Fantastiska diskusija! Lasu un smejos :D
Manas dīvainības:
*Kad esmu viena pati mājās iededzu visur gaismas, izstaigāju laiku pa laikam visas istabas
*Nevaru iemigt, ja neesmu paraustījusi durvis, ka tās 100% ir aizslēgtas. Tas pats ir aizejot no dzīvokļa, dažreiz 2 x paraustu pirms eju prom..lai arī dārgumu lādes dzīvoklī neturu, ir kaut kā ļoti bail, ka kāds tiktu iekšā manā telpā, kur man viss mīļš un dārgs.
*Bieži uztaisu kafiju un aizmirstu. Nekad nedzeru aukstu, nekad neizdzeru līdz galam.
*Riebjas gulēt ar zeķēm kājās.
*Ziemā nevalkāju cepures, ļoti nepatīk, ja kaut kas ir uz galvas.
*Ļoti nepatīk ciešas lietas ap kaklu (laikam trauma, jo mammas puncī bija nabas saite ap kaklu)..ienīstu bītlenes utml. sū. :D
*Ja man ir netīri mati - ar mani labāk nerunāt, ienīstu visus kas kustas un nekustas :D Mazgāju matus katru dienu tāpēc.
*Man arī vienmēr vajag segu (vai vismaz palagu)
*Atstāju garšīgāko no ēdiena uz beigām :D piemēram, karbonādes gabaliņu utt.
*Aizmigt varu TIKAI uz labajiem sāniem
*Patīk, ja visas lietas ir savās vietās..ka zinu, kur ko atrast
*Pirms miega vienmēr čekoju Instagram..pa dienu to nedaru
*ar draugu guļam katrs ar savu segu
*Lai arī tāpat ņemu - bet nepatīk grāmatas no bibliotēkas, jo man ir alerģija pret putekļu ērcīti un vienmēr galvā skan ārsta teiktais, ka biblenēs grāmatās ir vairāk putekļu kā jebkur
*griežu zobus pa nakti..lai arī manu ikdienu nevarētu nosaukt par stresainu
*Ja kāds raud - es VIENMĒR sāku raudāt līdzi..bērēs, kāzās, seriālos, filmās..lai arī nejūtos skumji :D
*varu elementāri pārslēgties no kkā cukurota ēšanas uz kko sāļu..piemēram, ēst zivi un tad banānu - no problem :D reizēm pat prasās
*man nepatīk iet dušā, kad esmu viena pati mājās ( laikam esmu pārskatījusies šausmenes)
*RIEBJAS sausi dvieļi (kas mazgāti bez mīkstinātāja), skrien skudriņas..riebjas arī sausas švammes, zobubirste un VATE, fui.
*nekad neizeju no mājas, ja ir bardaks..vienmēr pirms aizeju sakārtoju visu (to man ieborēja mamma)
*kafejnīcās/restorānos vienmēr pārslauku ēdamrīkus
*ļoti bieži mazgāju rokas, tāpēc mokos ar sausu ādu :D
Ak dieviņ, esmu tik dīvaina ;D