Trapece, man ir tiešāāām sūdīgi, negribu publiski skaitli teikt, bet ir švaki! un es mācos profesionālajā ķīmiķu virzienā jau tagad, tāpēc man ir kauns, ka es pat speciāli mācos un tāds rezultāts, bet es ceru uz brīnumu, ka nākamgad eksāmens būs vieglāks. pat runas nav, iešu pārkārtot obligāti! mans mērķis ir virs 70 % dabūt, jo ķīmija daudzās skolās vienalga skaitās kā priekšrocība! tālāk , kur iet? nu katrā ziņā ne tur, kur tagad esmu iepinusies :D ķīmiju gribu labi nolikt nevien sava prieka pēc, bet arī tāpēc, ka kā jau es minēju, tad tā ir priekšrocība tikt pēctam tajā pašā RTU budžetā, tur kaut kādi punkti utml ir, un ja ir likta fizika/ķīmija, tad tev lielāka iespēja arī tikt un mācīties bez maksas! arī kā fakts ir tas, ka es vēsturi vispār kā tādu nezinu, katrā ziņā ne jau tik labi, lai liktu tajā eksāmenu un fizika man vispār liekas diezgan neiespējama misija, jo tur tiešām var pajautāt jebko..
protams, tagad jāsāk vispār domāt, ko tālāk darīt, kur stāties, lai es nākamgad zinātu, kurus skolas un citus eksāmenus man vajadzētu nokārtot pēc iespējas labāk!