Bet tas bija sagaidāms. Kubis var tēlot aitu, cik vien lien, bet cik bieži viņa pati esot pazemojusi Emmanuelle, pēc tam šamai širmis aizbraucis ciet un tā sāka kvēli viņu mīlēt, bet laiku pa laikam "audzināšanas" nolūkos neaizmirsa pamīdīt ar kājām, atgādinot par viņas vecumu (bet aizmirsot, ka pašai tik tālu nav palicis)vienigqais ko sapratu no verbālas caurejas , pensija:D es uz tadu neceru. Un jāā ja man atgadina, kapec es nevaru atgadinat( pati pedeja laika emanuelle sudzas ka nav foruma vians vcumam) ka vina ir pensionare ar vecuma ka skatos demenci. citi kapec var un es ne?????? Nē dārling ta tas nebus:D
Ja uzvedies kā ku** (ne labākajā šī vārda nozīmē), tad samierinies, kaTu ari uzvedies ka kuce ar VTO...nu un??????????? :D

Šī sieviete ir tik daudz žulti un negāciju gāzusi pāri citu lietotāju galvām, ka ir pelnījusi ne tikai visu bilžu izlikšanu tepat, bet arī vārdu un uzvārdu (studijā!). Tautai taču ir jāzina savi varoņi Ne kripatu nav žēl!
Un nav man VTO, jo tāda reakcija tikai uz trako Kubi. Savukārt par Kubko no manis vajag?????????????? es te vispār nerunāju!
vai skaudībum,Nē tev skauž, un tev nav savas dzīves dārling ir cosmo top 1!!!!! It īpaši ja nepatīik oponentes viedoklis, tad nu es to pieminu ar SARKASMU UN ŅIRGĀJOTIES. Ak jel.. bremze esi:D ar žulti:D