shajaa gadiijumaa - meitenes puisim forografeeshana bija hobijs un nebija saistiits ar sievieshu bildeeshanu veljaa. Nav jaabriinaas, ka shobriid der aizdomaaties kas vareetu sagaidiit shaadas attieciibas naakotnee, ja shis hobijs paaraugs par kaut ko nopietnu.

Un visaam, kas runaa par kraapeja/nekraapeeja tipu - bullshits! Neviena normaala sieviete labpraatiigi negruudiis savu viirieti citas sievietes kjetnaas. Jo pat visgodiigaakaa muukjene nevar garanteet 100%, ka "nepasliidees kaaja", ja kaadreiz "zvaigznes sakritiis". Viena lieta, ja viirietis pats meklee iespeeju nokraapt, cita lieta, ka viirietis nemeklee, bet esoshaa sieviete vinju labpraatiigi nostaada aci pret aci shaadaa situaacijaa un tad cer, ka shim pietiks apnjeemiibas notureeties... A ja nu nepietiks apnjeemiibas?... Tad pati vainiiga, tikai sirds gan saapees nezheeliigi. Nav jau jaabuut kaa cerberim blakus viirietim, bet nu visam ir jaabuut arii kaut kaadaam robezhaam, kas buutu/nebuutu pieljaujamas attieciibaas. Ne velti, viirieshi daudzos jo daudzos gadiijumos buutu savai sievietei aizliegushi to, ko parasti sievietes atljauj saviem viirieshiem, jo zina, ka "kaaja var pasliideet jebkuram"...
10.11.2014 21:08 |

10 gadi
Reitings 335
Reģ: 10.03.2013
Es noteikti ļautu, tas būtu tā kā neļaut mūziķim braukt uzstāties kādā tūrē, jo apkārt vienmēr ir meitenes, kas miedz ar aci.....Latvijā nav viegli izsisties, ja vēlās kļūt par fotogrāfu. Varbūt šis ir maziņš solītis kaut kam lielākam.
10.11.2014 21:10 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Mazliet nost no tēmas..
Man vienīgajai Sokolova foto liekas nebaudāmi un pretīgi?
10.11.2014 21:12 |

Reitings 1903
Neon - nu nav jau tik traki, pēc tādas loģikas sanāk, ka vispār nav vērts būt kopā ar vīrieti, kurš ikdienā apgrozās daudzu sieviešu sabiedrībā, piemēram, tie paši fitnesa treneri.
10.11.2014 21:12 |

Reitings 1903
Man vienīgajai Sokolova foto liekas nebaudāmi un pretīgi?

Varbūt ne gluži pretīgi, bet nebaudāmi gan.
10.11.2014 21:14 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Es domāju, ka apstākļi ļooti daudz ko nozīmē - pat ja nebūs krāpēja tips, ar attiecīgiem apstākļiem nokrāps. Turklāt vīrietis nav profesionāls fotogrāfs un tā vide viņam neierasta. Es autores vietā nedotu akceptu
10.11.2014 21:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu bet es veelreiz atkaartoshos - mees izveelamies ar ko veidot attieciibas. Ja tavs viirietis ir ginekologs, fitnesa treneris, fotograafs Sokolovs vai tml. pirms veel bijaat kopaa, tad nevajag chiiksteet, jo pati vien taadu izveeleejies. Es taadu neizveeleetos. Ja kaadu apstaaklju deelj mans esoshais viirietis peekshnji izveeleetos kaadu no liidziigaam profesijaam jau esot attieciibaas ar mani, tad arii domaatu - varu es ar to sadziivot vai nee.
Shajaa konkreetaa situaacijaa - visdriizaak atljautu, bet noteikti sekotu tam, kaa viss attiistaas un gan jau pienaaktu briidis, kad es teiktu, ka ir laiks apstaaties.

Es atvainojos, ka pieminu, bet kaut vai skandalozais Emmanueeles staasts par to kaa vinja aizbrauca atvaljinaajumaa ar viiru un savu labaako draudzeni... Tur bija ljoti daudz sashutuma pilni komentaari tajaa teemaa un ne velti, jo situaacija tik tieshaam bija ne paaraak normaala. Normaali buutu vispaar tikt taalu to visu neielaist un nevajadzeetu draudzenei vai viiram neko pieraadiit un skaidrot...
Liidz ar to, normaali ir ieveerot robezhas attieciibaas, lai veelaak nav jaaskaidrojas vai jaakozh pirkstos. Un tas nav saistiits ne ar slimiigu kontroli, ne ar slimiigu greizsirdiibu vai nepaarliecinaatiibu par sevi. Beernus mees arii censhamies pasargaat no dazhaadaam izdariibaam, jo saprotam, ka tur var buut ne paaraak labas sekas. Arii divu pieaugusho attieciibas (kaa patstaaviiga instance!) ir briizham jaasargaa sapraat robezhaas no izdariibaam, lai nebuutu beediigu seku.
10.11.2014 21:23 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Neviena normaala sieviete labpraatiigi negruudiis savu viirieti citas sievietes kjetnaas.

Tātad, uzticēties vīrietim un ļaut viņam pilnveidoties lietā, kas viņu saista, ir grūšana svešas sievietes rokās? Tātad, vislabāk būt viņam aizliegt hobiju un pieķēdēt virtuvē pie radiatora, jo - izlaist uz ielas, kur ir citas sievietes vai palaist uz darbu, kur ir kolēģes, taču arī ir tas pats, kas iegrūst citai sievietei rokās.
Varu saderēt, ka dziesmiņa būtu pavisam cita, ja kāds vīrietis sievietei aizliegtu pilnveidoties un apmeklēt, piemēram, glezniecības kursus, jo tur taču varētu gadīties gleznot pliku vīrieti. Tad vīrietis būtu tas stulbais kretīns, kurš ļauni ierobežo sievieti.

Man vispār nav izprotami kaut kādi aizliegumi. Ar kādām tiesībām tu otram cilvēkam vari kaut ko aizliegt? Kas tevi padara par kaut kādu augstāku personu, lai tu varētu kaut ko aizliegt un lemt, ko otrs drīkstēs un ko nedrīkstēs darīt? Neviens nevienam nepieder un tas, ka kādam ir problēmas uzticēties un paranoja, kas robežojas ar vājprāta murgiem, kuros uz katra stūra uzglūn krāpšana un visi ceļi ir slideni...tas nedod viņam tiesības otru turēt pavadā un bārstīties ar aizliegumiem.
Uzticēties savam partnerim vajag. Taču, es jau saprotu, ka mūsdienās uzticēšanās nav vērtība un attiecību pamatā ir kontrole, aizliegumi, e-pastu un telefonu pārbaudes, slimas greizsirdības utt.
10.11.2014 21:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits