Es loti gribeetu lai viirs man nopeerk manu veco dziivokliiti Latvijaa-man jau acu prieksaa ,kaa taisiisu remontu,iekaartosu-buutu briiniskiigi,ja pasai buutu kaut kas,kur palikt ,braucot ciemos pie saveejiem!!!Nostalgija!
Emmanuelle, kaa es Tevi saprotu!! Tadelj neesmu ne savu, ne savu vecaku dzivokli pardevusi!
Jo vienmer, kad braucu majas, parkartoju visas savas mantas, foto albumus un taa sajuta, ka ir savas majas Latvija ir tik ideaala!!! Neaprakstamas sajutas vienmer, kad tur atrodos!
Jau tagad nevaru sagaidit, kad busu savas majas! Ar savam vismiljakajam mantam un ieshu sava vanna!
Ja godīgi to vēlmju ir tiik daudz, ka nu beigu galā secinu, ka man neko nevajag. Jā ceļojums būtu super, vai smaržas, mašīna, virtuves iekārtas, utt. Bet manu lielāko vēlmi neviens nespēs izpildīt. Pagaidām esmu priecīga, ka vismaz esmu vesela, mani tuvie arī ir veseli. :)
Pārsteigumu. Vienmēr savas dzimšanas dienas norisi organizēju pati, tāpēc gribētu, lai man nekas nebūtu jādara, kāds par visu jau būtu parūpējies, iesēdinātu mani mašīnā, aizvestu kaut kur un tur jau būtu viss sagatavots ballītei. Tas mani vairāk iepriecinātu nekā kaut kāda taustāma dāvana. Vai jebkādi citādi liktu justies tā, ka kāds par mani īpaši piedomājis.
Viennozīmīgi kaut ko no aktīvās atpūtas. Aerodium, lēcienu ar gumiju, zirgu izjādi vai ko citu.
Vēl, kā jau meitenei, patīk rotiņas - priecātos par kādu gaumīgu rokassprādīti vai auskariem.
es laikam esmu baigā materiāliste... jo pārsvarā gribu somas, kurpes, pulksteņus. Bet šobrīd man ļoti noderētu dāvanu karte vai nauda autoskolai, es jūtu, ka ir pienācis tas brīdis :)
Es loti gribeetu lai viirs man nopeerk manu veco dziivokliiti Latvijaa-man jau acu prieksaa ,kaa taisiisu remontu,iekaartosu-buutu briiniskiigi,ja pasai buutu kaut kas,kur palikt ,braucot ciemos pie saveejiem!!!Nostalgija!