Kaapeec tad, kad es varu pljaapaat pa nakti, nav nakts teemu? :D
Issteniibaa negribu pljaapaat, bet mazliet pasuudzeeties. Jau vairaakaas diskusijaas rakstiiju par savu jauno kakjeniiti. Vinja mums maza, traka miiluliite. Dziivojam maajaa ar lielu daarzu, taapeec laizham aaraa, un vinja arii viena pati nekur neiet, iet aaraa tikai tad, ja pashi seezham aaraa. Shovakar braucu uz darbu (man ljoti tizlas vakara mainjas), un draugs neilgi peec manis brauca uz balliiti. Parasti kakjeni atstaajam maajaa. Pirms kaadas stundas atritenjoju uz maajaam, domaaju veershu valjaa durvis, siikaa skries pretii njaudeedama kaa vienmeer un nav... Zvaniiju draugam, vinjsh teica, ka mekleeja kaadu pusstundu kakjeni, lai var sleegt maaju ciet un miers. Sauca, sauca, neatrada, maajai gan sleegjus un durvis atstaaja pusvirus valjaa ar iesleegtu gaismu, lai naak atpakalj, pirms braukshanas prom. Tagad arii ik pa laikam izeju aaraa, saucu saucu, mekleeju ar lukturiiti, nu nav... Nezinu, vinjai 4 meeneshi, taadi siichi jau pashi kaut kur vazaajas, un cik taalu? Es tik ljoti ljoti uztraucos, kamols kaklaa, baidos. Pat neprasu padomus, ko tad tur var ieteikt, kaa iet un mekleet..? Uj, es tieshaam ceru, ka vinja vienkaarshi kaut kur ir droshiibaa un paarnaaks maajaas...