Lancaster
Jā, bet ja nopērc savu izmēru, kas uzvelkot kājā, kā meitene raksta der ideāli, bet kājas jēlas paliek tikai pēc 30 min staigāšanas, tad nu... es nezinu, 30 min jau neviens netestē apavus pa veikalu un nevar zināt, ka berzīs :D
Sākumā protams, laipni jāiet uz veikalu, un jāmēģina izskaidrot situāciju un sarunāt, taču laipnajiem bieži vien arī laipni pasaka, lai lasās prom un neko nedabūs :D Tad jāpārslēdzas un jāizmēģina psihopāta režīms... tas vairāk strādā...
Man ir līdzīgs stāsts ar skrituļslidām Elkorā... Veikalā uzmērīju pabraukāju pa perfekti gludo grīdu, šķita viss ideāli un perfekti. Taču pirmajā izbraucienā uz asfalta tās grabēja un trīcēja tā, ka slikti metās, loģiski, ka veikalā to nevarēja zināt. Ekspertīze atzina, ka tādas viņas ir un nav jāmaina. Nu tad es 3 stundas pavadīju veikalā, kamēr viņi atmaksāja naudu ar lieliem strīdiem.
Naudu atmaksāja pēc tam, kad pārdevējs teica, ka pirms braukšanas vajadzēja skrituļslidas izmēģināt, kad teicu, ka grabēšana un trīcēšana ir tikai zu asfalta ne veikala flīzēm, pārdevēk\js atbildēja, ka varēju jau izmēģināt, kaut pa veikala stāvvietu pabraukājot. Pēc šī teikuma, teicu lai atnes visām skritu;lsidām kas viņiem ir manu izmēru, katras pamēģināšu uz asflata ārā. Pārdevējs saprata, ka lētāk atdot laikam par tām vienām, nekā, ka es visas izmēģiu.