Man gan liekas,ka meitene vnk ir garīgi slima, vismaz tajās bildēs tas skatiens tāds ir. Tur tas arī vienā komentārā tika pieminēts. Bet nu,varbūt kļūdos. Jebkurā gadījumā-nauda neglābj no visām problēmām.
Tad nav labi ja ģimenēs tēvam ir nospļauties par saviem bērniem, tad atkal nav labi ja tēvam ar bērniem ir labas attiecības. Ai nu kā tad ir labi vispār?
Un manu prāt tas nav pieklājīgi spriest vai viņa meitai ir vai nav veselības problēmas, tā tomēr ir viņu personīgā problēma. Tik pat labi iespējams ka vienkārši meitene nav no tām fotogēniskajām un iznāk visu laiku sliktas bildes.
Arahne, kāpēc, lai nebūtu? Cilvēkiem sejas transplantē, degunus.. Es nesaprotu, kas tieši manā teiktajā norāda, ka neesmu normāla? Es vienkārši uzskatu, ka medicīna un ķirurģija ar katru dienu attīstās...
Miss Joker, varbūt, bet mūsdienās jau daudz visādu iespēju, vajadzīga tikai nauda.
Iespējams arī ka labāk ir nogaidīt līdz viņai ir 16-18 gadi utt. kad ķermenis pārtrauc augt un piemēram tad tik veikt tādu operāciju. Iespējams ka tiešām pašlaik šai vecumā tas nav ieteicams.