Piedosanu, bet uz Angliju nebrauc taas gudraakaas galvas, tapec nebrinos, ka autore nemaak ieviet sludinaajumu ss.lv, kur nu veel atrast iireejamo platiibu.
Piedosanu, bet uz Angliju nebrauc taas gudraakaas galvas
Piedošanu, bet šādus izteicienus neizvēlas tās gudrākās galvas.Ja? Pamatojums? :D Piedod, bet prese pati taadu iepaidu radijusi - izbraukušas visas sādžas, miesti (diez vai tur visiem augtākās izglītības), romu tautības sieviete aizbraukusi uz UK ar 10 bērniem un netaisās strādāt, jo tur tāpat maksā pabalstus. Es nesaku, ka visi, bet lielākā daļa točna brauc pēc pabalstiem un viegli padziivot citas valsts maizee.
Piemēram, viens draugs, kurš UK strādājot ir ticis augstā amatā lielā loģistikas kompānijā nesen skaidri pateica - Latvijā tik pat pamatīgi strādājot atalgojums būtu 5x zemāks, nu tad ko, patriotisma dēļ knapināties vai arī dzīvot labi?Diez vai sis ir tas cilveks, kur atbraucot atpakal uz Latviju, mekletu dzivokli pa 100 euro. Es tak saku, ka ne visi ir mērkaķi - daudzi aizbrauc un tur izsitās, bet vel lielaka daļa tikai kliedz, ka vinjiem pienakas pabalsti no UK utt.
Piedošanu, bet šādus izteicienus neizvēlas tās gudrākās galvas.
Piedosanu, bet uz Angliju nebrauc taas gudraakaas galvasIespējams, Tavā paziņu lokā nebrauc tās gudrākās galvas.. manā paziņu lokā daudzi apķērīgi un prātīgi cilvēki tur pārcēlušies :)
Vispār jau meitene šeit vienkārši meklēja vai ir kāds,kas vēlas īrēt dzīvokli kopā ar viņu.Bet pār galvu saņēma nosodijumu šaltis.Kā vīri jūs vispār spēj paciest?Tāda negācija,nosodijums,žults.Žēl jūs un tos,kas ap jums.Droši vien tās.. no UK to visu žulti arī te laiž :D :D :D
manā paziņu lokā daudzi apķērīgi un prātīgi cilvēki tur pārcēlušiesTaatad neveiksminieki! Ko vinji tur ir sasniegusi? Ne jau visi tavi pazinas ir aarsti, arhitekti utt.? Man nav tadu zinamu, kas butu parcelusies uz UK - aaa, ir gan, viiram laukos viens kainins, kurs gaterii straadaaja - nedomaju, ka tagad vinjs ir kaut kur baigi izsities :D Es lasu presi un izdaru no taa visa secinajumus. Te jau cosmo ir gana labi pieradijumi - dazas brauc dzemdet uz UK.
Kā vīri jūs vispār spēj paciest?ja nevar paciest, lai brauc uz UK :D
manā paziņu lokā daudzi apķērīgi un prātīgi cilvēki tur pārcēlušies