Kur skriet Imantā?

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Sveikas!

Pavisam nesen esmu pārvākusies uz Imantu, rajonu vēl nav izdevies iepazīt. Konkrētāk - dzīvoju Jūrmalas gatvē. Agrāk skrēju, gribētos atsākt, bet, godīgi sakot, nav ne jausmas, kur Imantā būtu droši skriet vakaros. Man tas viss rajons liekas tik svešs un tajā pat laikā vienāds, ka baidos apmaldīties.

Tās, kuras dīvo Imantā, padalaties, kur jūs skrienat?

:)
05.10.2014 11:30 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Paziņa stāstīja, ka kādreiz, kad dzīvojusi Imantā, ar draudzeni, nākot no tusiņiem, esot gājusi caur parku vai mežu (nezinu, kas tur īsti ir) un tur esot vienmēr bijuši mēteļu virinātāji vai visādi citādi izvirtuļi.
06.10.2014 14:20 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Man sķiet, ka Imanta ir kā radīta pastaigām, skriešanai, riteņbraukšanai.. Ietves platas, veloceliņi.
Pati gan neskrienu, bet braucu ar riteni, un sašokējos par to, ka daudzām veloceliņš līdz Jūrmalai liekas biedējošs. Kad es šovasar tiku pie ričuka, priekš sevis atklāju arī šo veloceliņu, manuprāt, ideāls, lai aizbēgtu no pilsētas trokšņiem. Tādi pašus riteņbraucējus un skrējejus esmu manījusi. Labi, reiz mājās braucot jau bija diezgan satumsis un pamatīgi pārbijos... no savas ēnas :D un ja sadomājos par trakiem meža zvēriem, tad arī aiziet superspeed.
Bet ņemšu vērā citu pieredzi
06.10.2014 14:31 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Tieši tā! Sportošanai un arī staigāšanai, Imanta ir perfekta!/salīdzinot pašu centru/ Arī Zolitūde.
06.10.2014 14:35 |

10 gadi
Reitings 218
Reģ: 06.01.2013
Dienas laikā mierīgi var skriet pa veloceliņu, vakarā gan īpaši neieteiktu, neomulīgi...ir daudz neapgaismotu posmu. Katrā ziņā mūziku uz austiņām nebūtu prāta darbs klausīties skrienot vakarā tādās vietās.
Jā, kā jau daudzas minēja, tad var ļoti labi izskrieties pa Kurzemes prospektu visā tās garumā...ja man nepietiek, tad paķeru klāt vēl gabaliņu apkārt botāniskajam dārzam.
07.10.2014 16:08 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Vairs neskrienu, bet agrāk skrēju pa veloceliņu, mežu, dažreiz Anniņmuižas bulvāri.
Nesaprotu, kas tur tāds īpašs tajā veloceliņā. agrāk bija mana mīļākā vieta skriešanai, īpaši 6:00 no rīta pirms darba, kad neviena nav, apkārt viss tukšs un mierīgs. Vakaros tāpat. Kā arī ziemā katru dienu pa melnu tumsu pa turieni gāju uz un no skolas. Nezinu, šausmu stāstus neklausos un no tukšām, tumšām vietām nebaidos, nekādu problēmu.
07.10.2014 16:17 |

10 gadi
Reitings 218
Reģ: 06.01.2013
Man laikam pietika ar vienu reizi, kad nez no kurienes viens vīrietis sāka sekot :D Tagad paranoja :D Tagad smiekli nāk, bet tad ne līdz tam bija...
Tādēļ, labāk skrienu kamēr gaišs vai kur ir apgaismotas vietas.
07.10.2014 16:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits