Kadas ir jusu divainibas:)???

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Iedvesmojoties,no temas pa viriesu divainibam,izdomaju izveidot temu par mums meitenem:).
Kadas tad ir Jusu divainibas:D?
03.07.2014 20:14 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
man ir divas zobubirstes, viena dushaa un viena pie izlietnes, tad atieciigi izmantoju to, kura kuraa briidii ir pie rokas.
04.07.2014 19:44 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
u... es arī neeju dušā 2x dienā. Laikam esmu totālāka netīrele. Ak mī un žē.. Un starp citu, baigi smird ne jau tie, kas iet/neiet uz dušu 2x dienā, bet cilvēki, kuru sociālais statuss ir.. hm.. nenoteikts vai pastiprināta svīšana.. Un tur var darīt, ko vēlies. Tikko no dušas - un smako.. Nesaku, kā kuram jādara, bet tie dīvainie uzskati, ka, ja neej dušā 2x/dienā - esi netīrele..
Un tev ari liekas normali ka dušā iet labi ja reizi nedela?
04.07.2014 19:45 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Es esmu Neona bariņā. Mazgājos gan katru dienu (izņēmums - ja slimoju vai tamlīdzīgi), bet principā dienas beigās reti kad smirdu pēc sviedriem un ķīmiskās dušas želejas un citi līdzekļi nav veselīgi, tāpēc nesaprotu sašutumu arī par retāku mazgāšanos. Turklāt tik apsēsti ar mazgāšanos nav visi, ir cilvēki arī mūsdienās, kuriem pat nav reālas iespējas (vairākus piemērus varētu minēt, bet publiski negribas) katru vakaru iet pilnvērtīgā vannā/dušā, viņi izlīdzējas ar apmazgāšanos un nesmird.
Gultasveļu mainu, kad ir reāla nepieciešamība (netīra) vai kad apnīk - tas nav tik bieži. Es pa nakti tik ļoti nesvīstu, lai pēc divām naktīm mana gultasveļa smirdētu. Traukus mazgāju tad, kad ir iedvesma - varu paēst no rīta, aiznest līdz izlietnei un vakarā izmazgāt. Utt. Katram savs dzīves modelis, BET tas nenorāda, ka kāds ir sušķis vai no kāda nelabi ož. ;)
04.07.2014 19:49 |

Reitings 27552
Labi sapratu, ir sieviets kas nav sievietes. Ja tīrība sagādā tādas grūtības jums, dzivojat kā sušķi. Un nav tadu varinatu ka nevar nomazgaties. Stastiju ka laukos dariju. Vsarā pat nesildot udeni, ara gaju aizmajas mazgaties kamer visi gul. Vienmer var atrast izeju.
04.07.2014 19:53 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
2x dienā mazgāties arī ir otra galējība, jo ķermenis atsausojas. Kubi, tava gultasveļas mainīšana gan i paranoja, Tu esi tāda sušķe, a visu nocūko, ja tik bieži jāmaina? :D
04.07.2014 19:54 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Fantastiska diskusija! Lasu un smejos :D

Manas dīvainības:
*Kad esmu viena pati mājās iededzu visur gaismas, izstaigāju laiku pa laikam visas istabas
*Nevaru iemigt, ja neesmu paraustījusi durvis, ka tās 100% ir aizslēgtas. Tas pats ir aizejot no dzīvokļa, dažreiz 2 x paraustu pirms eju prom..lai arī dārgumu lādes dzīvoklī neturu, ir kaut kā ļoti bail, ka kāds tiktu iekšā manā telpā, kur man viss mīļš un dārgs.
*Bieži uztaisu kafiju un aizmirstu. Nekad nedzeru aukstu, nekad neizdzeru līdz galam.
*Riebjas gulēt ar zeķēm kājās.
*Ziemā nevalkāju cepures, ļoti nepatīk, ja kaut kas ir uz galvas.
*Ļoti nepatīk ciešas lietas ap kaklu (laikam trauma, jo mammas puncī bija nabas saite ap kaklu)..ienīstu bītlenes utml. sū. :D
*Ja man ir netīri mati - ar mani labāk nerunāt, ienīstu visus kas kustas un nekustas :D Mazgāju matus katru dienu tāpēc.
*Man arī vienmēr vajag segu (vai vismaz palagu)
*Atstāju garšīgāko no ēdiena uz beigām :D piemēram, karbonādes gabaliņu utt.
*Aizmigt varu TIKAI uz labajiem sāniem
*Patīk, ja visas lietas ir savās vietās..ka zinu, kur ko atrast
*Pirms miega vienmēr čekoju Instagram..pa dienu to nedaru
*ar draugu guļam katrs ar savu segu
*Lai arī tāpat ņemu - bet nepatīk grāmatas no bibliotēkas, jo man ir alerģija pret putekļu ērcīti un vienmēr galvā skan ārsta teiktais, ka biblenēs grāmatās ir vairāk putekļu kā jebkur
*griežu zobus pa nakti..lai arī manu ikdienu nevarētu nosaukt par stresainu
*Ja kāds raud - es VIENMĒR sāku raudāt līdzi..bērēs, kāzās, seriālos, filmās..lai arī nejūtos skumji :D
*varu elementāri pārslēgties no kkā cukurota ēšanas uz kko sāļu..piemēram, ēst zivi un tad banānu - no problem :D reizēm pat prasās
*man nepatīk iet dušā, kad esmu viena pati mājās ( laikam esmu pārskatījusies šausmenes)
*RIEBJAS sausi dvieļi (kas mazgāti bez mīkstinātāja), skrien skudriņas..riebjas arī sausas švammes, zobubirste un VATE, fui.
*nekad neizeju no mājas, ja ir bardaks..vienmēr pirms aizeju sakārtoju visu (to man ieborēja mamma)
*kafejnīcās/restorānos vienmēr pārslauku ēdamrīkus
*ļoti bieži mazgāju rokas, tāpēc mokos ar sausu ādu :D

Ak dieviņ, esmu tik dīvaina ;D
04.07.2014 19:55 |

Reitings 27552
2x dienā mazgāties arī ir otra galējība, jo ķermenis atsausojas. Kubi, tava gultasveļas mainīšana gan i paranoja, Tu esi tāda sušķe, a visu nocūko, ja tik bieži jāmaina?
man patī smaiguma smarža. Es tak negaidīs kamer ta veļa būs netīra, jezus marija...
04.07.2014 19:57 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ko tad katru dienu nemazgā, sušķe tāda! :D
04.07.2014 20:00 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Kubiete.. tu esi tipisks patērētājs, tu esi ļoti viegli ietekmējams cilvēks. Tev mediji saka, ka, lai tu būtu tīra un smaržīga, tev katru dienu jāmazgājas ar dušas želejām un citiem līdzekļiem un tu tam seko (jo teici, ka parasta apmazgāšanās ar ūdeni neskaitās pie tīrības). Mediji iestāsta, ka ir labi katru dienu mazgāt veļu u.c. ar veļas pulveriem un tu mazgā, elpodama un uzsūkdama visu to ķīmiju.

Varu uzskaitīt pāris piemērus, kur nav iespējams katru dienu pa 2x iet pilnvērtīgā dušā/vannā, tāpēc cilvēki tikai apmazgājas (nevis staigā netīri) un pa kādai reizei kārtīgi nomazgājas:
1. kādā ziemā ilgu laiku dzīvoju bez ūdens (ne siltā, ne aukstā), jo ūdens caurules bija aizsalušas
2. ja ir pieejams tikai auksts ūdens (tas nav retums) - var sildīt, bet nesildīsi taču 2x dienā tik daudz ūdens, lai visa trīs cilvēku ģimene varētu ieiet pilnvērtīgā dušā/vannā + mazgāt matus.
04.07.2014 20:13 |

Reitings 27552
Redzi tā mani vecaki mācija no bernibas, un vinu laikos reklamu nebija. :D
04.07.2014 20:14 |

Reitings 27552
2. ja ir pieejams tikai auksts ūdens (tas nav retums) - var sildīt, bet nesildīsi taču 2x dienā tik daudz ūdens, lai visa trīs cilvēku ģimene varētu ieiet pilnvērtīgā dušā/vannā + mazgāt matus.
0
Piekrītu, bet 1 reiz diena gan var sildit. It īpaši ja ir malkas plīts.
04.07.2014 20:16 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es nesaprotu, kāpēc ir jākašķējas par to, cik bieži citi mazgājas? Man, piemēram, vienalga, vai pretējās mājas Ļuda dušā iet divas reizes dienā, vai reizi trīs dienās. Ja vien cilvēks traucējoši nesmird pēc sviedriem (un paduses var izmazgāt arī neejot dušā), lai tak mazgājās, kad grib un gultas veļu maina kaut vai reizi gadā. Kāda starpība, kā dzīvo citi? Vai vienkārši gribas paspodrināt savu pašapziņu, uzsitot sev pa pleciņu - sak' viņas visas cūkas, bet es tāda tīra un forša?

Par manām dīvainībām - man nešķiet, ka manī kaut kas ir dīvains. Kolēģēm dīvaini likās tas, ka es mēdzu izjaukt un izpreparēt ēdienu - kebabus attaisīt un izlasīt sastāvdaļas, kas man nepatīk, no visādiem salātiem un zupām lasīt ārā to, kas nepatīk. Un es vienmēr salātlapām griežu ārā kātus, nespēju to ieēst. Sēžu restorānā un apstrādāju katru lapu.
04.07.2014 20:25 |

Reitings 663
1. vienmēr pirms ešanas vai iepakojuma atvēršanas ēdienam to pirms pasmaržoju.
2. Sekoju līdz termiņiem, ja pienam šodienas termiņš , tad šodien man tas vairs nav dzerams. Tas uz visiem produktiem attiecas.
3. Vienmēr pētu produktu sastāvu. Dažreiz kad kāds iet kopā ar mani iepirkties, tad sak, ka esot kaitinoši, jo vienmēr visu kārtīgi izpētu, izlasu, pajautāju. Lai gan man liekas, ka tas nav dīvaini.
4. runājos ar savu kaķi, lutinu. Citi saka, ko var perties ar to kaķi visu laiku.
5. Nekad no mājas neizeju bez skropstu tušas. Var nebūt pūderis vai tonālais, bet bez tušas nekādi. Nevaru dzīvot bez roka krēma. To smērēju visu laiku uz rokām vairākas reizes dienā, daudz daudz reizes.
6. Dievinu benzīna, terpentīna smakas
04.07.2014 21:02 |

Reitings 4298
Jēziņ, Kubiete - kā Tu spēj sadzīvot ar sevi, ja Tevi tik šausmīgi uztrauc citu cilvēku higēnas paradumi? Vai Tev sliktāk no tā, ka valsts otrā galā kāds gultas veļu maina reizi mēnesī iet dušā ik pārdienas? Man tiešām žēl tādu cilvēku, kam dzīve ir sačakarēta, ja uz ielas garām paies iesvīdis cilvēks. Jā, sabiedriskajā transportā ļoti bieži smird - it īpaši karstās vasaras dienās - un man tas arī traucē, bet tāpēc es maksimāli pārvietojos ar kājām vai personīgo auto. Un uz ielas tiešām nevienam negrūžu degunu padusē. Daudz vairāk par iesvīdušiem ķermeņiem man traucē nopīpējušies cilvēki - ja gadās paiet tādam garām uz ielas - lūk, tur gan pa gabalu jau nošķebina.
04.07.2014 21:04 |

Reitings 35
Reģ: 05.05.2014
Pining, man ari patik benzina smaka/smarza... Vel nagu laka un nagu lakas nonemejs... Sienas krasas smarza man ari patik... :D

Esam laikam apsleptie narkomani :D
04.07.2014 21:14 |

Reitings 27552
ja Tevi tik šausmīgi uztrauc citu cilvēku higēnas paradumi?
Un ka tu spēj ar sevi sadzīvot, ja reiz tevi tik sausmīgi uztrauc tas ka mani kaut kas uztrauc? Man butu pofig par ko tur kāda traucas. Vismaz es tam tik garu palagu neveltītu:D
04.07.2014 21:16 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Vel nagu laka un nagu lakas nonemejs...
Man arī,bet tikai tad,kad es pati lakoju nagus vai ņemu nost laku,ja to dara cits,tad man liekas,ka smird.
04.07.2014 21:24 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Veikalā nekad neko neņemu pirmo. Pienu ņemu no beigām, žurnālus no beigām, maizi, veļaspulveri... Nu pilnīgi visu ņemu no beigām, jo man liekas, ka tā manta kas ir plauktā pirmā ir apgrāpstīta. :D
04.07.2014 21:45 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Veikalā nekad neko neņemu pirmo. Pienu ņemu no beigām, žurnālus no beigām, maizi, veļaspulveri... Nu pilnīgi visu ņemu no beigām, jo man liekas, ka tā manta kas ir plauktā pirmā ir apgrāpstīta.

Es daru tieši tāpat. Bet te nostrādā psiholoģiskais - ne reizi vien visādos žurnālos un raisījumos ir stāstīts, ka priekšā liek to, ko ātrāk vajag nopārdot. Līdz ar to, automātiski roka sniedzas pēc tālākā produkta.
04.07.2014 21:48 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
Liela, jo daudzi staiga pa iela, veikalos un etc. smakodami... paši jau to nejūt. Un vasarā, vel smaržas pa virsu, pretigi..

Bet tad ej un saki tiem cilvēkiem uz ielām, kas tiešām smird! :D ko tu piesienies, lai tak viņa dara kā grib. ne tur ar viņu dzīvo kopā, neko.
04.07.2014 22:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits