Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cosmo piegulētājas :D

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Sveicināti dāmas un piegulētājas :D Šodien lasīju cāļa forumu. (tur uzturās jau parātīgi cilvēki)
Kas man iekrita acīs, ka cālī daudzas sievas ap 30- 40 gadiem tiek krāptas. :( Viņu vīrieši satiekas ar mazgadīgajām.
Kāpēc to rakstu, jo esmu ievērojis ka cosmo ļoti daudzas meitenes sajūsminās par to, ka guļ ar precētiem vīriešiem. :D Kā arī patīk ņemties ar 40 gadniekiem.

Kāpēc jūs noceļat nabaga sievām viņu vīrus un vēl par to priecājaties? Jūs esat ļaunas? Vai kā?

Divi piemēri:
05.08.2014 14:55 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Misshine un Ervīn, Jums abiem piekrītu. Tas, kas notiek tagad, brīžiem nav prātam aptverams, slikti jau paliek, kad dzirdu NAUDA NAUDA NAUDA! Lielākajai daļai tās vērtības iekļaujas Iphone, jaunākā bembja un dārgu zīmolu precēs.. viss tiek sarežģīts līdz neprātam, un ko mēs redzam? Laukos, kur tā dzīve ir smagāka, cilvēkiem laimes izjūtu sagādā zaļumballes, mūzika, pastaigas.. Strādīgi, bez debīlām domām kā mūsu pilsētas meiteņu lielākajai daļai, vīrieši sievietēs meklē pirmāmkārtām sievieti, nevis stulbu, blondu vai melnmatainu, mākslīgu cacu, kurai uz pieres rakstīts, ka neaptēsta..man pašai ļoti pietrūkst pilsētā tās vienkāršības, visu laiku no Tevis pieprasa visu, bet pretī nespēj dot mīlestību.. vecmāmiņas un vectētiņi.. arī pagājušā gadsimtā bija dažādi cilvēki.. ne visi mīlestības dēļ apprecējās. .Bet tas laiks tomēr bija citādāks.. vairāk novērtēja nevis to, ka vot visi uz jums skatās, cik perfekts pāris, kam krutākas un dārgākas mantas.. bet to, ka vienkārši kopā bija labi..
06.08.2014 17:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Piekriitu,tachu te vienaa citaa diskusijaa izskaneeja fraaze,ka 35 gadu vecumaa jau nu nedriikst vairs gjeerbties taa,ka var redzeet augumu.

Nazīc, tās jau arī būs tās, kas uz 35 gadu jubileju jau sāks kļūt par omem - jo kā, taču NEDRĪKST! Viņam ir JAU 35 un, viņas taču ir MĀTES!!!

Ai, nu i nafig viņas....
06.08.2014 22:44 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tevis pieprasa visu, bet pretī nespēj dot mīlestību.. vecmāmiņas un vectētiņi.. arī pagājušā gadsimtā bija dažādi cilvēki.. ne visi mīlestības dēļ apprecējās. .Bet tas laiks tomēr bija citādāks.. vairāk novērtēja nevis to, ka vot visi uz jums skatās, cik perfekts pāris, kam krutākas un dārgākas mantas.. bet to, ka vienkārši kopā bija labi..

Bet p[aši tādu vidi radam. Cosmo to var labi nomanit, lieliba, pat mazas 13 it gadiags meitenes kas telo seriala apsriesanu ka nesmuka, Vazdiaks kundzes kam 70 it gadi apspriesana ka nesmuka... riesana virsu ja nepatik citas gaume, piem drebju, riešana virsu par vecumu...
06.08.2014 22:47 |

10 gadi
Reitings 13650
Reģ: 29.01.2009
Uzvedība jau nu tiešām galvenais, jo sievietes ir kaitinoši radījumi. Atliek vien sākt dzīvot kopā kā saka kaut kāda nemitīga kontrole un zāģēšana par kaut ko. Nu cik ilgi var izturēt, ka nemitīgi drāž smadzenes?!
Tāpēc viņi arī aiziet pie mīļākajām, jo viņas klusē, nevis uzdod daudz liekus jautājumus + viņām nesāp galva un nav nogurušas

Bet pēc tam arī tās superīgās mīļākās pārvēršas par maitām, pat varbūt lielākām nekā sievas. Tikai ne visus vairs sievas gaida atpakaļ, tāpēc vai nu jāsamierinās ar to, kas ir, vai jāmeklē atkal kāda cita.
07.08.2014 07:00 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
ervin, tikai nevajag. visas nav vienadas.

neesmu bijusi nevienam milaka un nebusu, jo pretigi but ar tadu virieti kas apzinati krapj savu sievu, it ipasi ja vel berni/
07.08.2014 08:38 |

10 gadi
Reitings 217
Reģ: 13.05.2011
MADasaHatter

Bet ja Tu patiesam satiktu kādu, kura Tu iemīletos, Tu arī domātu par to, ka ir sieva un bērni? Vai tiešam Tu tik naivi palaistu garam savu iespēju?

Es negribu izklausīties, ka es atbalstu sānsoļus. Bet zinu, ka vel pirms kād apusotra gada nevaretu iedomāties, ka spētu pat domas būt par to - tagad zinu, ka spēju iedomāties.
07.08.2014 08:46 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Es reiz vienam krāpējam tiešā tekstā uzprasīju: "kāds bija tavs motīvs krāpšanai? Ko tu no tā ieguvi?" Un viņš pavisam vienkārši atbildēja: "pie mīļākās es dabūju to, ko mājās nedeva." Vienam tas ir pliks sekss, citam tā varbūt ir sekss+saruna, nākamajam interesanta flirta spēle, lai atdzīvinātu mednieka garu. Ja attiecībās starp diviem cilvēkiem ir tā sapratne, tuvība un nedziestoša kaisle, tad trešais tur nav vajadzīgs. Un es starp citu nerunāju tikai par krāpējiem vīriešiem. Manā apkārtnē vairāk pa kreisi staigā sievietes...
Vai es varētu būt mīļākās lomā? Droši vien nē, jo es nedalos.
07.08.2014 09:02 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Vienkārši ir sievietes kurām viņu vēlmes un vajadzības ir pirmajā vietā un pārējais nav svarīgs un ir sievietes, kas vēlas kaut ko glābt un upurēt pašas tā īsti nemaz nezinot ko ...
07.08.2014 10:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits